30.0㎡ 1h+kt

Kauppakumppanintie 2 A, 02780 Espoo

Maalämpöyhtiön toisen kerroksen yksiö ranskalaisella parvekkeella. Kauklahden keskustan tuntumassa sijaitsevasta yhtiöstä on kävelymatka palveluihin. Kauklahden upeat ulkoilumahdollisuudet alkavat lähes suoraan kotiovelta.
Yleisiä tiloja ovat sauna, pesuhuone, pyykinkuivaushuone sekä pyörävarasto.

Kauklahden keskustan kattaviin palveluihin lukeutuvat mm. kirjasto, asukaspuisto, apteekki, laadukas lähikauppa ja Emil Halmeen leipomo ja Lihakauppa Orden.

Ei lemmikkieläimiä, ei tupakointia. Luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti
Kauppakumppanintie 2 A, 02780 Espoo
Tilakuvaus 1h+kt
Asuinpinta-ala 30.0 ㎡
Kerros 2/2
Kunto Hyvä
Vuokra 650.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Autopaikka nro 11 vuokrataan asunnon yhteydessä 20EUR hintaan
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 650,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2022. Pisteluku: 2211. Tarkistusajankohta: 1.1.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2024. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Avokeittiön varusteina keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Tilavan kylpyhuoneen varusteina suihku, käsienpesuallas, peilikaappi, allaskaappi, bideesuihku ja pesukoneliitäntä.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2017
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat 53 autopaikkaa, joista 3 INVA-paikkaa
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Pesutupa, pyörävarasto, irtaimistovarastot
Lisätietoja Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Yhtiökokous päätti, että valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Päätettiin, että 1.7.2021 alkaen tonttivuokravastike ja autopaikkojen tonttivuokravastike yhdistetään asuinhuoneistovastikkeeseen ja erillistä tonttivuokravastiketta ja autopaikka tonttivuokravastiketta ei enää kerätä. Tonttivuokravastikkeen jäämä yhdistetään hoitojäämään.
Isännöitsijätoimisto Taija Kolu

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2018-2020 vuositakuukorjauksia 2018 turvaportin asennus D-talon kellarivaraston sisäänkäynnille.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitoselvityksen 2021-2025 mukaan; 2021 vuositakuukorjausten loppuun saattaminen 2022 lämmityksen tasapainottaminen, IV nuohous ja säätö

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 800m, Halmeen leipomo-kahvila n. 1 km, kauppakeskus Entresse n. 5 km, kuntorata ja talvella hiihtoladut alkavat lähes kotiovelta, Espoon Golfseura n. 1,1km, Kauklahden kirjasto n. 1,5km, Koulut: Alueella
Back to top