30.0㎡ 1h+kt

Kauppakumppanintie 2 A, 02780 Espoo

Huikea kesätarjous heinäkuun vuokra 400EUR. 2017 valmistuneen maalämpöyhtiön yksiö ranskalaisella parvekkeella. Kauklahden keskustan tuntumassa sijaitsevasta yhtiöstä on kävelymatka palveluihin. Kauklahden upeat ulkoilumahdollisuudet alkavat lähes suoraan kotiovelta.
Yleisiä tiloja ovat sauna, pesuhuone, pyykinkuivaushuone sekä pyörävarasto.

Kauklahden keskustan kattaviin palveluihin lukeutuvat mm. kirjasto, asukaspuisto, apteekki, laadukas lähikauppa ja Emil Halmeen leipomo ja löytyypä sieltä myös mm. lihaan, kalaan ja italiaisiin päivittäisruokatarvikkeisiin erikoistuneet liikkeetkin.

Ei lemmikkieläimiä, ei tupakointia. Luottotietojen tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti
Kauppakumppanintie 2 A, 02780 Espoo
Tilakuvaus 1h+kt
Asuinpinta-ala 30.0 ㎡
Kerros 2/2
Kunto Hyvä
Vuokra 640.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Heti vapaa

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 640,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu 2019. Pisteluku: 1975. Tarkistusajankohta: 1.1.2021.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2021. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Avokeittiön varusteina keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Tilavan kylpyhuoneen varusteina suihku, käsinpesuallas, peilikaappi, allaskaappi, bideesuihku ja pesukoneliitäntä.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2017
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energialuokka Energialuokka: C2013. Todistuksen laatimispäivä 4.4.2016
Energiatodistus On
Autopaikat 53 autopaikkaa, joista 3 INVA-paikkaa
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Pesutupa, pyörävarasto, irtaimistovarastot
Lisätietoja Yhtiökokouksessa 17.7.2019 pidetyssä yhtiökokouksessä päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa yllättävien kustannusten kattamiseksi enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava summa tai jättää perimättä kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava summa talouden niin salliessa. Yhtiökokouskutsut postitetaan osakkaille, kutsun liitteet ladataan sähköisesti Lähde-palveluun.
Isännöitsijätoimisto Ilkka Prusi

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Yhtiö on valmistunut vuonna 2017.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitoselvityksen 2019-2023 mukaan; 2020 lämmityksen tasapainotus, IV nuohous ja säätö

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 800m, Halmeen leipomo-kahvila n. 1 km, kauppakeskus Entresse n. 5 km, kuntorata ja talvella hiihtoladut alkavat lähes kotiovelta, Espoon Golfseura n. 1,1km, Kauklahden kirjasto n. 1,5km, Koulut: Alueella
Back to top