49 790,62  27.0㎡ 1h, kt, kph, ranskalainen parveke

Kauppakumppanintie 2 B, 02780 Espoo

Tehoneliöinen yksiö 2017 valmistuneessa maalämpöyhtiössä Kauklahdessa, missä pakalliset kaupalliset palvelut, julkinen liikenne sekä upeat ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä.

Hyvin hyödynnettyihin neliöihin on mahdutettu täysin toiminnallinen avokeittiö, täysin toiminnallinen ja myös pyykinpesukoneen mahdollistava kylpyhuone, hyvät kaapistotilat sekä mukavan kokoinen huonetila, johon mahtuu kodin kaikki tarvittavat huonekalut. Asuinhuoneesta on käynti ranskalaiselle parvekkeelle, jossa on tilaa myös vaikka pienelle parvekekalustesarjalle.

Sauna ja pesutupa sekä yhteissäilytystilat löytyvät taloyhtiön yhteisistä tiloista.

Huoneiston mukana myydään autopaikka AP29 velattomaan hintaan 1.500EUR.

Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu, joten se sopii myös loistavasti sijoituskäyttöön. #Hyväsijoituskohde

Huoneiston sijainti on oikein hyvä, Kauklahden juna-asemalle kävelee n. 15 minuutissa ja kotimatkalla voi poiketa lähikaupassa ja muiden palveluntarjoajien toimipisteissä.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti
Kauppakumppanintie 2 B, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 1h, kt, kph, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala 27.0 ㎡
Kerros 2/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 49 790,62 
Velkaosuus 77 209,38 €
Velatonhinta 127 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Ranskalainen parveke.
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Kompakti avokeittiö, joka koostaan huolimatta tarjoaa täysin varustellun keittiökokonaisuuden monentasoisille kotikokeille. Keittiössä on siistit valkoiset kaapistot ja valkoiset kodinkoneet. Mikrolle on varattu yläkaapista hyllypaikka. Varusteina keittiössä on jääpakastinkaappi, keraaminen liesi, astianpesukone (45cm) sekä liesituuletin. Keittiön välitila on laatoitettu ja muutoin seinät maalattu. Keittiön lattia on laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone on sopivan tilava ja tilasta löytyy niin puitteet vaatehuollolle, peseytymiselle kuin wc:llekin. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu ja värimaailma useaan makuun sopiva. Tilassa on varusteina: suihkunurkkaus sekä kisko suihkuverholle, käsienpesuallas, allaskaappi, allashana ja bideesuihku, peilikaappi sekä pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat siis laattaa.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Vuokra
Kiinteistön pinta-ala 3720.00 ㎡
Vuokranantaja Espoon kaupunki
Vuokra-aika (pvm. asti) 04.08.2076
Vuokra/vuosi 48.673,00 EUR/v
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2
Rakennusvuosi 2017
Rakennusaine Kivirunko
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Maalämpö
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Elisa taloyhtiölaajakaista 10M
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 50
Autopaikat 53 autopaikkaa, joista 3 INVA-paikkaa
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Pesutupa, pyörävarasto, irtaimistovarastot.
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Lisätietoja Varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.5.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Yhtiökokous päätti, että valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Lisäksi hallitukselle myönnettiin valtuudet määrittää pääomavastikkeen taso tarvittaessa, esimerkiksi viitekoron merkittävän muutoksen tai lainalyhennysten alkamisen vuoksi. Ylimääräinen yhtiökokous 14.12.2022 päätti hakea tupakointikieltoa. Päätettiin, että 1.7.2021 alkaen tonttivuokravastike ja autopaikkojen tonttivuokravastike yhdistetään asuinhuoneistovastikkeeseen ja erillistä tonttivuokravastiketta ja autopaikka tonttivuokravastiketta ei enää kerätä. Huoneistoremonteista on ilmoitettava isännöitsijäntoimistoon kirjallisesti 4 viikkoa ennen töiden aloittamista. Ilmoitusvelvollisuuden ulkopuolelle jäävät ainoastaan maalaus- ja tapetointityöt

Isännöitsijä

Isännöitsijä Jouni Kanniainen MTR-Isännöinti Espoo Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2018-2020 vuositakuukorjauksia 2018 turvaportin asennus D-talon kellarivaraston sisäänkäynnille. 2021 Maalämpölaitteiston korjauksia.
Tulevat korjaukset Hallituksen 21.3.2023 käsittelemän kunnossapitoselvityksen mukaan: 2023 Kuntoarvio, 2023- Kuntoarvion vaatimat toimenpiteet, jotka yhtiökokous päättää erikseen.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 229.50 €/kk
Rahoitusvastike 623.70 €/kk
Kokonaisvastike 853,20 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 800m, Halmeen leipomo-kahvila n. 1 km, kauppakeskus Entresse n. 5 km, kuntorata ja talvella hiihtoladut alkavat lähes kotiovelta, Espoon Golfseura n. 1,1km, Kauklahden kirjasto n. 1,5km., Koulut: Alueella.
Liikenneyhteydet Lähipysäkiltä linja 168. Kauklahden asema n. 1,3km. Junan matka-aika Helsingin Rautatieasemalle 24-29 min.
Back to top