As Oy Munkkiniemen Kreivi, Helsinki

Solnantie 35, 00330 Helsinki

Vanhassa Munkkiniemessä sijaitsevan As Oy Munkkiniemen Kreivi, Helsinki -nimisen yhtiön remontti on valmistunut. Vuonna 1938 rakennetusta kerrostalosta on tullut myyntiin 29 remontoitua asuntoa.

Myynnissä on myös yhtiön autotalli-, autohalli- sekä piha-autopaikkoja!

Katso lisätietoja Asunnot -osiosta.

locations

Ihana Munkkiniemi

Munkkiniemi on yksi Helsingin suosituimmista asuinalueista, eikä suotta. Munkkiniemessä on nimittäin kaikki, mitä helsinkiläisessä kaupunginosassa kuuluukin olla. Meri, kivijalkaliikkeet, tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat, upeat puistoalueet, historialliset rakennukset -sekä tietenkin ratikka.

Idyllinen Munkkiniemi on hurmaava asuinalue, josta löytyvät hyvät päivittäispalvelut sekä vapaa-ajan mahdollisuuksia moneen makuun. Kaupalliset palvelut löytyvät Munkkiniemen ihanista kivijalkaliikkeistä, päiväkodit ja koulut molemmilla kotimaisilla kielillä ja julkisilla kulkuvälineillä pääsee kaikkiin ilmansuuntiin.

Vapaa-aikaan Munkkiniemellä on tarjottavana mm. upeita puistoalueita, historiallisia nähtävyyksiä sekä tietenkin Munkkiniemenranta uimapaikkoineen, ulkoilureitteineen ja kahviloineen. Merenrantaa pitkin pääsee Helsingin saaristoon tai vaikka keskustaan saakka. Rannan läheisyydessä sijaitsevat myös Munkan venekerho, venesatamat sekä Kalastajatorpan tennisklubi.

Munkkiniemen kaupungistuminen alkoi Eliel Saarisen suunnitelmien pohjalta 1900-luvun alkupuolella ja Munkkiniemen kartanon maille alkoi tuolloin rakentumaan alue, joka nykyisin tunnetaan nimeltä Vanha Munkkiniemi. Vuonna 1914 alue oli maaseutua ja asukkaita vain 217. Vaikka Vanhan Munkkiniemen asukasluku on tänään lähes 9000, on se onnistunut säilyttämään ihanan kylämäisen ja yhteisöllisen tunnelman. Munkkiniemi on asukkailleen erityisessä asemassa ja moni munkkiniemeläinen on asunut täällä koko ikänsä. Ihana Munkkiniemi.

Etäisyyksiä Solnantie 35:stä:

Lähikauppa n. 15m
Raitiovaunu- ja bussipysäkki n. 250m
Päiväkoti n. 40m
Munkkiniemen ala-aste n. 550m
Munkkiniemen yhteiskoulu n. 350m
Hoplaxskolan n. 140m
Hoplaxskolan årskurs. 6-9 n. 250m
Apteekki n. 90m
Terveysasema ja neuvola n. 450m
Munkinpuisto n. 700m
Munkkiniemen ranta n. 1km
Venesatama ja Tennisklubi n. 1km
Helsingin Golfkulbi n. 2,1km

locations

As Oy Munkkiniemen Kreivi, Helsinki

Vanhassa Munkkiniemessä sijaitseva As Oy Munkkiniemen Kreivi, Helsinki on uusittu yhtiö, jossa on huoneistoja 23 m² yksiöstä aina 108 m², kolmen makuuhuoneen kulmahuoneistoon saakka.

Tunnelmallinen 1938 valmistunut rakennus sijaitsee omalla tontilla, Munkkiniemen puistotien rauhallisella sivukadulla, palveluiden ja julkisen liikenteen välittömässä läheisyydessä.

Rakennuksessa on kuusi asuinkerrosta, joissa sijaitsee 29 huoneistoa sekä kaksi liiketilaa, ullakkokerros huoneistokohtaisine säilytyskomeroineen sekä 16 autohallipaikkaa ja asukkaiden yhteissäilytystilat käsittävä kellarikerros. Rakennuksen ulkopuolella on lisäksi 4 piha-autopaikkaa. Yhtiön autopaikat ovat osakkeina.

