26.0㎡ 1h, kt, kph, ranskalainen parveke

Tyyrpuuri 2 A, 02330 Espoo

Ylimmän 6/6 kerroksen heti vapaa yksiö. Toukokuun vuokra 0EUR kesäkuusta alkaen 595EUR
Neliöt hienosti hyödyntävä moderni asunto on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja lasipariovet parvekkeelle päästävät luonnonvalon sisään.
Yhtiössä on asukkaiden käytössä saunatilat, ulkoiluvälinevarasto ja suojaisa sisäpiha.
Loistavat ulkoilumaastot alkavat lähes kotiovelta, laadukas lähikauppa on kävelyetäisyydellä, merenrantaan ja Espoon upean Rantaraitin varrellekin on vain noin kilometrin matka.

Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia. Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/Tomi Sarlin p.050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti
Tyyrpuuri 2 A, 02330 Espoo
Tilakuvaus 1h, kt, kph, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala 26.0 ㎡
Kerros 6/6
Kunto Hyvä
Vuokra 595.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Heti vapaa

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 600,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu. Tarkistusajankohta: 1.1.2023.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2023. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Huhtikuun 2022 vuokra on 0EUR. Toukokuun vuokra 400EUR ja kesäkuusta alkaen 690EUR Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Lounas, katunäkymin.
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Keittiötilaan on valittu valkoinen värimaailma ja varusteina löytyvät integroitu astianpesukone ADG 301, jää-pakastinkaappi ART 375/1+, induktiotaso ACM 712/IX, mikroaaltouuni uuni toiminnolla AMW 509/IX, hana Gustavsberg Nautic korkea malli.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneen värimaailma on valko harmaa ja varusteina peilikaappi, pesuallashana Gustavsberg Nautic käsisuihkulla, suihkusetti Gustavsberg Nautic, valumarmoriallas Otsoson Clever, wc-istuin Villeroy & Boch O.Novo, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Tyyrpuuri
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2019
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Kyllä
Energialuokka Energialuokka: B2018
Energiatodistus On
Autopaikat Osakasomistuksessa 41 autopaikkaa.
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kerhohuone.
Isännöitsijätoimisto Juhani Mauno
Tulevat korjaukset Kunnossapitotarveselvityksen mukaan; Talo on valmistunut joulukuussa 2019 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokoust seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 1 km, kirjasto n. 1,3 km, neuvola n. 800m, Kuntokeskus Gymstone n. 850m, Kivenlahden uimaranta n. 2km., Koulut: Paapuurin päiväkoti n. 400m, Saunalahden koulu n. 1,3 km.
Back to top