30.0㎡ 1 h, kk, kph, r.parv

Tupalantie 17 b, 04400 Järvenpää

Toisen kerroksen yksiö Järvenpään keskustassa, kaikkien palveluiden läheisyydessä.

Huoneistossa on hyvä ja selkeä pohja. Keittiö ja kylpyhuone ovat kompakteja neliöihin nähden. Isossa huoneessa on alkovi ja käynti ranskalaiselle parvekkeelle.

Soita ja varaa itsellesi sopiva aika yksityisnäytölle!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen (at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, minulta saat hinta-arvion ja myyntisuunnitelman täysin veloituksetta.

Perustiedot

Sijainti Järvenpää Keskusta
Tupalantie 17 b, 04400 Järvenpää
Tilakuvaus 1 h, kk, kph, r.parv
Asuinpinta-ala 30.0 ㎡
Kerros 2/4
Kunto Tyydyttävä
Vuokra 570.00 €/kk
Vesimaksu 19.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 570,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu. Tarkistusajankohta: 1.1.2024.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2024. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Kompaktin kokoinen keittiö, jossa varusteina on sähköhella, jääkaappi / pakastin, tiskiallas ja hana.
Kylpyhuoneen kuvaus Pieni kylpyhuone, jossa varusteina wc-istuin, käsienpesuallas, hana, pesukoneliitäntä, suihku ja peilikaappi.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Seinät maali, kylpyhuoneessa laatta Lattiat laminaattia, kylpyhuoneessa ja eteisessä laatta Säilytystilat: Huoneiston komeroiden lisäksi kellarikomero.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Tupalantie 17
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1961
Hissi Ei
Energialuokka Energialuokka: F2013. Todistuksen antamispäivä 31.5.2013
Energiatodistus On
Autopaikat 16 kpl (8 kpl autotallipaikkoja ja 8 kpl autopaikkoja) kpl
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Sauna, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa
Lisätietoja Yhtiökokous 23.5.2022: päätettiin, että toteutetaan taloyhtiön korjaustöiden toteuttamisesta (ikkunoiden maalaus/parvekeovien kunnostus/autotallin ovien kunnostus/uusiminen) taloyhtiön hallituksen esityksen mukaisesti ja laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Päätettiin valtuuttaa taloyhtiön hallitus valitsemaan korjaustyöt suorittavat urakoitsijat ja valtuudet päättää urakan valvojasta sekä urakkaan liittyvistä yksityiskohdista. Päätettiin, että valtuutetaan taloyhtiön hallitus ottamaan enintään 100 000,00 EUR laina päätettyjen korjaustöiden (ikkunoiden maalaus/parvekeovien kunnostus/autotallin ovien kunnostus/uusiminen) toteuttamiseksi. Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä tarvittaessa 1-2 kuukauden suuruinen ylimääräinen hoitovastike. Hallituksella on valtuus olla myös perimättä yhden kuukauden vastike.
Isännöitsijätoimisto Olli Vesterinen

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2021 Geotek Oy/Mitta Oy:n painumaselvitys sekä arvio painuman kehityksestä, ulkopuolisen viemärijärjestelmän korjauksia 2020 yleisten tilojen ovien lukkojen sarjoitus 2018 A ja B rapun ulkoportaiden kunnostus, pihan asfaltointi, katon maalaus, Geotek Oy:n painumaselvitys sekä arvio painuman kehityksestä 2017 salaojien huuhtelu ja kuvaus, ulkovaipan paikkakorjauksia 2016 uusittu antennit ja antennivahvistin, kattoturvatuotteet sekä nousutikkaat, Geotek Oy:n painaumaselvitys sekä arvio painuman kehittymisestä, kuntoarvio 2014 poistoilmakanavien nuohous 2014-2013 vesijohtojen uusiminen, viemäreitten pinnoitus, sähkö- ja tele- sekä puhelinkaapelointien uusinta, huoneistokohtaisten vesimittarien ja verkkovirrassa olevien palovaroittimien asennus 2012 vesijohto- ja viemärisaneeraushankkeen suunnittelu, ulkovaipan yläosan korjaukset, lämmönsiirrin uusittu 2011 Geotek Oy:n pohjatutkimuslausunto ja painumaselvitys, vesi- ja viemäriremontin hankesuunnittelu 2010 putkiston röntgenkuvaus, ikkunoiden pistokoeluontoinen tarkastus, korjattiin asukkaiden ilmoittamat ikkuna- ja oviviat, ei maalaustöitä 2008 Kuntoarvio ja kuntotodistus 2006 talon painumia on tarkkailtu vuodesta 2006 vuosittaisilla mittauksilla 2005 poistoilmakanavien nuohous 2003 ikkunoiden ja parvekeovien maalaus, lukituksen uusiminen exec-sarjaan.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2022 ikkunat (eteläpuoli/sisäpiha) huoltomaalaus ja kunnostus, parvekeovet ja kaiteet(C-talo) kunnostus, autotallien ja jätehuoneen ovet kunnostus/uusiminen, märkätilat kosteuskartoitus 2023 ikkunat (pohjoispuoli/ulkopuoli) huoltomaalaus ja kunnostus, parvekeovet ja kaiteet (A-B-talo) kunnostus 2024 märkätilat kosteuskartoituksen mukaisia korjauksia, porraskäytävät huoltomaalaus, saunaosasto saneeraus, kellarikäytävä pintojen maalausta, autopaikat sähkötolppien kuntoarvio, kiinteistö painumaselvitys, salaojat huuhtelu ja kuvaus 2025 IV-kanavat poistoilmakanavien nuohous.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Prisma n. 350 m, apteekki n. 350 m, rantapuisto n. 550 m, K-Citymarket n. 1,5 km, Cantina viva Zapata n. 350 m., Koulut: Harjulan koulu n. 350 m, Kinnarilan koulu n. 1,5 km, Järvenpään lukio n. 1,3 km, Järvenpään yhteiskoulu n. 1,2 km.
Back to top