  • Oma tontti
  • Autohalli- ja autopaikkaosakkeet
  • Hissi
  • Lasten leikkialue
  • Sauna
  • Asukkaiden yhteissäilytystilat
  • Huoneistokohtaiset ullakkokomerot
  • Sähköautojen latauspistokkeet (osakkeille)

Vuosina 2019-2020 rakennuksessa ja sen huoneistossa on tehty mittavia remontteja. Remontin yhteydessä mm. julkisivu on kunnostettu, käyttövesiputket ja viemärit on pinnoitettu, sähkönousut ja huoneistojen sähköt on uusittu, lukosto ja internet-kaapelointi on päivitetty.

Myynnissä olevat yhtiön huoneistot on remontoitu uniikkikappaleiksi ja yhdistävinä tekijöinä on korkeat huoneet, upeat massiiviset ikkunapenkit, kauniit vanhanajan kiinteät kaapit, harmoninen sävymaailma sekä ensiluokkaiset pintamateriaalit, varusteet ja kalusteet. Huoneistojen tyylikäs sisustus on suunnittelija Eeva Tahkolan käsialaa.

Asunnot

Asunnot
Kerros
Huoneisto
Tilakuvaus
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
1
A1
1h, avokeittiö, kph
27m²
myyty

Huoneisto 1 on 1/6 kerroksen sisäpihanpuoleinen 1h, avokeittiö, kph, joka on hyvällä suunnittelulla saatu tuntumaan neliöitään suuremmalta -lähes kaksiolta.

1
A2
1h, avokeittiö, kph
23m²
myyty

Huoneisto 2 on 1/6 kerroksen, kadunpuoleinen 1h, avokeittiö, kph. Huoneiston kompakti 23m2:n pinta-ala on tarkkaan suunniteltu ja tarjoaa valoisan huoneen lisäksi pienille yksiöille harvinaisena herkkuna normaalikokoisen kylpyhuoneen sekä tilavan ja tyylikkään keittiön.

1
A3
3h, avok., aula, kph
82,5m²
myyty

Huoneisto 3 on 1/6 kerroksen, kadunpuoleinen 3h, avok, aula, kph kulmahuoneisto. Huoneiston kahden makuuhuoneen pohjaratkaisu on tämän rakennuksen ainoa laatuaan.

1
A4
2-3h, k, aula, kph
77m²
myyty

Huoneisto 4 on 1/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 2-3h, k, aula, kph kulmahuoneisto, jonka 77 neliöön on toteutettu avara, valoisa ja monien mahdollisuuksien pohjaratkaisu. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A19)

2
A5
2h, avokeittiö, kph
52m²
myyty

Huoneisto 5 on 2/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 52m² 2h, avokeittiö, kph. Huoneiston onnistuneesti modernisoitu pohjaratkaisu on avoin, monikäyttöinen ja hukkaneliötön, jossa on mukavasti yhdistettynä tämän päivän toiminnallisuutta ja vanhan ajan kauniita rakenteellisia yksityiskohtia. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A15)

2
A6
4h, k, kph, wc
108m²
myyty

Huoneisto 6 on 2/6 kerroksen, läpitalon 4h, k, kph, wc, jossa on hulppeat 108m² ensiluokkaisesti remontoitua tilaa. Huoneistossa on avara pohja, runsas huonekorkeus sekä ihanan tilavat huoneet. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A16)

2
A7
2h, k, kph
59,5m²
myyty

Huoneisto 7 on 2/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, k, kph. Huoneiston 59,5m² avara pohjaratkaisu on tehokas ja asunto tuntuu neliöitään suuremmalta. Luonnonvalossa kylpevä huoneisto käsittää olohuone-ruokailutila-alueen, kerrassaan upean keittiön, todella tilavan makuuhuoneen, leveän eteistilan sekä edustustason kylpyhuoneen. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A17)

2
A8
2h, avok., aula, kph, vh
69,5m²
myyty

Huoneisto 8 on 2/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, avokeittiö, aula, kph, vh kulmahuoneisto. Huoneiston 69,5m2:ssä huoneet ovat valtavan kokoisia ja mahdollistavat tilojen monimuotoisen käytön. Päivitetyssä tilanjaossa keittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa ja suureen makuuhuoneeseen mahtuvat myös perheen pienimmät tai esimerkiksi työpiste. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A18)

