Myymässä

Asunnon myynti Helsinki, Espoo, Vantaa sekä lähikunnat.
34 toimintavuodessa olemme oppineet jotain kiinteistönvälityksestä ja eri markkinatilanteista. Nämä vuodet ovat seuloneet meille toimivan konseptin asunnon/kiinteistön myyntiin. Katso, miten me sen teemme.

Tarkista myös, mitä asiakkamme etsii.

Meillä asuntosi tai kiinteistösi myynnin hoitaa yksi, se sinun valitsemasi välittäjä. Oma välittäjäsi tuntee parhaiten kotisi ominaisuudet ja sinun tilanteesi. Tämän olemme 34 vuodessa todenneet parhaaksi. Meiltä asunnon myynti aina osaavan ammattilaisen toimesta.

Asunnon/kiinteistön myyjänä saat aina koko tiimimme osaamisen käyttöösi. Näin pidämme huolen, että saat parasta mahdollista palvelua sekä kattavan ammattilaisverkoston käyttöösi kaikissa asunnon myyntiin liittyvissä asioissa.

Asunnosta/kiinteistöstä saatava hinta voisi oikealla silmällä katsottuna olla oletettua suurempi ja lisäksi myynnin tulee istua sinun aikatauluusi kuin hanska käteen. Optimointisuunnitelma on aina osa myyntipalveluamme ja asunnon myyntihinnan arviointi tehdään aina ennen asunnon myyntiä.

Asuntosi/kiinteistösi markkinoinnista vastaavat ammattilaiset. Valokuvaukset, myynti-ilmoitukset ja esitteet ovat meillä aina ammattilaisten tekemiä. Markkinointikanavissa olemme siellä, missä ostajat ovat. Kattava nettinäkyvyys, some-kanavat, printtimedia sekä laajat asiakasverkostot ovat aina osa asunnon myyntipalvelua.

Välittäjämme ovat ammattilaisia ja tietävät miten markkinoilta saa asunnollesi/kiinteistöllesi parhaan hinnan sekä nopeita tuloksia. Kokemuksesta tiedämme, että ostamisen esteet on tehty ratkaistaviksi.

Me luotamme osaamiseemme. Siksi voimme luvata: Ei kuluja jos ei kauppaa. Meille on kunniatehtävä saada asuntosi/kiinteistösi kaupaksi nopeasti sen ansaitsemaan hintaan. Siihen hintaan, jonka lupasimme arviokäynnillä.

Olemme moderneja –mutta olemme myös perinteisiä. Me kehitymme jatkuvasti, jotta asuntosi saa näkyvyyttä parhailla markkinapaikoilla, parhailla markkinointivälineillä. Mutta pidämme myös kiinni perinteistä; me teemme kiinteistö- ja arvopaperikauppaa, jossa usein perheen koko omaisuus on pelissä. Siksi sohvatyynyn kuosi ei ole meidän työssämme pääroolissa.

 

Kodin myynnin suunnittelu on hyvä aloittaa tilaamalla maksuton arviokäynti, jossa saat asunnostasi realistisen hinta-arvion sekä asunnon myyntisuunnitelman. Saat tilattua arviokäynnin tällä lomakkeella:

 

Myyntipalvelumme sisältää:

Hinta-arvio
Myyntisuunnitelma
Kohteen hintaoptimointi
Kohteen asiakirjat
Ammattivalokuvaus
Pohjapiirustukset
Myynti-ilmoitukset
Laadukas myyntiesite
Markkinointi Oikotie / Etuovi / Toimitilat ym.
Markkinointi kotisivuilla
Markkinointi muilla verkkosivuilla
Saatavilla lisäksi
Some-markkinointi
Markkinointi printtimediassa
Saatavilla lisäksi
Markkinointi asiakasverkostolle
Asuntoesittelyt
Tarjousneuvottelut
Kaupan valmistelut
Kaupan asiakirjat
Kaupanteko
Vero-ohjeistus

Tarvittaessa järjestämme myös asunnostasi 3D-Matterportit sekä video- ja kopterikuvaukset ja monisivuiset esitekirjat myyntiä varten. Kauttamme saat myös erilaiset lakipalvelut esimerkiksi perukirjat.

Ota yhteyttä välittäjiimme, arviokäyntimme on maksuton. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua asunnon myyntiin paikkakunnilla Helsinki, Espoo ja Vantaa. Toimimme myös muualla Uudenmaan alueella. Meiltä asunnon myynti laadulla ja ammattitaidolla.

Back to top