35.0㎡ 2h+kk+kph

Töölöntorinkatu 5 A, 00260 Helsinki

Hienolla sijainnilla Töölöntorin naapurissa hyväpohjainen kaksio.
Rauhallisen sisäpihan puolella oleva koti on lähellä kaikkea. Töölö tarjoaa hienoa kaupunkiasumista niin kulttuurin kuin urheilunkin harrastajille. Myös ravintola- ja kahvilatarjonta on runsas ja lähimmät löytyvät ihan naapuritaloista.
Raitiovaunu- ja bussipysäkit vain parinsadan metrin päässä kotiovelta.

Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia. Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot: Ylinkerros Oy/Jarmo Sarlin p.0400 506900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Töölö
Töölöntorinkatu 5 A, 00260 Helsinki
Tilakuvaus 2h+kk+kph
Asuinpinta-ala 35.0 ㎡
Kerros 1/6
Kunto Hyvä
Vuokra 865.00 €/kk
Vuokrattavissa alkaen Heti vapaa

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.730,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Helmikuu2022. Pisteluku: 2084. Tarkistusajankohta: heinäkuu.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään helmikuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Pihalle
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Ikkunallisen keittokomeron varusteina kaapisto, sähköliesi ja jääkaappipakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus Suihku, wc istuin, pesuallas ja pesukoneliitäntä.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto-Osakeyhtiö Töölönrinne
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1931
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energiatodistus On
Yhtiössä sauna Ei
Isännöitsijätoimisto Mikko Nissinen

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Putket ja viemärit 1984, 1985 patteriventtiilit ja kaukolämpö, sähkönousujohdot ja hissi, 2011 takapihan pation rakentaminen ja hissikorin entisöinti, 2020 ulko-ovien kunnostus, jne.
Tulevat korjaukset 2022 porraskäytävän maalaussuunnittelu ja toteutus, vesimittareiden uusiminen etäluettavaksi, 2023 yhtiön sähköjen korjaus,

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa ja Töölöntori 40m, useita ravintoloita ja kahviloita aivan naapurissa, apteekki n. 220m, Ooppera n. 550 m, Kisahalli n.700m,, Koulut: Alueella
Back to top