2
A9
3h, k, aula, kph
77m²
myyty

Huoneisto 9 on 2/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 3h, k, aula, kph kulmahuoneisto, jonka 77 neliön pohjaratkaisu on perinteikäs ja rakennuksen ainoa laatuaan. Huoneistossa on kaunis erilliskeittiö, kaksi suurta makuuhuonetta, tilava olohuone, valtavan kokoinen eteisaula sekä kylpyhuone. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A19)

3
A10
2h, avokeittiö, kph
52m²
myyty

Huoneisto 10 on 3/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 2h, avokeittiö, kph. Huoneiston onnistuneesti modernisoitu pohjaratkaisu on avoin, monikäyttöinen ja hukkaneliötön, jossa on mukavasti yhdistettynä tämän päivän toiminnallisuutta ja vanhan ajan kauniita rakenteellisia yksityiskohtia. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A15)

3
A11
4h, k, kph, wc
108m²
myyty

Huoneisto 11 on 3/6 kerroksen, läpitalon 4h, k, kph, wc kulmahuoneisto, jossa on hulppeat 108m2 ensiluokkaisesti remontoitua, avaraa tilaa. Huoneistossa on avaran pohjaratkaisun, reilun huonekorkeuden ja tilavien huoneiden ansiosta tilantuntua ja luonnonvaloa kerrakseen. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A16)

3
A12
2h, k, kph
59,5m²
myyty

Huoneisto 12 on 3/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, k, kph. Tässä huoneistossa on 59,5m2 avaraa tilaa, joka muodostuu upeasta keittiöstä, keittiön kanssa suuren oleskelualueen muodostavasta olohuoneesta, tilavasta eteistilasta, kylpyhuoneesta sekä suuresta makuuhuoneesta. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A17)

3
A13
2h, avok., aula, kph, vh
69,5m²
myyty

Huoneisto 13 on 3/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, avokeittiö, aula, kph, vh kulmahuoneisto. Huoneiston 69,5m2:ssä huoneet ovat valtavan kokoisia ja mahdollistavat tilojen monimuotoisen käytön. Päivitetyssä tilanjaossa keittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa ja suureen makuuhuoneeseen mahtuvat myös perheen pienimmät tai esimerkiksi työpiste. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A18)

3
A14
3h, avokeittiö, aula, kph
77m²
myyty

Huoneisto 14 on 3/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 3h, avokeittiö, aula, kph kulmahuoneisto, jonka 77 neliöön on toteutettu monien mahdollisuuksien pohjaratkaisu. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A19)

4
A15
2h, avokeittiö, kph
52m²
myyty

Huoneisto 15 on 4/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 2h, avokeittiö, kph. Huoneiston onnistuneesti modernisoitu pohjaratkaisu on avoin, monikäyttöinen ja hukkaneliötön. Avara ja valoisa huoneisto tuntuu todellisia neliöitä suuremmalta.

4
A16
4h, k, kph, wc
108m²
myyty

Huoneisto 16 on 4/6 kerroksen, läpitalon 4h, k, kph, wc kulmahuoneisto, jossa on hulppeat 108m2 ensiluokkaisesti remontoitua tilaa. Huoneistossa on avaran pohjaratkaisun, reilun huonekorkeuden ja tilavien huoneiden ansiosta tilantuntua ja luonnonvaloa kerrakseen.

4
A17
2h, k, kph
59,5m²
myyty

Huoneisto 17 on 4/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, k, kph. Huoneiston tehokkaasti käytetyt 59,5m2 käsittävät suuren, luonnonvalossa kylpevän olohuone-ruokailutila-alueen, kerrassaan upean keittiön, todella tilavan makuuhuoneen, leveän eteistilan sekä edustustason kylpyhuoneen.

4
A18
2h, avok., aula, kph, vh
69,5m²
myyty

Huoneisto 18 on 4/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, avokeittiö, aula, kph, vh kulmahuoneisto. Huoneiston 69,5m²:ssä huoneet ovat valtavan kokoisia ja mahdollistavat tilojen moninaisen käytön. Remontin päivitetyssä tilanjaossa keittiö ja olohuone ovat upeita avoimia tiloja ja suureen makuuhuoneeseen mahtuvat myös perheen pienimmät tai esimerkiksi työpiste.

