765 000,00  224.0㎡ 6h, k, rt, pkh, kph, s, vh, 2*wc, 2*var., tekn., autokatos

Vilhelmintie 11, 02920 Espoo

Upea yksitasoinen kivitalo maaseutumaisella alueella Niipperin Nikunmäessä, jossa kauniiden peltomaisemien lisäksi hyvät palvelut, koulut sekä kattavat kulkuyhteydet ovat lähellä.

Tämä itselle 2011 vuonna rakennettu kivitalo on loistava esimerkki siitä, miten onnistuneella suunnittelulla saadaan upeat ja laadukkailla elementeillä varustetut käytännölliset tilat sekä erinomaiset puitteet suuremmallekin perheelle.

Rakennuksen pohjaratkaisu on rohkeasti erilainen ja tarjoaa kekseliäitä sekä todella hienoja ja hiottuja toteutuksia tuoden arkeen hieman luksusta. Arjen luksus alkaa jo pihalle tullessa, kun auton saa parkkiin autokatokseen ja polkupyörät tai muut talviurheiluvälineet autokatoksen takaosan varastoon. Asuinrakennukseen johdattaa tyylikkäät kivipintaiset kulkuväylät ja huoltovapaat komposiittipinnoitetut portaat.

Sisäänkäyntejä on vierekkäin kaksi; pääsisäänkäynti, joka johdattaa tilavan tuulikaapin kautta avoimeen eteisaulaan ja toinen sisäänkäynti, joka vie esimerkiksi kuraiset lapset ja koirat tai teinin lätkäkasseineen ensin suureen varastohuoneeksi nimettyyn arkieteiseen, jossa on runsaasti tilaa harrastusvälineille ja niiden huoltamiselle sekä myös käsienpesuallas. Arkieteisestä johtaa ovi tuulikaappiin ja edelleen eteisaulaan. Eteisaulasta on sisäänkäynti yhden makuuhuoneen ja wc:n lisäksi tilavaan vaatehuoneeseen, joka ilahduttavasti piilottaa kenkävuoret ja toppatakkikasat katseilta ja kätevästi sisäänkäynnin läheisyyteen.

Rakennuksen keskellä sijaitsee aivan ihana oleskelualue, jonka muodostavat avokeittiö, ruokailutila, olohuone sekä takkahuone. Tilan katseenvangitsija on valtavan suuri ja näyttävä kiertoilmatakkakokonaisuus, joka tarjoaa takkatulen loimua läpitakkaominaisuutensa ansiosta kaikkialle oleskelualueella. Oleskelualueella rakennuksen vinokatto pääsee oikeuksiinsa, kohoten jopa n. 5 metrin korkeuteen.
Takkaseinäkkeen kohdalla näyttävänä yksityiskohtana on pieni eritasoratkaisu ja muutama porrasaskelma. Portaiden vieressä aukeaa kaunis takkahuone, josta on käynti myös saunaosastolle. Rakennuksen takaosassa sijaitsee kolme tilavaa makuuhuonetta, kodinhoitohuone sekä erillinen wc-tila.

Upea erillistalo sijaitsee omalla 1121 m2 hallinta-alueella ja vaikka asut kuin omakotitalossa niin maksat vain 2% varainsiirtoveroa.

Sijainti on uskomaton! Peltomaisemia ja seesteistä elämää Pitkäjärven, Matalajärven ja Bodomjärven kainalossa. Lähin golfkenttä ja Nikunniityn lähivirkistysalue alkaa lähes kotiovelta. Toisaalta taas hyvät bussiyhteydet ovat vain noin 300 metrin päässä ja kouluihin ja päiväkotiin on lyhyt kävelymatka. Kehä III:lle hurauttaa autolla 3 minuutissa.

Tämä on todella hieno kokonaisuus, joka täytyy nähdä itse. Tällaisia ei ole usein tarjolla!

