475 000,00  103.0㎡ 3h, k, rt, 2kph, khh, s, 2 var., autotalli, parveke

Tikasmäenlaita 6 B, 02250 Espoo

Juuri valmistunut luksustason paritaloasunto luonnonläheisellä pientaloalueella Henttaalla.

Kahteen tasoon rakennettu huoneisto on tehty ensiluokkaisilla materiaaleilla, upeilla sisustusratkaisuilla ja viimeistellyillä yksityiskohdilla. Tilanjako on hienosti suunniteltu, jossa varsinaiset asumistilat löytyvät kaikki samasta kerroksesta ja näiden lisäksi alakertaan on sijoitettu saunaosasto, vaatehuolto- ja varastotilat sekä lähes 30m2 lämmin autotalli. Varsinaisessa asuinkerroksessa on ihana, lähes 3 metrin huonekorkeus, vaaleat pinnat ja runsaasti luonnonvaloa. Kerroksen sydän on noin 40m2 oleskelualue, jossa molemmat päätyseinät ovat ikkunapintaa ja oleskelualueen keskiössä on todella näyttävä Puustellin avokeittiö suurine saarekkeineen. Oleskelualueelta on käynti sekä takapihalle että etupuolen parvekkeelle.

Luksustasoa riittää myös kaunista ulkokuorta syvemmälle, sillä mukavan lattialämmityksen lähteenä on energiatehokas maalämpö, koneellisessa ilmanvaihto on varustettu tietenkin lämmöntalteenotolla ja huoneisto on varustettu upotetuilla led-valaisimilla. Kodinkoneet ja muut kodin laitteet ovat energiatehokkaita ja maineikkaita brändejä.

Rinnetontilla sijaitsevalla piha-alueella perustyöt on tehty valmiiksi ja saat itse suunnitella viimeistelyn.
Koko kiinteistön pinta-ala on 1083 m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu n. 500 m2 hallinta-alueisiin sekä n. 83 m2 yhteisalueeksi. Kiinteistö rajautuu kahdelta sivulta kauniiseen metsäiseen lähivirkistysalueeseen, joka tuonnempana jatkuu Keskuspuistona.

Henttaa on ihana kylämainen kaupunginosa kehittyvän Suurpellon kupeessa. Rauhallisella sijainnilla on upeat ulkoilumahdollisuudet ja kattavat kaupalliset palvelut lähellä Suurpellossa, Olarissa ja Matinkylässä.

Koronavirustilanteen vuoksi emme toistaiseksi järjestä kohteissa yleisesittelyjä. Kohdetta pääset katsomaan sopimalla yksityisesittelyn välittäjän kanssa. Voit myös sopia välittäjän kanssa kohteeseen virtuaaliesittelyn.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Alue on uusi, eikä osoitetta löydy vielä Googlen karttahaulla. Käytä Googlessa paikantamiseen koordinaatteja 60.185818, 24.717097 tai katso sijainti palveluineen Espoon kaupungin karttapalvelusta: https://kartat.espoo.fi/ims

