478 000,00  133.5㎡ 4h, k, rt, khh, kph, s, wc, vh, tekn., varasto

Sienipolku 10, 02580 Siuntio

Edustustason omakotitalo upealla merenläheisellä sijainnilla, kauniiden kallioiden ja mäntymetsien ympäröimänä.

Kävelyetäisyydellä Pickala Golfista sijaitsee tämä harmonista värimaailmaa ja skandinaavista tyyliä huokuva, vuonna 2016 valmistunut omakotitalo.
Yhteen tasoon rakennettu avarapohjainen talo on toteutettu ensiluokkaisilla materiaaleilla ja pieniä yksityiskohtia myöten hiotuilla yksityiskohdilla. Kokonaisuus on kerrassaan upea.

Hienosti suunniteltu pohjaratkaisu on toteutettu siten, että sisätilat muodostavat avaran ja ilmeikkään kokonaisuuden. Avoin pohja on saatu persoonalliseksi mm. vinolla sisäkatolla sekä näyttävällä eritasoratkaisulla, jossa oleskelualue sijaitsee muutamaa askelmaa alempana kodin muista tiloista. Oleskelualueen tiloissa on elementit todella kohdillaan; erittäin tyylikäs saarekkeellinen keittiö, joka on hienosti sijoitettu muiden tilojen yhteyteen ja kuitenkin hieman omaan rauhaan, lukuisilla näyttävillä ikkunoilla varustettu ruokailutila sekä suuri olohuonealue, jota koristaa edustustason varaava takka.
Asumiskustannukset ovat luonnollisesti edulliset.

Rakennuksen ulkopuolelta löytyy lisäksi valtava, n. 100 m2 terassialue sekä helppohoitoinen ja uskomattoman kaunis kangasmetsäinen piha-alue, joka rajautuu kahdelta laidalta lähivirkistysalueeseen. Päättyvän tien päässä sijaitsevalla kiinteistöllä on rakennusoikeuttakin vielä reilusti jäljellä.

Edustustasoiseen omakotitaloon kuuluu tietenkin uskomaton sijainti edustustason palvelujen äärellä: Störsvikin makeanveden uimaranta lentopallokenttineen on reilun kilometrin päässä, Siuntion venekerhon ylläpitämä, lähes 200 paikkainen venesatama noin 1,4km päässä ja Pickala Golfiin on matkaa hieman yli kilometri. Lähimmät kaupalliset palvelut löytyvät Pikkalan lähi-ABC:lta, n. 3km päästä.

560-vuotiaalla Siuntiolla on paljon tarjottavaa asukkailleen; keskiaikaisia kartanoita, linnoja ja kirkko, upeita luonnonsuojelu- ja virkistysalueita sekä kattavat harrastusmahdollisuudet. Siuntiossa on kerrassaan upeat ulkoilumahdollisuudet -harrastitpa sitten golfia, melontaa, veneilyä, kalastusta, lintujen tarkkailua tai muuten vain liikkumista luonnossa.

Koronavirustilanteen vuoksi emme toistaiseksi järjestä kohteissa yleisesittelyjä. Kohdetta pääset katsomaan sopimalla yksityisesittelyn välittäjän kanssa. Voit myös sopia välittäjän kanssa kohteeseen virtuaaliesittelyn.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Oman asuntosi maksuttoman hinta-arvion saat varattua: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Siuntio Störsvik, Pikkala
Sienipolku 10, 02580 Siuntio
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 4h, k, rt, khh, kph, s, wc, vh, tekn., varasto
Asuinpinta-ala 133.5 ㎡
Kokonaisala 155.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Rakennuslupapiirustusten mukaan rakennuksen huoneistoala on 133,5 m2 ja kokonaisala on 155 m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Myyntihinta 478 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2014
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Murtoharja/tiili
Lämmitys Vesi-ilmalämpöpumppu, VILP ja varaava takka.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2013. Energiatodistus on myönnetty 24.4.2014 ja on voimassa 25.4.2024 saakka.
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, 3 makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila, olohuone, vaatehuone, wc, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna yht. 133,5m2. Lisäksi tekninen tila 2,6m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat suuntaan koillinen-kaakko-lounas-luode.
Keittiön kuvaus Todella upea saarekkeellinen avokeittiö, jossa pienetkin yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä; käytännöllisyys ja käyttömukavuus on maksimoitu ja ulkonäkö silkkaa luksusta. Varusteina keittiössä on täyskorkea jää- ja pakastinkaappi, kalusteeseen integroitu mikro, kalustepeitteinen astianpesukone sekä saarekkeeseen sijoitetut keraaminen liesitaso, kalusteuuni sekä Lapetekin näyttävä saarekeliesituuletin. Keittiö avautuu olohuoneen lisäksi kauniiseen, ikkunoiden ympröimään ruokailutilaan, jossa on erinomaiset tilat suurellekin ruokailuryhmälle. Pintamateriaalit: lattiat parkettia, seinät maalia/laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Tilava ja valoisa, kokonaan laatoitettu kylpyhuone kulmiin sijoitetuilla sadesuihkuilla, koristemosaiikkilaatoituksilla, wc-istuimella, käsienpesualtaalla, allaskaapistolla, bideesuihkulla sekä peilillä. Saunan yhteydessä sijaitsevaan pesuhuoneeseen on käynti sekä päämakuuhuoneesta että pukuhuoneenakin toimivasta kodinhoitohuoneesta. Pintamateriaalit: lattiat laattaa, seinät laattaa/mosaiikkia.
Korjaukset Kohteen rakennustyöt on aloitettu 2014. Rakennekatselmus on pidetty 18.7.2014, käyttöönottokatselmus 17.12.2014 ja loppukatselmus 15.9.2016.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 755-463-4-89
Kaupunki / kunta Siuntio
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 2240 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Melko tasainen, kevyesti kumpuileva maasto
Kangasmetsäinen kasvusto
Rakennusoikeus 0,15
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Siuntion kunta
Lisätietoja Siuntion kunnan kartta-aineiston mukaan kiinteistön luoteisosa sijaitsee Pohjavesialueella 1 (Vedenhankintaa varten tärkeä pohjavesialue) ja kaakkoisosa Pohjavesialueella 2 (Muu vedenhankintakäyttöön soveltuva pohjavesialue), joita koskee erityiset rakennus- ja maankäyttömääräykset. Ostajan tulee ennen ostopäätöksen tekemistä tutustua alueen asemakaavamääräyksiin, kunnan rakennusjärjestykseen sekä Siuntion kunnan pohjavesialueiden suojelusuunnitelmaan.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 851.98 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Pikkalan Lähi-ABC (ravintola, ruokakauppa jne.) n. 3km, Siuntion keskusta n. 9km, Kirkkonummen Prisma, Citymarket, Lidl jne. n. 12km. Störsvikin uimaranta n. 1km, Pickala Golf (ja tennis) n. 1,4km., Koulut: N.400m päässä kaksikielinen Touhula -päiväkoti. Siuntion keskustaan n. 9km, jossa kunnalliset suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit sekä perusasteen koulut. Ruotsink. yläkoulu Kirkkonummella (n.14km).
Liikenneyhteydet N. 500 m päässä bussit 181 ja 181K (Kirkkonummi-Siuntio) sekä 912K (Koulutie-Pikkala). Siuntion juna-asemalle n. 9km. Autolla 4 min Rannikkotielle (->Länsiväylä), josta mm. Iso Omenaan n. 28 min.
Back to top