96.0㎡ 4h+ k

Soukanahde 7 F , 02360 Espoo

Hyvällä sijainnilla, rauhallisessa ympäristössä tilava ja käytännöllinen perhekoti! Hyväkuntoinen remontoitu asunto toimivalla pohjalla. Ikkunat kolmeen ilmansuuntaan ja runsaasti luonnonvaloa.

Yhtiössä alkaa putkiremontti keväällä 2022. Remontin ajalta, jolloin huoneisto ei ole käytössä, ei veloiteta vuokraa. Remontti alkaa 02.05.2021 ja loppuu 29.07.2021

Ei lemmikkieläimiä, ei tupakointia. Luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi, p. 050 365 9200

Perustiedot

Sijainti Espoo Soukka
Soukanahde 7 F, 02360 Espoo
Tilakuvaus 4h+ k
Asuinpinta-ala 96.0 ㎡
Kerros 2/6
Kunto Hyvä
Vuokra 1250.00 €/kk
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen 01.11.2021

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.250,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu. Tarkistusajankohta: 01.01.2023.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2023. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Kolmeen suuntaan Etelä-Länsi-Pohjoinen. Puistomaiset näkymät
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Hieno avokeittiö, jossa tilaa isommallekin ruokapöydälle. Kaapistot, jääkaappipakastin, astianpesukone, induktioliesi, pesuallas ja hana.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneessa todella iso sadesuihku halkaisija 30cm. Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, varustekaappi ja hana. Erillinen wc: wc-istuin, bideesuihku, peili, pesuallas, allaskaappi ja hana.
Lisätietoja Säilytystilat: Vaatehuoneen ja vaatekaappien lisäksi kellarikomero.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Itä-Soukka
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1971
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Kellarikomero, pesutupa, ulkovälinevarasto.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut n.500metrin päässä Soukan keskustan palvelut mm. K-supermarket soukka, apteekki, R-kioski., Koulut: Lähin koulu, ala-aste, yläaste ja lukio n.800m päässä.
Back to top