35.5㎡ 1h+k+s+lasitettu parveke

Mantelikuja 2 A, 01710 Vantaa

Hyväkuntoinen yksiö lähipalveluiden ja todella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tehokkaat neliöt, oma sauna ja lasitettu parveke. Ei lemmikkejä, ei tupakointia. Luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Vantaa Pähkinärinne
Mantelikuja 2 A, 01710 Vantaa
Tilakuvaus 1h+k+s+lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 35.5 ㎡
Kerros 1
Kunto Hyvä
Vuokra 700.00 €/kk
Vesimaksu 25.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa. Jos taloyhtiö korottaa vesimaksua korotus tehdään automaattisesti vuokralaiselle.
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 700,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta.
Vuokra sidotaan Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2022. Pisteluku: 2211. Tarkistusajankohta: 01.01.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen sisältäen vastuuvakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2024. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Sauna Kyllä
Keittiön kuvaus Siisti vaaleasävyinen avokeittiö, jossa jääpakastinkaappi (nk. jenkkikaappi), liesi, liesituuletin sekä hyvin kaappi- ja tasotilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Siisti, laatoitettu kylpyhuone. Varusteina peili, pesuallas, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, suihkutila
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: Kylpyhuoneessa ja saunassa laatta, muualla laminaatti. Seinät: Kylpyhuoneessa laatta, saunassa paneeli ja muut seinät maalatut. Säilytystilat: Huoneiston hyvien säilytystilojen lisäksi verkkokellari.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Mantelikuja 2
Kohdetyyppi Kerrostalo
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Ei

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa vieressä, Kauppakeskus Myyrmanni n. 3km., Koulut: Lähistöllä useita päiväkoteja ja kouluja.
Back to top