41.5㎡ 2h, kt, lasitettu parveke

Kummelivuorentie 15 C, 02330 Espoo

Saunalahden Kummelivuoreen valmistui joulukuussa 2018 laadukkaita moderneja koteja.
Vuokrattava kaksio on 5/6 kerroksessa ja sijainniltaan koko taloyhtiön paras!
Pohja on suunniteltu toimivaksi ja iso lasitettu parveke tuo lisätilan tuntua.
Avokeittiön integroidut kodinkoneet ja linjakkaan kauniit kaapistot yhdistyvät luontevasti olohuoneeseen. Lattialämmitys ja tilava kylpyhuone lisäävät asuinmukavuutta ja läheltä löytyvät uskomattoman hienot ulkoilureitit ja palvelut tekevät Saunalahdesta alueen, jossa viihtyvät kaiken ikäiset asukkaat.
Asunnon yhteydessä on vuokrattavissa autokatospaikka 50 eur/kk.
Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/Tomi Sarlin p.050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti
Kummelivuorentie 15 C, 02330 Espoo
Tilakuvaus 2h, kt, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 41.5 ㎡
Kerros 5
Kunto Hyvä
Vuokra 800.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa. Asunnon yhteydessä on vuokrattavissa autokatospaikka 50EUR/kk Paikkanumero täsmentyy myöhemmin.
Vuokrattavissa alkaen 01.02.2021

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.600,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu. Tarkistusajankohta: 1.1.2022.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2022. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Hienot avarat näkymät
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Avokeittiö, jossa led-valaisimet ja integroidut kodinkoneet.
Kylpyhuoneen kuvaus Kauttaaltaan laatoitettu kylpyhuone. Sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat laminaatti, kylpyhuoneessa laatta. Seinät maali, kylpyhuoneessa laatta. Säilytystilat: Huoneiston kaapistojen lisäksi yhtiön irtaimistovarasto.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Kohdetyyppi Kerrostalo
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Ei

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 800m, neuvola n. 220m, kirjasto n. 850m, nuorisotila n. 850m, Kivenlahden venesatama ja saaristoliikenne pysäkki n. 1,5 km., Koulut: Saunalahden päiväkoti n. 190m, Saunalahden koulu n. 800m
Back to top