Soita ja sovi oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Niipperi, Nikunmäki
Vilhelmintie 11, 02920 Espoo
Kohdetyyppi Erillistalo
Tilakuvaus 6h, k, rt, pkh, kph, s, vh, 2*wc, 2*var., tekn., autokatos
Asuinpinta-ala 224.0 ㎡
Kerros 1
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 765 000,00 
Velatonhinta 765 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin.
Keittiön kuvaus Upea avokeittiö, jossa kokoa, näköä ja toiminnallisuutta riittää vaativaankin makuun. Keittiö kokonaisuutena on hieno yhdistelmä käytännönläheisyyttä ja arjen luksusta. Säilytystilaa on todella runsaasti ja massiivipuisilla työtasoilla mahtuu operoimaan samanaikaisesti useampikin kokki. Keittotaso on sijoitettu saarekkeeseen, jossa padat ja pannut pitää ruokasaliin päin piilossa saarekkeen korkeampi taso-osuus. Saarekkeen kruununa on näyttävä rosterinen saarekeliesituuletin (huippuimuri). Suuri yhdistelmäkaappi tarjoaa normaalin jääkaapin ja pakastekaapin lisäksi lasiovisen viinikaapin. Kalusteuuni ja mikro on sijoitettu käyttäjäystävällisesti ergonomiselle korkeudelle ja astianpesukone pesee katseilta piilossa kalusteoven takana. Keittiön välitila on laatoitettu, muutoin seinät ovat maalatut ja lattia on parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone sijaitsee saunaosastolla. Tila on mukavan suuri ja sopii loistavasti lapsiperheiden kylpemis- ja peseytymishetkiin tai muutoin tilavuutta arvostavalle. Tilassa on varusteina kaksi suihkua.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 5036.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Uusipelto
Rakennusaine Puu (A ja B) ja kivi
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/pelti, Harja/tiili
Lämmitys Kauko-/maalämpö
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: A
Asuinhuoneistojen määrä 4
Yhtiössä sauna Ei
Kiinteistönhoito Osakkaat itse
Lisätietoja Yhtiöjärjestyksen mukaan kukin osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneiston käsittämään rakennukseen tai sen osaan tarkoitettuun hallintaoikeusalueeseen sekä itse huoneistoon kohdistuvista kaikenlaisista rakentamis-, korjaus- ja kunnossapitokustannuksista. Siinä tapauksessa, että korjaus- tai kunnossapitokulu ei ole selvästi kohdistettavissa, vastaa siitä yhtiö. Isännöitsijäntodistuksen mukaan neljällä erillistalolla on yksi yhteinen liittymä kunnallistekniikkaan ja talokohtaiset omat vesimittarit.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Hallituksen puheenjohtaja Teemu Kuusisto

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Jätevesipumppaamon korjaus 2013, Talo A ja B liittyminen kunnallistekniikkaan, Talo A katon uusiminen 2022, jätevesipumppaamon pumppujen uusiminen 2023. Rakennuksessa C tehty: Pihan tukimuurin uusi rappaus, pieniä fiksauksia, Kiukaan vastukset vaihdettu 2021, ilmanvaihtokanavat putsattu 2021, valokuitu asennettu 2018.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 0 €/kk
Kokonaisvastike 0,00 €/kk
Muut maksut Yhtiössä ei suoriteta vastiketta, vaan kukin osake maksaa omat kulut. Tämän osakkeen vuosittaiset asuinkustannukset ovat: Kiinteistövero 1.083,89EUR/v, kaukolämpö n. 1.873,00 EUR/v, jätehuolto 355EUR/v. Sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla ollut n. 8000kWh/v. Vakuutus oman sopimuksen mukaan.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut K-Supermarket n. 450m, S-Market ja ABC n. 850m. Pitkäjärven uimarannalle n. 2,5km. Lähistöllä kaksi golf-kenttää; Espoo Ringside n. 850m ja Mastergolf n. 4,5km. Variston kauppakeskittymä n. 4,5km., Koulut: Alueella useita päiväkoteja mm. Juvanpuiston päiväkoti n. 1km ja Niperts daghem n. 800m. Juvanpuiston koulu (1.-9.lk) n. 1,3km, Niipperin koulu (1.-6.lk) n. 1,8km.
Liikenneyhteydet Noin 350m päästä bussit 236 (Serena-Leppävaara as.), 566 (Martinlaakso as.-Espoontori) ja 582 (Kalajärven keskus-Espoontori). Noin 600m päästä lisäksi bussi 584 (Perusmäki-Aviapolis).
Back to top