42.0㎡ 2h, kk, vh, parveke

Viipurinkatu 1 C, 00510 Helsinki

Parvekkeellinen, tilava kaksio putkiremontoidussa yhtiössä Alppilassa. 7. kerroksen huoneisto, josta on upeat näkymät aina Linnanmäelle saakka.
Siistikuntoinen, vaaleasävyinen huoneisto on muutama vuosi sitten remontoitu. Neliöt ovat tehokkaasti hyödynnetty ja luonnonvaloa on runsaasti. Viehättävä sijainti Alppilan puutalojen läheisyydessä, kivenheiton päässä keskustasta. Huoneistoon haetaan pitkäaikaista vuokralaista ja hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkastetaan. Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia. Huoneisto vapautuu 10.12.2018

Sovi oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Alppila
Viipurinkatu 1 C, 00510 Helsinki
Tilakuvaus 2h, kk, vh, parveke
Asuinpinta-ala 42.0 ㎡
Kerros 7
Kunto Hyvä
Vuokra 980.00 €/kk
Vesimaksu 15.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Heti vapaa

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.880,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu 2018. Pisteluku: 1960. Tarkistusajankohta: Marraskuu.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa koko vuokralla olon ajaksi laajan kotivakuutuksen vastuuvakuutuksineen. Vuokra tarkistetaan vuosittain marraskuun alusta elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Sopimuksen tekohetken pistelukuna käytetään lokuun 2018 pistelukua (1960). Jos pisteluku laskee, vuokra ei kuitenkaan alene. Korotus kuitenkin minimissään 2%. Vakuus kaikkien vuokrasuhteesta aiheutuvien velvoitteiden täyttämiseksi suoritetaan rahana Ylinkerros Oy:n asiakasvaratilille. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke K
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat lounaaseen/luoteeseen kaupunkinäkymin.
Sauna E
Keittiön kuvaus Ikkunallinen, olohuoneeseen avautuva keittokomero, jossa tilaa myös pienelle aamiaispöydälle. Varusteina keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi sekä tasoon upotettu allas.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinhoitohuoneen /saunan kuvaus Laatoitettu kylpyhuone, jossa tilaa myös pyykinpesukoneelle. Varusteina suihkuseinällinen suihkunurkkaus, wc-istuin, bideesuihku, käsienpesuallas, allaskaappi ja pesukoneliitäntä.
Pintamateriaalit Kylpyhuone laatoitettu, muualla lattiat laminaattia, seinät maalattu.
Säilytystilat Vaatehuone, taloyhtiössä kellarikomero.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Kohdetyyppi KT
Hissi K
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna E

Asuinaluetietoja

Back to top