44.0㎡ Myymälä

Kauppalantie 42 , 00320 Helsinki

Katutason kulmaliikehuoneisto loistosijainnilla Etelä-Haagassa.
Liiketila käsittää valoisan myymälätilan, jossa suuret näyteikkunat kahteen suuntaan sekä takahuoneen, josta löytyvät keittiö ja wc.
Alueella on mukavasti tilaa asiakaspysäköintiin, kiekkopysäköinti klo 8-16 aikarajana 4h ja lähimmät parkkipaikat löytyvät lähes liiketilan edestä.

Erittäin hyvin hoidettu ja siisti taloyhtiö, jossa on valmistunut linjasaneeraus 2011 ja julkisivuremontti 2013 ja kattoremontti 2021

Tila soveltuu moneen mm. kukkakaupaksi, sisustusliikkeeksi, toimistoksi.

Soita ja sovi esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200

Perustiedot

Sijainti Helsinki Etelä-Haaga
Kauppalantie 42, 00320 Helsinki
Tilakuvaus Myymälä
Asuinpinta-ala 44.0 ㎡
Kerros 1/4
Kunto Hyvä
Vuokra 950.00 €/kk
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen 01.10.2021

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 1.900,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu. Tarkistusajankohta: 1.1.2022.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 3%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2022. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos liiketila ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Vuokralainen hakee toimintaansa tarvittavat viranomaisluvat ja tekee tarvittavat muutokset liiketilaan omakustanteisesti. Liiketilan irtisanomisaika on kolme kuukautta sekä omistajan että vuokralaisen puolelta. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Kaupunkinäkymät pohjoiseen/itään
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Varusteina jääkaappi ja käsienpesuallas.
Kylpyhuoneen kuvaus Wc-istuin, bidee, käsienpesuallas ja hyllykkö.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: wc:ssä laatta, muualla laminaatti. Seinät: Keittiössä ja wc:ssä laatta/maali, myymälätilassa maali Säilytystilat: Keittiön kaapistot

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Kauppalantie 42
Kohdetyyppi Liiketila
Rakennusvuosi 1962
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat Autopaikkoja 15
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Sauna, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Lisätietoja Isännöitsijäntodistuksen mukaan; Muutostyöt huoneiston suihku- tai kylpyhuonetiloissa. Suihku- tai kylpyhuonetilojen rakentaminen tai muutostyöt sanotuissa tiloissa edellyttävät yhtiön hallituksen luvan. Rakennelmien hyväksymisen edellytyksenä on suunnitelman esittäminen ennen työn aloittamista ja vesieristyksen tarkastuttaminen yhtiön edustajalla ennen pintamateriaalien asennusta. Menettelytavoista ja tarkastuksista voi sopia isännöitsijän kanssa. Vastuu suihku- ja kylpyhuonetilojen remontoinnista aiheutuneista kiinteistövahingoista kolmannelle osapuolelle on rakennushankkeeseen ryhtyvällä osakkaalla.
Isännöitsijätoimisto Mikael Kaukonen

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Hallituksen suoritetut korjaukset listauksen mukaan: 2018 ilmanvaihtohormien nuohous, tonttiaidan pystytys 2017 pihapuiden kaatoa 2016 vesikaton pinta tarkistettu ja korjattu 2015 tonttivesijohto uusittu 2014 liiketilojen ovien maalaus 2013 julkisivujen ja parvekkeiden korjausurakka 2011 linjasaneeraus. Tätä vanhemmat ks. tilinpäätöksen liite suoritetut korjaukset.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 2018-2022 mukaan; 2018 tonttiaidan kartoitus, rännien ja räystäiden tarkastus/maalaus, kellaritilojen käyttökartoitus kysely, ilmanvaihtohormien nuohous, lukitusjärjestelmän suunnittelu 2019 kellaritilojen pintaremontti, lukitusjärjestelmän uusiminen 2022 lämmitysverkoston tasapainotus, kaukolämpökeskuksen uusiminen.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 120m.
Back to top