53.0㎡ 2h, kk, s

Jaalaranta 8 B, 00180 Helsinki

Upea saunallinen kaksio Ruoholahden kanavan varrella. Tyylikäs ja tehoneliöinen koti, josta hienot näkymät kanavalle. Lasitettu parveke, tilavat kaapistot, kylpyhuoneessa paikka pesukoneelle. Mahtava sijainti hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Nyt kannattaa nopeasti tarttua tähän mahdollisuuteen!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, tiedot tarkistetaan.

Perustiedot

Sijainti Helsinki Ruoholahti
Jaalaranta 8 B, 00180 Helsinki
Tilakuvaus 2h, kk, s
Asuinpinta-ala 53.0 ㎡
Kerros 2
Kunto Hyvä
Vuokra 1450.00 €/kk
Vesimaksu 22.00 €/kk/hlö
Muut maksut / lisätiedot Jos veden kulutus ylittää kiinteän maksun niin se voidaan jälkikäteen veloittaa.
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 2.900,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu 2018. Pisteluku: 1960. Tarkistusajankohta: 1.1.2021.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2021. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Hienot näkymät Ruoholahden kanavan suuntaan.
Sauna Kyllä
Keittiön kuvaus Tyylikäs avokeittiö, jonka varusteina jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone ja mikro.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinhoitohuoneen /saunan kuvaus Kauttaaltaan laatoitetun kylpyhuoneen varusteina suihku, suihkuseinä, peili, käsienpesuallas, allaskaappi, wc-istuin, bideesuihku ja pesukone.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat laminaatti, kylpyhuoneessa laatta. Seinät maali, kylpyhuoneessa laatta. Säilytystilat: Tilavat kaapistot.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Jaalaranta 8
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1996
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Yhtiössä sauna Ei
Isännöitsijätoimisto Olli-Pekka Filatov

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kauppakeskus Ruoholahti n. 450m, Kaapelitehdas n. 900m., Koulut: Alueella useita päiväkoteja, Ruoholahden ala-asteen koulu n. 500m,
Back to top