Perustiedot

Sijainti Espoo Henttaa
Tikasmäenlaita 6 B, 02250 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 3h, k, rt, 2kph, khh, s, 2 var., autotalli, parveke
Asuinpinta-ala 103.0 ㎡
Kokonaisala 161.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Huoneiston pinta-alatiedot on saatu kohteen rakennuslupapiirustuksesta.
Myyntihinta 475 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2020
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Pelti/pulpetti
Lämmitys Maalämpö
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Koko huoneiston levyinen lasikaiteinen parveke itään.
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa eteinen, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, kaksi varastoa, sulkutila, autotalli ja tekninen tila, huoneistoala n. 34 m2, kokonaisala n. 82 m2. 1. kerroksessa olohuone, keittiö, ruokailutila, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja parveke, huoneistoala n. 69 m2, kokonaisala n. 79 m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat itään, länteen ja pohjoiseen.
Keittiön kuvaus Tyylikäs saarekkeellinen avokeittiö on viimeisteltyine yksityiskohtineen todellista luksusta! Legendaarisen Puustellin keittiössä on korkeakiilto-valkoiset, vetimettömät kaapistot, suuri, yli kaksimetrinen saareke sekä näyttävät valkoiset kvartsitasot. Kodinkoneet ovat laadukasta AEG:tä/Grundigia ja rosterista/lasista valmistettu saarekeliesikupu laatumerkkiä Savo. Keittiön varustukseen kuuluvat: täyskorkeat jää- ja pakastinkaapit, kalusteeseen integroitu mikro, induktioliesitaso, kiertoilma- ja pyrolyysitoiminnolla varustettu erillisuuni sekä kalustepeitteinen energiapihi astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Sisääntulokerroksen saunaosastolla sijaitsee mukavan tilava, vaalein seinälaatoin ja tummanharmain lattialaatoin laatoitettu kylpyhuone. Saunaosaston kylpyhuoneessa on varusteina: sadesuihku, suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaapisto, peili sekä upotetut led-valaisimet. Varsinaisen asuinkerroksen kylpyhuone on alakerran kylpyhuoneen tavoin tilava ja värimaailmaltaan raikas yhdistelmä valkoista ja tummanharmaata laattaa. Asuinkerroksen kylpyhuoneessa varusteina on: suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bideesuihku, käsienpesuallas, allaskaapisto sekä peilikaappi. Kodinhoitoon on sisääntulokerroksessa erillinen tilava kodinhoitohuone, jossa varusteina on kaapistot, käsienpesuallas, AEG:n pyykinpesukone sekä AEG:n kuivausrumpu.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: eteisessä, kylpyhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa laatta, keittiössä, ruokailutilassa, olohuoneessa sekä makuuhuoneissa lautaparketti. Seinät: keittiön välitilassa välitilalevy, kylpyhuoneissa laatta, saunassa paneeli ja muut seinät maalatut.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-21-152-1
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Espoon kaupunki
Vuokra-aika (pvm. asti) 31.12.2076
Vuokra/vuosi 3987.04 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 1083 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Hallinnanjakosopimus.
Rakennusoikeus 216,6 k-m2
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 1083 m2, josta tämän huoneiston hallinnassa on hallinnanjakosopimuksen mukaan n. 500m2. Lisäksi yhteishallinnassa on hallinnanjakosopimuksen mukaan n. 83m2 suuruinen alue. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä sekä kaupanteon yhteydessä hyväksyä sopimus allekirjoituksellaan itseään sitovaksi. Tontti on vuokrattu Espoon kaupungilta. Uuden vuokralaisen tulee hakea vuokraoikeuden kirjaamista Maakaaren mukaan sekä ilmoittaa siirrosta viipymättä vuokranantajalle. Vuokralainen hakee parhaalla etusijalla kolminkertaisen vuosivuokran määräisen kiinnityksen vuokraoikeuteen ja rakennuksiin sekä luovuttaa panttikirjan vuokranantajalle. Ostajan tulee tutustua tonttia koskevaan maanvuokrasopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Tontin vuokrassa on ilmoitettu huoneiston B osuus vuosittaisesta vuokrasta.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 382.00 EUR/v
Puhtaanapito 120.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 50 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kauppakeskus Suuris n. 1,7km, Olarin palvelut n. 1,8km, Kauppakeskus Iso Omena n. 3km. Lähistöllä todella upeat ulkoilualueet, kuntoradat ja pallokentät sekä useita puistoja ja leikkipaikkoja., Koulut: Päiväkoti Touhula n. 600m, kunnalliset Maakirjan ja Opinmäen päiväkodit n. 1,6km. Olarin alakoulu (1.-3.lk) n. 1,6km, Olarin yläkoulu ja lukio n. 1,9km, Espoo International School (1.-9.lk) n. 1,7km.
Liikenneyhteydet Noin 800m päästä bussiyhteys 133 (Lillhemt-Friisilä via Matinkylä M). Noin 1,6km päästä mm. bussiyhteydet 118 (Tapiola-Kauklahti), 532 (Leppävaara-Matinkylä), 533 (Karamzininpuisto-Matinkylä).
Back to top