32.0㎡ 1h, kk, kph

Satulakuja 2 A, 01200 Vantaa

Tehoyksiö Vantaan Hakunilassa, kattavien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä. Massasta poikkeava, tyylikkäästi "talotekniikkastudiolla" toteutettu asunto kesäkuussa 2014 käyttöönotetussa rakennuksessa. Kestävät materiaalit, ei hukkaneliöitä.

Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.
Kahden kuukauden vuokravakuus maksetaan rahana.

Tiedustelut ja esittelyvaraukset:
Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Vantaa Hakunila
Satulakuja 2 A, 01200 Vantaa
Tilakuvaus 1h, kk, kph
Asuinpinta-ala 32.0 ㎡
Kerros 2/9
Kunto Hyvä
Vuokra 690.00 €/kk
Vesimaksu 15.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen 01.01.2021

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.380,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2020. Tarkistusajankohta: 1.1.2021.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Parvisänky eteisen naulakko ja kolme valospottia kuuluvat huoneistoon. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Ei
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Gorenjen kodinkoneet: Integroitu jääkaappi pakastelokerolla, monitoimiuuni (yhdistetty uuni ja mikroaaltouuni), kapea keraaminen liesitaso, integroitu astianpesukone, Ilox Slide -liesituuletin, Grohe keittiöhana apk-liittimellä sekä tasoon upotettu RST-allas, laminaattitasot ja kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus Grohen varusteina: seinäasennusmallinen wc-istuin, pesuallashana bideesuihkulla, Grotherm 1000 ja Tempesta suihkusetti sekä lasiset käännettävät suihkuseinät, tilava pesuallastaso, peilikaappi, allaskaappi ja pesukoneliitäntä.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Seinät: Kylpyhuoneessa laatta, tekniikkastudion seinät kalustelaminaattia, keittiön välitilassa laminaattia, muut seinät maalatut. Lattiat: Kylpyhuoneessa laatta, muissa tiloissa laminaatti. Säilytystilat: Eteisen, keittiön ja kylpyhuoneen kaapistojen lisäksi irtaimistovarastot sekä taloyhtiön yhteissäilytystilat.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Merkki
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2014
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat 21 kpl, osakkeina
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Kaksi saunaosastoa kattoterasseineen, kerhotila, kiinteistövarasto, ulkoiluvälinevarastot ja tekniset tilat.
Isännöitsijätoimisto Petri Huotari

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Rakennus valmistunut vuonna 2014. Käyttöönotto on suoritettu 11.6.2014 ja lopputarkastus on pidetty 11.9.2014. Rakennus on luovutettu osakkaiden käyttöön 12.6.2014.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 60m, Koulut: Alueella
Back to top