4
A19
2-3h, k, aula, kph
77m²
myyty

Huoneisto 19 on 4/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 2-3h, k, aula, kph kulmahuoneisto, jonka 77 neliöön on toteutettu avara, valoisa ja monien mahdollisuuksien pohjaratkaisu. Huoneisto käsittää upean kokoisen keittiö-ruokailutilan, olohuoneen, valtavan kokoisen eteisaulan, hyvän kokoisen makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen.

5
A20
2h, avokeittiö, kph
52m²
myyty

Huoneisto 20 on 5/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 52m2 2h, avokeittiö, kph. Huoneiston onnistuneesti modernisoitu pohjaratkaisu on avoin, monikäyttöinen ja hukkaneliötön. Avara ja valoisa huoneisto tuntuu todellisia neliöitä suuremmalta. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A15)

5
A21
4h, k, kph, wc
108m²
myyty

Huoneisto 21 on 5/6 kerroksen, läpitalon 4h, k, kph, wc kulmahuoneisto, jossa on hulppeat 108m2 ensiluokkaisesti remontoitua, avaraa tilaa. Monikäyttöinen pohjaratkaisu tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin ja esimerkiksi olohuonealue ja makuuhuoneet muuntuvat oman mielen mukaan kirjastoksi, ruokailusaliksi, työhuoneiksi tai lapsiperheelle suuriksi makuuhuoneiksi. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A16)

5
A22
2h, k, kph
59,5m²
myyty

Huoneisto 22 on 5/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, k, kph. Huoneiston tehokkaasti käytetyt 59,5m² käsittävät suuren, luonnonvalossa kylpevän olohuone-ruokailutila-alueen, kerrassaan upean keittiön, todella tilavan makuuhuoneen, leveän eteistilan sekä edustustason kylpyhuoneen. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A17)

5
A23
2h, avok., aula, kph, vh
69,5m²
myyty

Huoneisto 23 on 5/6 kerroksen, kadunpuoleinen 2h, avokeittiö, aula, kph, vh kulmahuoneisto. Huoneiston 69,5m2:ssä huoneet ovat valtavan kokoisia ja mahdollistavat tilojen monimuotoisen käytön. Päivitetyssä tilanjaossa keittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa ja suureen makuuhuoneeseen mahtuvat myös perheen pienimmät tai esimerkiksi työpiste. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A18)

5
A24
3h, avok., aula, kph, wc
77,5m²
myyty

Huoneisto 24 on 5/6 kerroksen, sisäpihan puoleinen 3h, avokeittiö, aula, kph, wc kulmahuoneisto, jonka 77,5 neliöön on toteutettu monien mahdollisuuksien pohjaratkaisu. Valitsitpa sitten käyttöön kaksi makuuhuonetta ja avokeittiö-olohuoneyhdistelmän tai upean kokoisen keittiö-ruokailutilan erillisellä olohuoneella ja yhdellä makuuhuoneella, tilojen väljyys on kerrassaan upea. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A19)

6
A25
2h, avokeittiö, kph
52m²
myyty

Huoneisto 25 on ylimmän kerroksen, sisäpihan puoleinen 2h, avokeittiö, kph. Huoneiston onnistuneesti modernisoitu pohjaratkaisu on avoin, monikäyttöinen ja hukkaneliötön. Avara ja valoisa huoneisto tuntuu todellisia neliöitä suuremmalta. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A15)

6
A26
4h, k, kph, wc
108m²
myyty

Huoneisto 26 on ylimmän kerroksen, läpitalon 4h, k, kph, wc kulmahuoneisto, jossa on hulppeat 108m2 ensiluokkaisesti remontoitua, avaraa tilaa sekä monikäyttöinen pohjaratkaisu. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A16)

6
A27
2h, k, kph, vh
59,5m²
myyty

Huoneisto 27 on ylimmän kerroksen, kadunpuoleinen 2h, k, kph, vh. Huoneiston 59,5m2 pinta-ala on tehokkaasti hyödynnetty ja tilajaossa pääpaino on ihanan suuressa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen käsittävässä oleskelualueessa. Huoneisto on remontoitu vuonna 2016.

