397 957,81  75.0㎡ 3h, k, s, 2*kph, var., 2*ak

Santapellonkuja 6 D, 02780 Espoo

Valoisa ja heti vapaa rivitalon päätyhuoneisto halutulta Brinkinmäen pientaloalueelta.
Vuonna 2016 valmistunut omalla tontilla oleva rivitalokoti odottaa täysin muuttovalmiina uusia asukkaitaan. Huoneistoon on jo rakennusvaiheessa tilattu lukuisia lisätöitä, mm. terassi- ja parvekelasitukset sekä kaiutinjärjestelmä integroituna useamman huoneen ja terassin kattorakenteisiin.
Sisääntulokerros on kylpyhuonetta lukuun ottamatta yhtä avointa tilaa ja tila jatkuu koko huoneiston levyiselle lasitetulle terassille. Ikkunapintaa tilassa on lähes seinästä seinään ja lattiasta kattoon, mikä yhdessä vaaleiden pintojen kanssa tekevät tilasta avaran ja valoisan.
Vaaleat puiset portaat vievät yläkertaan, jonne on sijoitettu kaksi tilavaa makuuhuonetta, aulatila sekä juuri uusittu saunaosasto pesuhuoneineen. Takapihan puoleisesta päämakuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Huoneistoon kuuluva länteen avautuva piha-alue on yksi yhtiön suurimmista. Takapihalla kesäpäiviä odottaa erillinen aurinkoterassi, nurmialue sekä istutusalueita. Lisäksi takapihalta on käynti huoneistoon kuuluvaan ulkovarastoon.
Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaisesti yksi autokatospaikka ja lisäksi huoneiston mukana myydään toinenkin autokatospaikka hintaan 5.000 EUR.

Sovi esittely ja tule ihastumaan tähän upeaan kokonaisuuteen!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, voit varata maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti, Brinkinmäki
Santapellonkuja 6 D, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Rivitalo
Tilakuvaus 3h, k, s, 2*kph, var., 2*ak
Asuinpinta-ala 75.0 ㎡
Kerros 1-2/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 397 957,81 
Velkaosuus 42,19 €
Velatonhinta 398 000,00 €
Vapautuu Heti vapaa

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Koko huoneiston levyinen, katettu ja lasitettu parveke länteen.
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat itään ja länteen.
Keittiön kuvaus Vaalea ja siisti kulmakeittiö tarjoaa hyvät tilat ruoanlaittoon ja säilytykseen. Avokeittiöominaisuuden ansiosta perheen kokki voi samanaikaisesti seurustella olohuoneen vieraiden kanssa tai vaikka pitää perheen pienempiä silmällä. Varusteina keittiössä on jääpakastinkaappi, kalusteuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, kalustepeitteinen astianpesukone sekä suuri tiskiallas ja allashana. Keittiön tasot on laadukasta kvartsia. Keittiössä on maalatut seinät (välitilassa lasi) ja lattiat ovat laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Yläkerran kylpyhuone sijaitsee kerroksen keskiosassa, makuuhuoneiden keskiössä. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu ja varusteina on suihkunurkkaus sadesuihkulla ja suihkuseinällä, wc-istuin, bideesuihku, peilikaappi sekä suuri allastaso kaapistoineen. Yläkerran kylpyhuoneesta on käynti saunaan. Alakerran kylpyhuone on myös kokonaan laatoitettu ja tilaan on sijoitettu myös tilat kodin vaatehuollolle. