690 000,00  175.0㎡ 5h, k, rt, 2wc, vh, kph, s, pannuhuone

Vaeltajantie 34 , 02400 Kirkkonummi

Upealla sijainnilla Kirkkonummen Humaljärven rannalla myynnissä ainutlaatuinen kokonaisuus. Myynnissä on lähes 8000 m2 omaa järvenrantatonttia upeassa perisuomalaisessa kalliometsämaisemassa sekä sillä sijaitseva suuri asuinrakennus.

Villa Hernberg, vuonna 1970 valmistunut 1-tasoinen asuinrakennus kaipaa uutta remonttihalukasta omistajaa. Noin 175 m2 rakennus sijaitsee Humaljärven niemen kärjessä, kerrassaan upeissa rantamaisemissa. Rakennus on ainutlaatuinen ja nykyisessäkin kunnossa remontin arvoinen, sillä se mm. sijaitsee reilusti lähempänä rantaa kuin nykyään sallitaan, jolloin järvimaisema on uniikilla tavalla läsnä myös sisätiloissa. Rakennuksessa on lisäksi 60- ja 70-lukujen taitteen rakennustyylille tunnusomaiseen tapaan ihanan paljon ikkunapintaa ja paljon avaraa tilaa.

Rakennus on seissyt upealla paikallaan asumattomana jo jonkin aikaa ja kaipaa nyt laajaa remonttia. Tällaisessa edustustason kokonaisuudessa, jossa yhdistyvät kaupunkialueen palvelut ja kulkuyhteydet, rauhallinen kesänviettopaikka järven rannalla sekä arvomiljöö, ei puitteet juuri voisi olla tämän paremmat.

Tässä on remonttihaluiselle kerrassaan upea tilaisuus ja kohde on lisäksi heti vapaa!

Katso videolta upeat maisemat: https://youtu.be/zsNkG4C8kvY

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Kohteessa järjestetään vain yksityisesittelyjä. Käytämme maskia, käytäthän sinäkin.

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, voit varata ilmaisen arviokäynnin osoitteesta: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Kirkkonummi Veklahti
Vaeltajantie 34, 02400 Kirkkonummi
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 5h, k, rt, 2wc, vh, kph, s, pannuhuone
Asuinpinta-ala 175.0 ㎡
Kokonaisala 175.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatieto on saatu alkuperäisestä, vuoden 1969 rakennusluvasta ja ilmoitettu em. asiakirjassa pohjapinta-alana sekä kerrosalana. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja se saattaa poiketa todellisesta. Mikäli ostajan ostopäätös perustuu rakennuksen pinta-alaan, se tulee tarkistusmitata ennen ostopäätöksen tekemistä.
Myyntihinta 690 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 1969
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Tasa/huopa
Lämmitys Öljy
Energiatodistus Ei ole
Kunto Välttävä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Rakennuksessa tuulikaappi, eteinen, keittiö, ruokailutila, kylmiö, olohuone, 2*wc, 4 makuuhuonetta, vaatehuone, kylpyhuone, sauna ja pannuhuone. Pinta-ala n. 175 m2. Pinta-alatieto on saatu alkuperäisestä, vuoden 1969 rakennusluvasta ja ilmoitettu em. asiakirjassa pohjapinta-alana sekä kerrosalana.
Ranta Oma ranta
Rantatyyppi Järvi
Ikkunoiden suunta/näkymät Kaikkiin ilmansuuntiin
Keittiön kuvaus Rakennuksen keittiö on ihanan tilava ja aukeaa nykyisellään sekä eteiseen että ruokailutilaan. Keittiössä on rakennusajankohdalle ominaiseen tapaan tilava kylmiö. Rakennuksen talotekniikka kaikkine kalusteineen (myös kylmiö) ovat todennäköisesti elinkaarensa päässä, eikä niitä myydä toimivina.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone on kooltaan valtava ja sijaitsee saunaosaston yhteydessä. Talotekniikka ja muut varusteet, esim. lv-kalusteet ovat todennäköisesti elinkaarensa päässä, eikä niitä myydä toimivina.
Korjaukset Kaivovesi tutkittu 1999, takkasydän uusittu 2001, ruokailuhuoneen ikkuna vaihdettu puun kaatumisen seurauksena n. 2010.
Lisätietoja Vaeltajantien kunnossapitovastuu on yksityisellä tiekunnalla.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 257-476-4-214
Kaupunki / kunta Kirkkonummi
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 7958 ㎡
Käyttövesi Oma porakaivo, toimivuudesta ei tietoa.
Viemäri Oma
Maasto / maaperä / kasvusto Kallioinen
Rasitteet ja oikeudet Oikeudet: Tieoikeus Rasitteet: Kulkuoikeus. Ks. lisätiedot Kiinteistörekisteriotteesta.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Kirkkonummen kunta
Lisätietoja Kirkkonummen kunnalta saadun tiedon mukaan alueelta ei ole saatavissa johtokarttaa, sillä vesilaitoksen aineistot eivät ulotu alueelle.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 519.28 EUR/v
Muut ostajan maksut Tienhoitomaksu 78,60EUR/vuosi

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 6km, Kirkkonummen keskustan palvelut n. 7,5 km, Hvitträsk n. 9 km, Kurk golf n. 8,5 km, Wohls Gårdin kartano ja luontopolku n. 8km, , Evitskogin Ratsastuskoulu n. 13 km., Koulut: Nissnikun päiväkoti n. 5,5km, Hommas Daghem n. 6,5km, Winellska förskolan n. 5km, Nissnikun koulu (1-9 lk) n. 6km, Winellska skolan (1-9 lk) n. 6km, Gesterbyn koulu (1-6 lk) n. 6km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit linjoille 906 ja 907 n. 800m (yhteydet mm. Kirkkonummi, Veikkola, Kauhala, Masala as., Luoma), Kirkkonummi as. n. 7,3 km, Masala as. n. 6,2 km.
Back to top