6
A28
3h, avokeittiö, kph, vh
69,5m²
myyty

Huoneisto 28 on ylimmän kerroksen, kadunpuoleinen 3h, avokeittiö, kph, vh kulmahuoneisto, jonka 69,5m² pohjaratkaisu on rakennuksen ainoa laatuaan. Hyvin suunnitellussa pohjaratkaisussa huoneet ovat ihanan väljiä ja samalla neliöt ovat tehokkaasti hyödynnetty.

6
A29
3h, avok., aula, kph
77,5m²
myyty

Huoneisto 29 on ylimmän kerroksen, sisäpihan puoleinen 3h, avokeittiö, aula, kph kulmahuoneisto, jonka 77,5 neliöön on toteutettu monien mahdollisuuksien pohjaratkaisu. Valitsitpa sitten käyttöön kaksi makuuhuonetta ja avokeittiö-olohuoneyhdistelmän tai upean kokoisen keittiö-ruokailutilan erillisellä olohuoneella ja yhdellä makuuhuoneella, tilojen väljyys on kerrassaan upea. (Huoneiston 360-esitys on kuvattu asunnosta A19)

Katutaso
Liiketila 1
Myymälä/liiketila
450m²
myyty

Katutason suuri liiketila Solnantien ja Perustien kulmauksessa. Liiketila koostuu myymälästä, varastotiloista sekä sosiaalitiloista, joista katutasolla sijaitsevat myymälä ja varastotilat, toisessa kerroksessa varastotilat ja sosiaalitilat. Liiketila on valmiiksi vuokrattu ja vuokratuotto on yli 4%.
Kohteen lisätiedot ja pohjapiirrokset saat välittäjältä.

Myynti-ilmoitus ja yhteydenotto
Katutaso
Liiketila 2
Myymälä/liiketila
28,5m²
myyty

Katutason pieni myymälä/liiketila, joka koostuu myymälästä sekä varaston ja sosiaalitilat käsittävästä takahuoneesta. Sisäänkäynti Solnantieltä. Liikehuoneisto on valmiiksi vuokrattu ja nykyisellä vuokratasolla vuokratuotto on yli 6%.
Kohteen lisätiedot ja pohjapiirroksen saat välittäjältä.

Myynti-ilmoitus ja yhteydenotto
Kellarikerros
AHP 1
Autohallipaikka 1
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP2
Autohallipaikka 2
varattu

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 3
Autohallipaikka 3
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 4
Autohallipaikka 4
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 5
Autohallipaikka 5
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 6
Autohallipaikka 6
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 7
Autohallipaikka 7
varattu

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 8
Autohallipaikka 8
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 9
Autohallipaikka 9
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 10
Autohallipaikka 10
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 11
Autohallipaikka 11
varattu

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 12
Autohallipaikka 12
varattu

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AHP 13
Autohallipaikka 13
myyty

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autohallipaikka. Sisäänkäynti Perustieltä. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AT 14
Autotallipaikka 14
varattu

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autotallipaikka. Sisäänkäynti yhtiön sisäpihalta. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AT 15
Autotallipaikka 15
varattu

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autotallipaikka. Sisäänkäynti yhtiön sisäpihalta. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Kellarikerros
AT 16
Autotallipaikka 16
varattu

Sähköauton latausmahdollisuudella varustettu autotallipaikka. Sisäänkäynti yhtiön sisäpihalta. Hoitovastike 16€/kk (10 m² * 1,60 €/kk). Autopaikka on omalla osakesarjalla. Autopaikan ostajan ei tarvitse omistaa yhtiöstä asuntoa.

Katutaso
AP 17
Piha-autopaikka 1
myyty

Sisäpihalla sijaitseva piha-autopaikka. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk).

Katutaso
AP 18
Piha-autopaikka 2
myyty

Sisäpihalla sijaitseva piha-autopaikka. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk).

Katutaso
AP 19
Piha-autopaikka 3
varattu

Sisäpihalla sijaitseva piha-autopaikka. Hoitovastike 20€/kk (12,5 m² * 1,60 €/kk).

Lisätiedot ja esittely

Lisätiedot

Tomi Sarlin

Osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV

050 365 9200 | tomi.sarlin@ylinkerros.fi

Toni Hälinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

040 779 5405 | toni.halinen@ylinkerros.fi

Back to top