525 000,00  102.0㎡ 4h, k, rt, 2*kph, s, khh, vh, wc, var, tekn., autotalli

Vehaksenpolku 7, 02330 Espoo

Puutaloidylliä parhaimmillaan ihastuttavassa 2000 rakennetussa kodissa huippusijainnilla Nöykkiössä , jossa päiväkodit, koulut, lähipalvelut ja julkinen liikenne on lähellä.
Päättyvän autotien päässä, omalla 604 m2 tontilla sijaitsee tämä ihana kaksikerroksinen puutalokoti. Perinteikäs ja hyvänä pidetty koti, josta löytyy loistavat tilat suuremmallekin perheelle.

Neliöitään suuremman kokonaisuuden takana on ns. kellarikerros, joka asuinkäytössä on aivan tavanomaista tilaa, mutta pinta-alan laskennassa huijaa nopeasti vilkaisevaa. Tämän ihanan perhekodin kokonaisuus muodostuu kolmesta makuuhuoneesta, suuresta keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen käsittävästä oleskelualueesta, kylpyhuoneesta, saunaosastosta, kodinhoitohuoneesta, vaatehuoneesta, tilavasta eteisalueesta, erilliswc:stä, varasto/teknisestä tilasta ja lämpimästä autotallista, jonne kulku on myös sisältä. Hurmaavia yksityiskohtia tämä koti on tulvillaan: valkolakatut aidot puupaneelikatot, kotimaisen Uuniseppien varaava takka, kartanomallinen keittiö kulmauuneineen, olohuoneen vinokatto, parkettilattiat, koristeelliset laatoitukset yms. Pinnat myös kätkevät sisälleen piilotettua tekniikkaa, kuten pyykkikuilun, keskuspölynimurin sekä lattialämmityksen. Nikkarointi tai varastointitilaa on runsaasti. Ulkona viihtymiseen löytyvät puitteet etupihan puoleiselta valtavan kokoiselta parvekkeelta, takapihan suurelta terassialueelta tai todella hienoin istutuksin varustetulta piha-alueelta.

Tässä on kerrassaan ihana koti suuremmallekin perheelle, mutta loistavat tilat löytyvät myös vaikka elinkeinonharjoittajalle kotityöpisteineen.

Soita ja sovi oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Nöykkiö
Vehaksenpolku 7, 02330 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 4h, k, rt, 2*kph, s, khh, vh, wc, var, tekn., autotalli
Asuinpinta-ala 102.0 ㎡
Kokonaisala 179.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat peräisin rakennuslupa-asiakirjoista. Kerrosala on 121 m2, kellarin ala on 58 m2 ja kokonaisala on 179 m2. Espoon Rakennusvalvontakeskuksen Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen huoneistoala on 130m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne saattavat poiketa todellisesta.
Myyntihinta 525 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2000
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja/tiili
Lämmitys Sähkö (lattialämmitys), varaava takka
Energiatodistus Ei ole
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Suuri parvekealue etupihan suuntaan
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat 1. kerroksessa 2 makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila, olohuone sekä kylpyhuone yhteensä n. 102 m2. Kellarikerroksessa tuulikaappi, eteinen, makuuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, varasto/tekninen tila. Kellarikerros yhteensä n. 58 m2. Lisäksi autotalli. Rakenuksen kokonaisala 179 m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat pohjoiseen, itään, etelään ja länteen.
Keittiön kuvaus Ihastuttava kartanomallinen avokeittiö, jossa kaapisto- ja tasotilaa on runsaasti. Keittiön katseenvangitsijana toimii perinnekeittiöiden klassikko; kulmaan sijoitettu uuni sekä näyttävä massiivinen kulmaliesituuletinkokonaisuus. Keittiössä on useampien ikkunoiden ansiosta luonnonvaloa reilusti ja perinteisen avokeittiön lisäksi täältä löytyy lisäksi säilytystiloilla varustettu niemeke, joka lisää keittiön puolella tasotilaa entisestään ja ruokailutilan suuntaan toimii esimerkiksi aamiaispöytänä tai juhlapäivänän tarjoilupöytänä. Keittiössä on varusteina täyskorkeat jää- ja pakastinkaapit, astianpesukone, kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus Rakennuksessa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Kellarikerroksen saunaosastolle on sijoitettu kokonaan laatoitettu kylpyhuone, jossa varusteina on 2 suihkua. 1. kerrokseen makuuhuoneiden läheisyyteen on sijoitettu wc-tiloilla varustettu kylpyhuone, joka pesuhuoneen tavoin on kokonaan laatoitettu. 1. kerroksen kylpyhuoneessa on erittäin tilavat kaapisto- ja tasotilat, kauneudenhoitopisteellä varustettuna sekä suihkunurkkaus, käsienpesuallas sekä wc-istuin. Varustekaapeista toinen kätkee sisäänsä pyykkikuilun alkupään, jonka päätepiste on kellarikerroksen kodinhoitohuoneessa.
Korjaukset Myyjän ilmoituksen mukaan: Nuohous 02/2022, vesimittarin vaihto 10/2021, radon-imuri asennettu 08/2021, iv-kanavien puhdistus ja säätö 08/2021 raja-aita rakennettu (Vehaksenpolku 9 vasten) 2020, lämminvesivaraajan ylipaineventtiili vaihdettu 2020, parvekkeen kannatuspilarien korjaus 2019, tiilikaton pesu ja puhdistus 2016, jyrsijäverkon asennus ulkolaudoitusksen alapäähän ja jyrsijäkarkoittimien asennus välikatolle, 2015 astianpesukone uusittu 2015, takan asennus 2004. Lisätietoja välittäjältä.
Lisätietoja Kohteelle on myönnetty rakennuslupa 1999. Osittainen loppukatselmus on pidetty 20.4.2000 ja loppukatselmus 23.5.2005. Kohteeseen on asennettu 2018 Telian Avoin kuitu. Kuitu ei ole ollut nykyisillä omistajilla käytössä, mutta Telian mukaan valokuituun on saatavissa 100Mb-1000Mb nopeudet.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-30-318-17
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 604 ㎡
Käyttövesi Kyllä
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Oikeuksina johdot ja kulkuyhteys, rasitteina kulkuyhteys, jäteastian sijoittaminen ja johdot. Ks. lisätiedot kiinteistörekisteriotteesta ja kiinteistörekisterin karttaotteesta.
Rakennusoikeus e= 0,2+15%
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 716.44 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 40 €/kk
Muut ostajan maksut Verisuren hälytysjärjestelmä 49EUR/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut S-Market ja K-Market n. 400m. Espoonlahden kattavat palvelut (kauppakeskus Lippulaiva, uimahalli, jäähalli, urheilupuisto ym.) n. 2,2km., Koulut: Lähistöllä useita päiväkoteja, mm. Päiväkoti Norlandia n. 350m, Nöykkiönlaakson koulu (esiopetus-6.lk) n. 400m, Nöykkiön koulu (7.-9.lk) n. 450m.
Liikenneyhteydet Noin 700 mtrin päästä bussit 157 (Raasilanmäki-Matinkylä M), 158 (Tiilenvalajantie-Matinkylä M) ja 159 (Latokasken koulu-Matinkylä M).
Back to top