795 000,00  162.0㎡ 6 h, k, rt, s, 2 kph, 2 wc, khh, vh, parveke,terassi, autokatos, varastoja

Siltavahdintie 4, 02330 Espoo

Tasokas ja hienostunut kivitalo!
Suojaisan pihan ympäröimänä rinteen päällä, kohoaa hieno ja laadukas kaksikerroksinen kivitalo. Näyttävä pylväiden reunustama sisäänkäynti johdattaa meidät kotiin, jonne esteettä virtaava luonnonvalo ja ylimmän kerroksen merinäkymät luovat ainutkertaisen tunnelman.

Yläkerta koostuu häikäisevän valoisista ja avarista oleskelu- ja ruokailutiloista sekä tilavasta kartanomaisesta keittiöstä. Tässä kerroksessa ikkunat avautuvat kaikkiin ilmansuuntiin, molemmin puolin taloa löytyy parveke ja kokonaisuuden täydentää ihastuttava espanjalainen marmorireunainen takka. Kodin pohjaratkaisussa on huomioitu myös käytännöllisyys, siispä tässäkin kerroksessa on wc ja keittiöstä käynti pihanpuoleiselle katetulle ilta-aurinkoparvekkeelle, jossa pääsee ihailemaan merinäköaloja.
Sisääntulokerroksessa tulijan vastaanottaa elegantti ja monikäyttöinen aula. Laadukkaaseen asumiseen kuuluen on päämakuuhuoneen yhteydessä oma kylpyhuoneensa ja pienempien makuuhuoneiden välissä yhteiskäytössä toinen kylpyhuone. Tästä kerroksesta on käynti terassille ja vehreälle takapihalle.

Saunaosasto poreammeineen, mahtava kodinhoitohuone ja runsaat säilytystilat löytyvät kellarikerroksesta.

Harkittu kokonaisuus, jossa on panostettu laadukkaisiin, ylellisiin ja kauniisiin yksityiskohtiin sekä tyylikkyyteen, unohtamatta käytännöllisyyttä ja arjen sujuvuutta mm. siivousta helpottaa Allaway keskuspölynimuri ja keittiön sokkeliin sijoitettu rikkaluukku.

Puutarha on suunniteltu viihtyisäksi suojaisaksi keitaaksi, jossa runsaat pensaat ja tuijat antavat hyvän yksityisyyden kesäiseen oleiluun ja illanviettoihin sekä turvallisen pihan lasten leikkeihin. Etupihan siisti kivetys ja kauniit istutukset toivottavat vieraat ja kotiväen tervetulleeksi.

Tämä viehättävä talo on nähtävä paikan päällä.

Soita ja sovitaan sinulle sopiva ajankohta tulla tutustumaan tähän ihastuttavaan kohteeseen, Jarmo Sarlin 0400 506900

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti
Siltavahdintie 4, 02330 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 6 h, k, rt, s, 2 kph, 2 wc, khh, vh, parveke,terassi, autokatos, varastoja
Asuinpinta-ala 162.0 ㎡
Kokonaisala 250.0 ㎡
Myyntihinta 795 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2005
Kerrosluku 2
Rakennusaine Lammin lämpöharkko
Kattotyyppi ja kate Auma/ tiili
Lämmitys Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus Ei ole
Kunto Hyvä
Parveke Kyllä
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Huoneistoala 162 m2 + kellari 88 m2
Keittiön kuvaus Laadukkaat ranskalaiset Mobalpa keittiön kalusteet ja AEG:n integroidut koneet; 2 isoa jääkaappipakastin-yhdistelmää, keraaminen liesi, kuparinen liesikupu + Vallox huippuimuri, italialainen kiertoilmauuni, astianpesukone, tasoon upotettu pesuallas, paksut graniittikivitasot, runsaasti kaappi- ja tasotilaa, rikkaluukku sokkelissa, tilaa isolle arkiruokapöydälle.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinh.huoneen / saunan kuvaus Ikkunallinen kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu mosaiikkilaatoilla, kahden pesualtaan allastaso, allaskaapistot, kaksi peiliä joiden välissä kaappi, suihkutila, halogeenivalot. Päämakuuhuoneen kylpyhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu, iso allastaso, allaskaapisto ja laatikosto, peili, seinälampetit, suihkutila, ikkuna. Vieras wc:ssä jalallinen pesuallas, bideesuihku, peili, seinälampetit, kokonaan laatoitettu. Alakerran wcssä jalallinen pesuallas, bideesuihku, peili, seinät ja lattia laatoitettu. Kokonaan laatoitetussa pesuhuoneessa yläikkunat, kulmaporeamme ja erillinen suihku. Saunassa Helo kivikiuas (sähkö), kuituvalot ja lasiovi.
Pintamateriaalit Yläkerran oleskelutiloissa kalanruototammiparkettilattiat, makuuhuoneissa lautatammiparketti, keittiössä ja saniteettitiloissa laattalattiat, seinät pääosin maalatut, portaikon seinät tapetoitu, saunan seinät ja katto paneloitu, muissa saniteetttitiloissa paneelikatot.
Korjaukset Katto pesty ja suojattu 2017, ilmastointihormit nuohottu kahdesti, huollettu ja uusittu silikonisaumoja, listoja ja kipsikoristeita., muuten normaaleja huoltotoimenpiteitä.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-42-244-8
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 815 ㎡
Käyttövesi Kunnalllistekniikka
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Loiva rinne
Metsämaa
Rasitteet ja oikeudet Vesi-, viemäri-, lämpö-, sähkö- ja tietoliikenne oikeus, Sähkö- ja tietoliikennejohto rasite
Rakennusoikeus 163
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1077.00 EUR/v
Puhtaanapito 264.00 EUR/v
Vesimaksu 46 €/kk
Lämmityskustannukset 215.92 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut S-market Saunalahti n. 1,2 km, Kivenlahden kaupat, kirjasto ja terveyskeskus n. 1,5 km, Koulut: Saunalahden koulu n. 1,2 km, Meritorin koulu n. 1,7 km, Kungsgårdsskolan n. 4 km, Päiväkoti n. 1,5 km
Liikenneyhteydet Bussit Matikylän metroasemalle, ruuhka-aikana suora yhteys 164A Kamppiin.
Back to top