25.0㎡ 1h, kk, kph, vh, parveke

Ryytimaantie 21 A, 00320 Helsinki

Ylimmän kerroksen kiva parvekkeellinen yksiö Etelä-Haagassa. Hiljattain uusitut laminaattilattiat ja maalatut seinäpinnat, kaksi vaatehuonetta ja iso parveke.
Hyvä sijainti; lähikauppa 50m ja juna-asemalle n. 500m.
Putkiremontoitu julkisivuremontoitu yhtiö.
Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200 tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Etelä-Haaga
Ryytimaantie 21 A, 00320 Helsinki
Tilakuvaus 1h, kk, kph, vh, parveke
Asuinpinta-ala 25.0 ㎡
Kerros 4/4
Kunto Hyvä
Vuokra 680.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa
Vuokrattavissa alkaen Heti vapaa

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 680,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2022. Pisteluku: 2211. Tarkistusajankohta: 1.1.2024.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen sisältäen vastuuvakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2024. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Katunäkymät
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Varusteet: Jääkaappi, liesi, tiskiallas.
Kylpyhuoneen kuvaus Hyväkuntoinen kylpyhuone, jonka varusteina suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, peili, allaskaappi, wc-istuin ja pyyhekuivain.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Seinät: maali, kylpyhuoneessa laatta/maali, Lattiat: laminaatti, kylpyhuoneessa laatta Säilytystilat: Kaksi vaatehuonetta.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Ryytimaantie 21
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1961
Hissi Ei
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat Autotalleja 6 kpl
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, pesutupa
Isännöitsijätoimisto Matti Fenander

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 50m, muut palvelut mm. kaupat, kampaamot ja apteekki kävelyetäisyydellä, Koulut: Kävelyetäisyydellä.
Back to top