55.5㎡ 2h,k,s,lasitettu parveke

Valurinkuja 2 A , 02650 Espoo

Upea 10. kerroksen saunallinen kaksio erinomaiselta sijainnilta hyvästä yhtiöstä.

Keskeinen sijainti kauppakeskus Sellon kupeessa, ts. palvelut ja kulkuyhteydet vieressä.

Asunnon yhteydessä vuokrataan autohallipaikka 60 euroa/kk.

Koronavirustilanteen vuoksi emme toistaiseksi järjestä kohteissa yleisesittelyjä. Kohdetta pääset katsomaan sopimalla yksityisesittelyn välittäjän kanssa.

Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Soita ja sovi oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200

Perustiedot

Sijainti Espoo Leppävaara
Valurinkuja 2 A, 02650 Espoo
Tilakuvaus 2h,k,s,lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 55.5 ㎡
Kerros 10/20
Kunto Hyvä
Vuokra 1140.00 €/kk
Vesimaksu 15.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen 01.05.2021

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.140,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu. Tarkistusajankohta: 1.1.2022.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2022. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Huoneistoon kuuluvan irtainvaraston numero on 103. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Sauna Kyllä
Keittiön kuvaus Valoisassa, olohuoneeseen avautuvassa keittiössä on valkoiset kaapistot ja upeat lämminpuiset työtasot. Varusteina jääpakastinkaappi, astianpesukone, keraaminen liesi ja liesituuletin. Tilaa on suurellekin ruokailuryhmälle.
Kylpyhuoneen kuvaus Kokonaan laatoitettu, jossa saunan lasiovi on sijoitettu tyylikkäästi ulkokulmaan. Tilaa myös pesutornille. Varusteina: suihkuseinä, wc-istuin, bidee, käsienpesuallas, allaskaapisto, pesukoneliitäntä ja peili.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: kylpyhuoneessa ja saunassa laatta, muualla huoneistossa laminaatti. Seinät: kylpyhuoneessa ja keittiön välitilassa laatta, saunassa paneli ja muuten huoneiston seinät maalatut. Säilytystilat: Huoneiston tilavien kaapistojen lisäksi taloyhtiössä irtaimistovarasto sekä yhteissäilytystiloja.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As. Oy Espoon Leppävaaran Torni
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2010
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat 79 autohallipaikkaa
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Talo-, irtaimisto-, ulkoilu-, lastenvaunu- ja pyörätuolivarasto, kuivaushuone, saunaosasto, palvelupiste, kerhohuone ja tekniset tilat.
Isännöitsijätoimisto Timo Toivio

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Huoltokorjaukset sekä rakennuttaja vuosikorjaukset.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kauppakeskus Sello (ravintolat, kaupat, kirjasto, elokuvateatteri ym.) n. 300 m, terveysasema n. 150 m., Koulut: Useita päiväkoteja sekä perusasteen suomen- ja vieraskieliset koulut n. 600 metrin säteellä.
Back to top