485 000,00  87.0㎡ 3-4h, k, kph, khh, askarteluh,pkh,psh,s,wc, var., lämmin autotalli

Ummeljoentie 11 B, 00950 Helsinki

Rauhallisella pientaloalueella päättyvän tien päässä neliöitään suurempi omakotitalo ja lämmin autotalli.

Runsaasti tilaa ja mukavia tilaratkaisuja.
Asuinkerroksessa on kulmaikkunallinen, vinokattoinen, avara ja valoisa olohuone, keittiö, ruokailutila, makuuhuone ja kylpyhuone. Puolikerrosta ylöspäin löytyy hulppean kokoinen makuuhuone, joka on helposti jaettavissa, vaikka kahdeksi lastenhuoneeksi. Kellarikerroksessa on reilusti lisää tilaa; saunaosasto, kodinhoitohuone, iso askarteluhuone, varasto- ja tekninen tila sekä sisäyhteys autotalliin. Edulliset asumiskulut n. 256 e/kk.

Rakennuksen sisäpinnat ovat alkuperäiset, pääosin tasokkaat kivi- ja laattalattiat, makuuhuoneissa laminaattilattiat, katot viilupintaista sisustuslevyä.

Piha-alueella on katettu terassi, hyvin hoidettu nurmialue, kukkaistutuksia ja lipputanko. Pensasaita rajaa ja antaa näkösuojaa pihan kadun puoleiselle osalle.

Viereiselle kiinteistölle johtava tie on tämän kiinteistön omistuksessa ja se on yhteiskäytössä rasitesopimuksen mukaisesti. Kiinteistön välinen aita on toteutettavissa yhdessä naapurin kanssa.

Loistava sijainti rauhallisella pientaloalueella ja kuitenkin vain lyhyen matkan päässä mm. metroasemasta ja kauppakeskus Itiksestä.

Lisätiedot ja esittelyt: Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Oman asunnon ilmaisen arviokäynnin saat varattua: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Helsinki Vartiokylä
Ummeljoentie 11 B, 00950 Helsinki
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 3-4h, k, kph, khh, askarteluh,pkh,psh,s,wc, var., lämmin autotalli
Asuinpinta-ala 87.0 ㎡
Kokonaisala 203.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Kerrosala 101m2
Myyntihinta 485 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2000
Kerrosluku 1 + kellari
Rakennusaine Puu, tiiliverhous
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Varaava (2500l) vesikiertoinen sähkölämmitys
Energiatodistus Ei ole
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa tuulikaappi, eteinen, olohuone, keittiö, makuuhuone, kylpyhuone, puolikerrosta ylempänä on 1-2 makuuhuonetta, yhteensä n. 87 m2. Kellarikerroksessa khh, wc, varasto, saunaosasto ja askartelu/takkatila n. 73 m2. Lisäksi autotalli, varasto ja tekninen tila.
Ranta Ei rantaa
Keittiön kuvaus Valoisa keittiö, hyvin kaappi- ja tasotilaa, keraaminen liesi, eritasouuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin, kaapisto. Välitila on laatoitettu ja tiskialtaan kohdalla ikkuna, seinät muutoin maalatut. Erillinen ruokailutila, jossa tilaa suurellekin ruokapöydälle. Kivilaattalattia.
Kylpyhuoneen kuvaus Tilavassa kylpyhuoneessa seinät ja lattia ovat laatoitetut, varusteina: suihku, wc-istuin, pesuallas, allaskaapisto, peili ja varustekaappi.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 91-45-270-23
Kaupunki / kunta Helsinki
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 807 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Melko tasainen, loivasti lounaaseen viettävä tontti.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Lisätietoja Myydään kiinteistö ja sillä sijaitseva rakennus. Rakennuksen loppukatselmus on suoritettu 15.4.2004.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1100.00 EUR/v
Puhtaanapito 102.00 EUR/v
Lämmityskustannukset 156.33 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Alepa Vartiokylä n. 850m, Kauppakeskus Itis n. 1,2km, kattavien urheilupalveiden Areena Center Myllypuro n. 700m, yli 1,5ha:n Kukkaniityntien Puistometsän virkistysalue alkaa kadun toiselta puolelta., Koulut: Lähistöllä useita päiväkoteja, mm. Päiväkoti Puro n. 600m ja Daghemmet Blomängen n. 500m. Vartiokylän ala-aste n. 750m, Vartiokylän yläaste n. 1,2km, Botby grundskola (1.-9.lk) n. 300m
Liikenneyhteydet Noin 300m päästä bussilinja 95 (Kiikku-Itäkeskus), Puotilan metroasema n. 1km, Myllypuron ja Itäkeskuksen metroasemille n. 1,2km.
Back to top