33.5㎡ 1h, avokeittiö, kph, ranskalainen parveke

Satulakuja 2 A, 01200 Vantaa

Hieno tehoyksiö Vantaan Hakunilassa, kattavien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä. Massasta poikkeava, tyylikkäästi "talotekniikkastudiolla" toteutettu asunto 2014 käyttöönotetussa rakennuksessa. Ei hukkaneliöitä, ranskalainen parveke.

Huoneistoon haetaan pitkäaikaista vuokralaista ja hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkastetaan. Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia. Huoneisto vapautuu 1.1.2019.

Sovi oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Vantaa Hakunila
Satulakuja 2 A, 01200 Vantaa
Tilakuvaus 1h, avokeittiö, kph, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala 33.5 ㎡
Kerros 4/9
Kunto Hyvä
Vuokra 690.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.380,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu 2018. Pisteluku: 1960. Tarkistusajankohta: Joulukuu. Vuokran tarkistus EUR.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa koko vuokralla olon ajaksi laajan kotivakuutuksen vastuuvakuutuksineen. Vuokra tarkistetaan vuosittain joulukuun alusta elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Sopimuksen tekohetken pistelukuna käytetään lokuun 2018 pistelukua (1960). Jos pisteluku laskee, vuokra ei kuitenkaan alene. Korotus kuitenkin minimissään 2%. Vakuus kaikkien vuokrasuhteesta aiheutuvien velvoitteiden täyttämiseksi suoritetaan rahana Ylinkerros Oy:n asiakasvaratilille. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke K
Sauna E
Keittiön kuvaus Gorenjen kodinkoneet: Integroitu jääkaappi pakastelokerolla, monitoimiuuni (yhdistetty uuni ja mikroaaltouuni), kapea keraaminen liesitaso, integroitu astianpesukone, Ilox Slide -liesituuletin, Grohe keittiöhana apk-liittimellä sekä tasoon upotettu RST-allas, laminaattitasot ja kaapistot.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinhoitohuoneen /saunan kuvaus Grohen varusteina: seinäasennusmallinen wc-istuin, pesuallashana bideesuihkulla, Grotherm 1000 ja Tempesta suihkusetti sekä lasiset käännettävät suihkuseinät, tilava pesuallastaso, peilikaappi, allaskaappi ja pesukoneliitäntä.
Pintamateriaalit Seinät: Kylpyhuoneessa laatta, tekniikkastudion seinät kalustelaminaattia, keittiön välitilassa laminaattia, muut seinät maalatut. Lattiat: Kylpyhuoneessa laatta, muissa tiloissa laminaatti.
Säilytystilat Eteisen, keittiön ja kylpyhuoneen kaapistojen lisäksi irtaimistovarastot sekä taloyhtiön yhteissäilytystilat.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Merkki
Kohdetyyppi KT
Rakennusvuosi 2014
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi K
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat 21 kpl, osakkeina
Yhtiössä sauna K
Yhtiön yhteiset tilat Kaksi saunaosastoa kattoterasseineen, kerhotila, kiinteistövarasto, ulkoiluvälinevarastot ja tekniset tilat.
Lisätietoja Yhtiön tilikausi on 1.7.-30.6. . Autopaikkaosakkeet (2710-2961) ovat vapaita yhtiön kiinteistön hankkimisesta aiheutuneista pitkäaikaisista lainoista. . Vesimaksu peritään hallituksen määräämällä ennakkomaksulla, joka tasataan vuosittain kulutuksen mukaan. . Asunto-osakeyhtiön perustajaurakkasopimus 1.7.2013: Perustajaurakoitsija (Rakennuskartio Oy) järjestää kohteessa vuositarkastuksen aikaisintaan 12 kuukautta ja viimeistään 15 kuukautta sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi. Vuositarkastuksen ajankohdasta ilmoitetaan kirjallisesti. Osakkeenomistajan on ilmoitettava vuositarkastuksen yhteydessä tai viimeistään kolmen viikon kuluessa vuositarkastuksen pöytäkirjan saannista niistä virheistä, jotka hän on havainnut tai hänen olisi pitänyt havaita viimeistään vuositarkastuksessa. Muutoin osakkeenomistaja menettää oikeutensa vedota tällaisiin virheisiin. . Rakennuskartio Oy on asettanut rakentamisvaiheen vakuuden tilalle rakentamisvaiheen jälkeisen vakuuden. Tämä vakuus on voimassa vähintään 15 kuukautta sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt rakennuksen käyttöönotettavaksi. Rakentamisvaiheen jälkeisen vakuuden asettamisvelvollisuus lakkaa, kun on kulunut 15 kuukautta rakennuksen käyttöönottohyväksynnästä. . Halitukselle on myönnetty 13.11.2014 pidetyssä yhtiökokouksessa valtuudet periä tai jättää perimättä tarvittaessa yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Yhtiökokouksessa päätettiin myös yhtiöjärjestykseen tehtävistä muutoksista: 1) Päätettiin muuttaa yhtiöjärjestykseen 4§:än kohta "Näiden yhteisten tilojen käytöstä päättää hallitus" korvataan muotoon "Yhteidten tilojen käytöstä ja käyttömaksuista päättää hallitus". 2) Päätettiin poistaa yhtiöjärjestykseen 5§ sisältämät lauseet "Autopaikoista maksetaan vastikkeen autopaikkamaksua. Autopaikkamaksun määrää yhtiön hallitus".
Isännöitsijätoimisto Petri Huotari

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Rakennus valmistunut vuonna 2014. Käyttöönotto on suoritettu 11.6.2014 ja lopputarkastus on pidetty 11.9.2014. Rakennus on luovutettu osakkaiden käyttöön 12.6.2014.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiöllä ei ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia kunnossapitotarpeita, jotka vaikuttaisivat olennaisesti huoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin huoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

Asuinaluetietoja

Palvelut Noin 500 metrin säteellä kattavat kaupalliset palvelut sekä mm. kirjasto ja terveysasema., Koulut: Noin 500 metrin säteellä koulut ja päiväkodit.
Back to top