30.0㎡ 1h, kt, ranskalainen parveke

Kauppakumppanintie 2 D, 02780 Espoo

Vuokrataan 2017 valmistuneesta maalämpöyhtiöstä yksiö ranskalaisella parvekkeella. Kauklahden keskustan tuntumassa sijaitsevasta yhtiöstä on kävelymatka keskustan palveluihin ja ulkoilumahdollisuudet alkavat lähes suoraan kotiovelta.
Yleisiä tiloja ovat sauna, pesuhuone, pyykinkuivaushuone sekä pyörävarasto.

Kauklahden keskustan kattaviin palveluihin lukeutuvat mm. kirjasto, asukaspuisto, apteekki, laadukas lähikauppa ja Emil Halmeen leipomo ja löytyypä sieltä myös mm. lihaan, kalaan ja italiaisiin päivittäisruokatarvikkeisiin erikoistuneet liikkeetkin.

Huoneistoon haetaan pitkäaikaista vuokralaista ja hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkastetaan.
Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia.

Tiedustelut: Tomi Sarlin 0503659200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Koronavirustilanteen vuoksi emme toistaiseksi järjestä kohteissa yleisesittelyjä. Kohdetta pääset katsomaan sopimalla yksityisesittelyn välittäjän kanssa.

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti
Kauppakumppanintie 2 D, 02780 Espoo
Tilakuvaus 1h, kt, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala 30.0 ㎡
Kerros 1/2
Kunto Hyvä
Vuokra 650.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa. Ap 43 kuuluu asunnolle ja siitä veloitetaan 20EUR/kk
Vuokrattavissa alkaen 01.06.2020

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 650,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2019. Pisteluku: 1975. Tarkistusajankohta: 1.1.2021.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2021. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Katunäkymät
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Varusteina kaapistot, jääkaappi, keraaminen liesi, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Tilavan kylpyhuoneen varusteina suihku, käsienpesuallas, pesukoneliitäntä ja wc istuin
Lisätietoja Pintamateriaalit: Seinät: maali, kylpyhuone laatta Lattiat: laminaatti, kylpyhuone laatta Säilytystilat: Huoneiston kaapistojen lisäksi yhtiön irtaimistovarasto.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2017
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energialuokka Energialuokka: C2013
Energiatodistus On
Autopaikat 53 autopaikkaa, joista 3 INVA-paikkaa
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Pesutupa, pyörävarasto, irtaimistovarastot
Lisätietoja Yhtiökokouksessa 17.7.2019 pidetyssä yhtiökokouksessä päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa yllättävien kustannusten kattamiseksi enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava summa tai jättää perimättä kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava summa talouden niin salliessa. Yhtiökokouskutsut postitetaan osakkaille, kutsun liitteet ladataan sähköisesti Lähde-palveluun.
Isännöitsijätoimisto Ilkka Prusi

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Yhtiö on valmistunut vuonna 2017.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitoselvityksen 2019-2023 mukaan; 2020 lämmityksen tasapainotus, IV nuohous ja säätö

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 800m, kauppakeskus Entresse n. 5 km, kuntorata ja talvella hiihtoladut alkavat lähes kotiovelta, Espoon Golfseura n. 1,1km, Kauklahden kirjasto n. 1,5km, Koulut: Hansakallion koulu n. 1,6km, Espoon yhteislyseon koulu n. 1,4km, Vanttilan koulu n. 1,8km
Back to top