51.0㎡ 2h, k, kph, lasitettu parveke

Kiskontie 20 A, 00280 Helsinki

Seuraava esittely:
01.10.2023 18:30 - 18:45

Hissitalon ylimmän kerroksen kulmahuoneisto.
Kodin neliöt ovat kaikki hyötykäytössä ja vaatehuone antaa mukavasti lisää säilytystilaa. Keittiön iso ikkuna tuo paljon luonnonvaloa. Lasitetulle parvekkeelle on käynti sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta. Viihtyisä koti ihanalla alueella, jossa lähikauppa on kätevästi naapuritalossa ja lähin bussipysäkki ja kaupunkipyöräasema löytyvät myös kivenheiton päästä.

Huoneistoon haetaan pitkäaikaista vuokralaista ja hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkastetaan.
Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia.
Kuvien jälkeen asuntoa on vielä remontoitu.

Tiedustelut: Tomi Sarlin 0503659200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Ruskeasuo
Kiskontie 20 A, 00280 Helsinki
Tilakuvaus 2h, k, kph, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 51.0 ㎡
Kerros 3
Kunto Hyvä
Vuokra 1180.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.180,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2022. Pisteluku: 2211. Tarkistusajankohta: 1.1.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2024. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Valoisassa 2022 remontoidussa keittiössä on kauniit laminaattitasot ja varusteina jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astiapesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Kauttaaltaan laatoitettuun vuonna 2022 uusittuun kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone. Varusteina suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja pyyhepatteri

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Kohdetyyppi Kerrostalo
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Ei

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 50m, Ruskeasuon liikuntakeskus ja Keskustallin ratsastuskoulu n. 750m, Ruskeasuon jousiammuntarata n. 500m, Arena Center Ruskeasuo n. 800m, Laakson terveysasema n. 1,8 km, Koulut: . Pikku Huopalahden ala-aste n. 750m, Meilahden yläaste n. 1,1km, Helsingin Rudolf Steiner- C koulu n. 400m, A-koulu n. 1km.
Back to top