76.5㎡ 3h, k, kph, lasitettu parveke

Maauunintie 27 C, 01450 Vantaa

Hyvällä sijainnilla ylimmän kerroksen kolmio.

Huoneistossa kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, tilava keittiö ja olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle.

Yhtiössä on tehty remontteja hyvin vuosien saatossa, joista viimeisin iso remontti on julkisivuremontti. Tässä yhteydessä uusittiin ikkunat, parvekeovet, lisälämpörappaukset, parvekkeet peruskorjattiin ja lisättiin lasit.

Liikenneyhteydet ja sijainti kohteessa on hyvä, sillä lähin bussipysäkki n. 150 metrin päässä, josta suora yhteys Helsingin keskustaan. Ja Korson juna-asemallekin on ainoastaan n. 1,5 km.

Lisätiedot ja esittelyt:
Toni Hälinen puh: 040 779 5405 tai toni.halinen(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Vantaa Kulomäki, Korso
Maauunintie 27 C, 01450 Vantaa
Tilakuvaus 3h, k, kph, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 76.5 ㎡
Kerros 3
Kunto Tyydyttävä
Vuokra 890.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Heti vapaa

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.780,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Syyskuu 2020. Pisteluku: 1977. Tarkistusajankohta: 1.1.2022.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään syyskuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2022. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Olohuoneen, yhden makuuhuoneen ja lasitetun parvekkeen ikkunat itään. Keittiön ja toisen makuuhuoneen ikkunat länteen.
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Keittiön varusteina jääkaappi/pakastin, kaapistot, uuni ja liesi.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: kylpyhuone elastomeeripinnoite ja muissa huoneissa muovilattiat. Seinät: keittiön välitila laatta, kylpyhuoneessa peltikasetti ja muissa huoneissa maali. Säilytystilat: Huoneiston kaapistojen lisäksi yhtiön irtaimistovarasto.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Maauunintie 27
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1975
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energialuokka Energialuokka: E2007. Todistuksen antamispäivä 31.12.2012
Energiatodistus On
Autopaikat 38 kpl (naapurikiinteistöllä rasitesopimuksen mukaan oikeus 14 kpl autopaikkoja).
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Pesula, saunatilat, kuivaushuone, ulkoiluvälinetilat ja väestönsuoja.
Lisätietoja Yhtiökokous on 25.04.2019 päättänyt myöntää valtuudet hallitukselle periä tai jättää perimättä taloudellisen tilanteen vaatiessa tai salliessa enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä.
Isännöitsijätoimisto Jarkko Väisänen

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2018 Leikkipaikan kunnostus, roskakatoksen laudoituksen ja katon kunnostus 2017 julkisivuremontti, ilmanvaihdon uusimisen loppuun saattaminen ja säätötyö, uusittiin lämmitysverkoston kiertovesipumppu, A4 huoneiston patterivuodon korjaus, parkkialueen hulevesikaivon korjaus 2016 kattokorjauksen (uusiminen) loppuunsaattaminen, ilmanvaihtokoneiden ja kattoputkitusten uusiminen, ylimpien kerrosten vesivahinkojen korjaukset 2015 julkisivu ja kattokorjauksen toteutussuunnittelu, kattokorjauksen aloittaminen 2014 julkisivu ja kattokorjauksen hankesuunnittelu, ilmanvaihtohormien nuohous ja ilmamäärien säätötyö, saunan lauteiden uusinta, jätevesikellukkeiden uusinta, salaojien ja tonttiviemäreiden puhdistus ja kuvaus, huoneistojen E51, E55 ja E 59 kylpyhuoneiden lattioiden korjaus ja lattiakaivojen uusinta 2013 julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus, kattojen kuntoarvio, kylpyhuoneiden kuntoarvio, LVV-kuntotutkimuksen päivitys, lämmönsiirtimien vaihto 2012 peruskuntoarvion tilaus 2008 pihasuunnitelma 2007 pesulan kunnostus, löylyhuoneen lattialaatoitus ja puuverhoilu, julkisivukorjauksen suunnittelu, LVV-kuntotutkimus, kaavasuunnittelu 2006 pesuhuoneen puutyöt 2004 julkisivun kuntotutkimus, ikkunoiden maalaus, kaapeli-tv:n lisäys 2003 porrashuoneen ja parvekkeiden maalaus 2002 lukkojen sarjoitus 2001 saunan korjaus, nuohous ja ilmavirtojen säätö 2000 kuntoarvio 1992 lämmönsiirtimien uusiminen
Tulevat korjaukset 2019 Vesijohto ja viemäreiden seurantatutkimus, ulkopuolisten betoniviemäreiden uusiminen, yleisten tilojen valaistuksen uusiminen, porraskäytävien maalaus 2020 LVI-hälytysten ja säätimien uusiminen 2021 vesijohto ja viemärien uusimisen hankesuunnittelu 2022 - 2023 vesijohto ja viemärien uusiminen, muiden teknisten tilojen korjaus, keskuksien uusiminen, nousujohtojen uusiminen, puhelinjärjestelmän uusiminen, antennilaitteiden huolto, kuvat, tarkastukset, uusiminen ja sähköjohtojen uusiminen.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut K-Market Kulomäki n. 180 m, S-market Korso n. 850 m, Peijaksen sairaala n. 2,0 km,, Koulut: Alakoulu: Vantaan kaupunki Kulomäen koulu n. 191 m Yläkoulu: Ruusuvuoren koulu n. 1,5 km, Lumon lukio n. 1,3 km, Maauuninpolun päiväkoti n. 180 m, Touhula Korso n. 230 m
Back to top