42.0㎡ 2h, kk, vh, parveke

Viipurinkatu 1 C, 00510 Helsinki

Parvekkeellinen, tilava kaksio putkiremontoidussa yhtiössä Alppilassa.

7. kerroksen huoneisto, josta on upeat näkymät aina Linnanmäelle saakka.
Siistikuntoinen, vaaleasävyinen huoneisto on muutama vuosi sitten remontoitu. Neliöt ovat tehokkaasti hyödynnetty ja luonnonvaloa on runsaasti. Viehättävä sijainti Alppilan puutalojen läheisyydessä, kivenheiton päässä keskustasta. Huoneistoon haetaan pitkäaikaista vuokralaista ja hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkastetaan. Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia.

Esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin / tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Alppila
Viipurinkatu 1 C, 00510 Helsinki
Tilakuvaus 2h, kk, vh, parveke
Asuinpinta-ala 42.0 ㎡
Kerros 7
Kunto Hyvä
Vuokra 950.00 €/kk
Vesimaksu 15.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen 01.12.2020

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.900,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu. Tarkistusajankohta: 1.1.2022.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2022. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat lounaaseen/luoteeseen kaupunkinäkymin.
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Ikkunallinen, olohuoneeseen avautuva keittokomero, jossa tilaa myös pienelle aamiaispöydälle. Varusteina keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi sekä tasoon upotettu allas.
Kylpyhuoneen kuvaus Laatoitettu kylpyhuone, jossa tilaa myös pyykinpesukoneelle. Varusteina suihkuseinällinen suihkunurkkaus, wc-istuin, bideesuihku, käsienpesuallas, allaskaappi ja pesukoneliitäntä.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Kylpyhuone laatoitettu, muualla lattiat laminaattia, seinät maalattu. Säilytystilat: Vaatehuone, taloyhtiössä kellarikomero.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Kohdetyyppi Kerrostalo
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Ei

Asuinaluetietoja

Back to top