325 000,00  99.0㎡ 3h, k, kph/khh, s, pkh, vh, s, wc, ask, var., at

Viisaritie 19, 01640 Vantaa

Omalla 1237 m2 tontilla, rauhallisella pientaloalueella yksitasoinen omakotitalo.
Kahdella sisäänkäynnillä varustettu siisti ja muuttovalmis koti, jossa on toimiva pohjaratkaisu, todella tilavat huoneet sekä paljon ikkunapintaa. Rakennuksessa on vuosien saatossa tehty pieniä remontteja, joten muuttamaan pääsee heti ja halutessaan päivitystä voi tehdä, vaikka hiljalleen asumisen lomassa. Varaava takka, parkettilattiat, suuri saunaosasto, ihanan tilava keittiö, paljon varasto- ja säilytystilaa yms.

Rakennuksen kellarikerroksessa on teknisen tilan lisäksi askarteluhuone sekä varastotiloja. Kellarin hyvä huonekorkeus (piirustuksissa 220cm) ja ikkunalliset tilat mahdollistavat kellaritilojen käyttöönoton monenlaiseen tarkoitukseen. Kellarissa on myös vesipiste.

Lisää monikäyttöistä tilaa löytyy lämpimästä, ilmalämpöpumpulla, ikkunoilla, nosto-ovella, erillisellä käyntiovella sekä asennuskuilulla varustetusta autotallista, jossa on hyvin tilaa vaikkapa autoharrastajalle.

Piha-alueelta löytyy lisäksi asfaltoitu etupiha, kivipintainen patio, helppohoitoinen ja runsaskasvillinen viheralue sekä ulkovarastokäytössä oleva leikkimökki. Lisäksi parkkitilaa löytyy autojen lisäksi, vaikka veneelle tai matkailuautolle. Tontille on kaksi sisäänkäyntiä ja se tarjoaa suurehkon kokonsa ansiosta mukavasti yksityisyyttä ja tilaa ulkona olemiseen. Ja onpa naapurikiinteistöissä, samanlaisia tontteja jaettu kahdeksikin.

Maaseutumainen Hämevaara on vehreä ja rauhallinen kaupunginosa, jossa luonto on lähellä. Erilaisia ulkoilureittejä kulkee ristiin rastiin ja lähistöllä on lisäksi useita puistoalueita ja mm. Pöllökallion luontoalue.

Tämä koti on heti vapaa, joten muuttamaan pääsee nopeastikin!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Vantaa Hämevaara
Viisaritie 19, 01640 Vantaa
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 3h, k, kph/khh, s, pkh, vh, s, wc, ask, var., at
Asuinpinta-ala 99.0 ㎡
Kokonaisala 176.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-aloista ei ole varmuutta. Vuoden 1964 rakennuslupahakemuksen liitteen mukaan huoneistoala on 99m2 ja kerrosala 151m2. Kyseisen dokumentin jälkeen on vuonna 1965 haettu lupaa kellarikerroksen kattilahuoneelle, talouskellarille ja askarteluhuoneelle. Kellaritilojen kerrosala on arvioilta n. 25 m2.
Myyntihinta 325 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 1964
Kerrosluku 1
Rakennusaine Tiili
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/ pelti
Lämmitys Öljylämmitys, takka, autotallissa ilmalämpöpumppu
Energiatodistus Ei ole
Kunto Tyydyttävä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Ensimmäisessä kerroksessa tuulikaappi, 2 eteistä, keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta, wc, vaatehuone, pukuhuone, kylpyhuone/kodinhoitohuone ja sauna, yhteensä n. 99m2. Kellarikerroksessa tekninen tila, varasto, askarteluhuone sekä eteinen/aulatila. Kellarikerroksen neliöistä ei ole varmuutta, mutta varovaisen arvion mukaan lattiapinta olisi n. 25m2. Lisäksi autotalli.
Ikkunoiden suunta/näkymät Pohjoinen, etelä, itä ja länsi.
Keittiön kuvaus Ihanan tilava keittiö tarjoaa etenkin kokonsa puolesta monenlaiset mahdollisuudet kotona viihtymiseen; tilaa on esimerkiksi saarekkeelle tai suurelle ruokailuryhmälle -tai molemmille. Lisäksi luonnonvaloa on runsaasti, sillä suuret ikkunat ovat lähes koko seinän levyiset. Tilavat kaapistot ja tasot on uusittu 2006. Varusteina on jääpakastinkaappi (2018), astianpesukone (2019), liesi ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus Erittäin siisti ja tilava kylpyhuone sijaitsee saunaosastolla. Kokonaan laatoitetussa tilassa on valoa tuovat yläikkunat, wc-syvennys sekä erinomaiset tilat kodin vaatehuollolle. Varusteina on suihkunurkkaus, wc-istuin, bideesuihku, kaapistot, pesukoneliitäntä, käsienpesuallas ja -hana sekä peili.
Korjaukset Omistajalta saadun tiedon mukaan mm. nämä tehty: Öljypoltin 2016, öljysäiliön huolto 2018 autotallin ilmalämpöpumppu 2017, 2014 putkien huoltotöitä, takka 2006, keittiö 2006, sauna, asuintilojen pintojen uusimista, ikkunoiden uusiminen, salaojien uusiminen.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Seinät: Keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneissa ja eteisessä tapetti/maali, eteisessä paneeli, tuulikaapeissa ja wc:ssä maali, kylpyhuoneessa laatta ja saunassa paneeli. Kellarissa puukuitulevy/ maali. Lattiat: Tuulikaapissa, kylpyhuoneessa, saunassa ja wc:ssä laatta, keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneissa ja eteisessä parketti. Kellarin lattiat muovimattoa/betonia. Piha-alueella kauppaan kuuluu pihakeinu sekä leikkimökki.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 92-405-1-373
Kaupunki / kunta Vantaa
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1237 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Melko tasainen.
Rasitteet ja oikeudet Tieoikeus.
Rakennusoikeus e= 0,20
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Vantaan kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 859.84 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 125 €/kk
Öljynkulutus 1500 l/v €/v

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 850 m, Kauppakeskus Myyrmanni n. 2,7km, Kauppakeskus Sello n. 4km. Lähistöllä mm. kuntosali, useita ulkoilualueita, leikkipuistoja ja puistoja., Koulut: Hämevaaran päiväkoti n. 750m, Pähkinärinteen koulu (1.-6.lk) n. 950m. Yläkoulut Varistossa, Martinlaaksossa ja Myyrmäessä.
Liikenneyhteydet Noin 400 metrin säteeltä hyvät bussiyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin mm. Elielinaukiolle, Leppävaaraan, Keilaniemeen Myyrmäkeen ja Martinlaaksoon.
Back to top