61.5㎡ 2h, k, kph, parveke

Kankurinpolku 7 B, 04200 Kerava

Iso ylimmän kerroksen kaksio hienoilla näkymillä.
Tilava koti, jonne vaatehuone tuo hyvin säilytystilaa ja isoon keittiöön mahtuu hyvin ruokaryhmä. Taloyhtiö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja yhteiskäytössä ovat mm. sauna, pesutupa ja kuivaushuone.

Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia. Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/Tomi Sarlin p.050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Kerava Kilta
Kankurinpolku 7 B, 04200 Kerava
Tilakuvaus 2h, k, kph, parveke
Asuinpinta-ala 61.5 ㎡
Kerros 6
Kunto Hyvä
Vuokra 700.00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Heti vapaa

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 900,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: Lokakuu. Tarkistusajankohta: 1.1.2023.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2023. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ylimmän kerroksen hienot näkymät.
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Iso keittiö, jossa mukavasti kaappi- ja laskutilaa. Varusteina jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astiapesukoneliitäntä.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneen varusteina suihku, wc-istuin, käsienpesuallas, peili ja pesukoneliitäntä.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat laminaatti. Seinät maali. Säilytystilat: Huoneiston kaapistojen ja vaatehuoneen lisäksi yhtiön irtaimistovarasto.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Kohdetyyppi Kerrostalo
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Ei

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa ja terveyskeskus n. 300m, Kalevan urheilupuisto ja jäähalli n. 700m., Koulut: Killan koulu n. 550m, Sompion koulu n. 1,1 km.
Back to top