25.0㎡ 1h, kt

Lauhatie 5 A, 01300 Vantaa

Lähes uuteen kotiin Tikkurilan kattavien palvelujen äärelle.
Vuosi sitten valmistuneen yhtiön 4/5 kerroksen parvekkeellinen moderni yksiö, jossa on isot ikkunat, lattialämmitys ja normaalia korkeampi huonekorkeus.
Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilaa pesukoneelle ja löylyt päästään heittelemään yhtiön hienossa ullakkokerroksen saunassa. Saunaosastolta löytyy myös oleskelutilaa ja lasitettu parveke.
Erinomaiset kulkuyhteydet, hienot ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet ja helposti saavutettavat palvelut.

Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Vantaa Tikkurila, Viertola
Lauhatie 5 A, 01300 Vantaa
Tilakuvaus 1h, kt
Asuinpinta-ala 25.0 ㎡
Kerros 4/5
Kunto Hyvä
Vuokra 730.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Vesimaksut peritään kulutuksen mukaan jos tulee ylitystä kuukausittaiseen maksuun.
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2020. Tarkistusajankohta: 1.1.2022.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2020. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Etelään
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Keittotilan varusteina kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.
Kylpyhuoneen kuvaus Tilavan kylpyhuoneen varusteina suihku, suihkuseinä wc-istuin, peili ja pesukoneliitäntä.
Lisätietoja Rakennuksessa on keskitetty lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, johon jokainen asunto on liitetty. Keittiön liesikupu on kytketty talon poistoilmanvaihtoon. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla. Pintamateriaalit: Lattiat tammilautaparketti, kylpyhuoneessa keraaminen laatta. Seinät maali, kylpyhuoneessa laatta. Säilytystilat: Yhtiön irtaimistovarasto.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Kultarusko
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2019
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat Autopaikat myydään osakkeina.
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto.
Lisätietoja Hoitovastike arvio 3,60EUR/m2/kk tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa. Pääomavastikearvio 0,14EUR/osake/kk sisältää vain korkokulut. Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,75 % marginaalilla ( tilanne 6.2.2018 yht. 0,75 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika+ 5 ensimmäisistä asumisvuosista ovat lyhennysvapaita. lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,92 EUR/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennvs erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 8/2024.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 500m, Prisma Tikkurila n. 1km, Tikkurilan Urheilupuisto ja uimahalli n. 1,2km., Koulut: Viertolan koulu n. 400m, Peltolan koulu n. 1,1 km, Tikkurilan lukio n. 2,3 km.
Back to top