628 000,00  158.0㎡ 5-6 h, k, rt, s-osasto, khh, wc, kph, 2 vh, parveke, terassi

Tillinmaanpuisto 7 A , 02330 Espoo

Energiatehokas kivitalo joka sopii suurellekin perheelle. Paljon viihtyisiä yksityiskohtia; kaksi valoisaa asuinkerrosta, parveke ja terassi. Hyvä yksityisyys, 3 isoa makuuhuonetta ja tilava spa- saunaosasto yläkerrassa, alakerrassa 1 suuri makuuhuone, hyvät oleskelutilat, keittiössä saarekeseinämän takana suuri ruokailutila, ruokailutilan ja olohuoneen välissä kaksipuolinen varaava lasiluukullinen takka, runsaat säilytystilat; 2 vaatehuonetta, eteisen peililiukuovikaapisto, makuuhuoneiden kaapistot, pukuhuoneessa penkki osana vaatekaapistoa, hyvän kokoinen kodinhoitotila omalla sisäänkäynnillä ja lämmin ulkovarasto.

Laadukkaat kivilattiat tuulikaapissa, hallissa, keittiössä, kodinhoitohuoneessa, saunaosastossa, kylpyhuoneessa ja wc:ssä. Kestävä Jatoba- parkettilattia ruokailutilassa, olohuoneessa, portaissa ja makuuhuoneissa.

Vaivatonta ja edullista asumista, lattialämmitys koko talossa, LTO-laite ja hälytysjärjestelmä, asumiskulut olleet n. 345,00 EUR/kk.

Tuuhean tuija-aidan suojaamalla etelä-länsipihalla koko talon levyinen painekyllästetystä laudasta rakennettu osittain katettu terassi. Tontilla mm. omena-, päärynä- ja kirsikkapuu, viiniköynnös, ruusuja, pioneja, rhodo-pensas ja kasvimaa sekä suuri tasainen nurmialue lasten leikkeihin ja pallopeleihin. Sisääntulopäädyssä oleva autokatos on mahdollista muuttaa autotalliksi, josta luonnos. Etupihalla terassi ja leikkimökki. Ajotie asfaltoitu, etupiha laatoitettu, kauniit reunakivetykset, katettu sisääntulo.

Tähän kauniiseen kotiin kannattaa tutustua!

Varaa oma yksittäisesittely: Jarmo Sarlin, 0400 506900.

Perustiedot

Sijainti Espoo Tillinmäki
Tillinmaanpuisto 7 A, 02330 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 5-6 h, k, rt, s-osasto, khh, wc, kph, 2 vh, parveke, terassi
Asuinpinta-ala 158.0 ㎡
Kokonaisala 196.0 ㎡
Myyntihinta 628 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2004
Kerrosluku 2
Rakennusaine Lecaterm 380
Kattotyyppi ja kate harja/tiilikate
Lämmitys suora sähkö, lattialämmitys, varaava takka, varastossa sähköpatteri
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2018
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Parveke avautuu lounaaseen
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat 5 m2 lämmin ulkovarasto
Keittiön kuvaus Uusi Festivo kylmiö (2020), keraaminen liesi, liesikupu, kalusteuuni, astianpesukone (uusittu), kivitasot, hyvin taso- ja kaappitilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Saunan pesuhuoneessa ja lattia laatoitettu (Villeroy&Bochin laatat), poreamme, kaksi suihkua, peilikaapisto, allaskaapisto, bideesuihku, wc-istuin.
Korjaukset Sisäovet vaihdettu alakertaan 2018, katon puhdistus ja suojakäsittely 2019, keittiöhana ja kylpyhuonehana vaihdettu 2020
Lisätietoja Tilava kodinhoitohuone, josta käynti pihalle. Pesukone, kuivauskaappi, runsaasti kaappi- ja tasotilaa. Antenni TV, alueella kaapeli-TV.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-42-15-6
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 622 ㎡
Maasto / maaperä / kasvusto tasainen tontti
puutarha
Rasitteet ja oikeudet Osuus yhteiseen vesialueeseen 49-876-1-0
Rakennusoikeus 186,75 k-m2
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Lopputarkastus 26.6.2008. Koko kiinteistön pinta-ala on 1245 m2, josta puolet kuuluu talolle A. Taloilla A ja B on yhteinen ajoyhteys ja yhteinen jätekatos, jossa omat jäteastiat. Autokatoksen voi muuttaa autotalliksi. Autotallisuunnitelma on ennakkohyväksytty kaupungilla, suunnitelmissa on seinien, lattian rakentaminen, eristeet, sähköjohdot, vesi- ja viemäri + öljyn erotuskaivo.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 699.68 EUR/v
Puhtaanapito 211.00 EUR/v
Muut ostajan maksut Vesimaksut kulutuksen mukaan

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 1,5 km, kauppakeskus Pikkulaiva n. 2,8 km, Saunalahden kirjasto n. 1,5 km, Sarfvikin golfkenttä 4,8 km, Espoon golfseura 6,8 km., Koulut: Tillinmäen päiväkoti n.400m, Nauriskasken koulu 900 m(rakenteilla), Saunalahden koulu ja päiväkoti n.1,5 km, Nöykkiön koulu n.1,6 km, Kungsgårdsskolan n.3,6 km, Espoonlahden koulu ja lukio n.4,5 km.
Liikenneyhteydet Bussi, tuleva metroasema n. 1,5 km
Back to top