27.5㎡ 1h, kt, ranskalainen parveke

Kummelivuorentie 15 C, 02330 Espoo

2018 valmistuneen yhtiön 5/6 kerroksessa tehoneliöinen moderni yksiö. Pohja on suunniteltu toimivaksi ja ranskalaisen parvekkeen leveät pariovet päästävät luonnonvalon sisään.
Avokeittiön integroidut kodinkoneet ja linjakkaan kauniit kaapistot yhdistyvät luontevasti asuinhuoneeseen.
Lattialämmitys ja tilava kylpyhuone lisäävät asuinmukavuutta ja läheltä löytyvät uskomattoman hienot ulkoilureitit ja palvelut tekevät Saunalahdesta alueen, jossa viihtyvät kaiken ikäiset asukkaat.
Asunnon yhteydessä on vuokrattavissa autopaikka hintaan 40EUR.
Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia. Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti
Kummelivuorentie 15 C, 02330 Espoo
Tilakuvaus 1h, kt, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala 27.5 ㎡
Kerros 5
Kunto Hyvä
Vuokra 680.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa. Ap 41 vuokrataan 40EUR/kk asunnon mukana
Vuokrattavissa alkaen 01.11.2020

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.360,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettana siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2020. Tarkistusajankohta: 01.01.2022. Vuokran tarkistus, muu per vuosi: Yleisen tason mukaan.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2022. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Katunäkymät
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Avokeittiö, jossa led-valaisimet ja integroidut kodinkoneet.
Kylpyhuoneen kuvaus Kauttaaltaan laatoitettu kylpyhuone. Sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat laminaatti, kylpyhuoneessa laatta. Seinät maali, kylpyhuoneessa laatta.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Kohdetyyppi Kerrostalo
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Ei

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 800m, neuvola n. 220m, kirjasto n. 850m, nuorisotila n. 850m, Kivenlahden venesatama ja saaristoliikenne pysäkki n. 1,5 km., Koulut: Saunalahden päiväkoti n. 190m, Saunalahden koulu n. 800m
Back to top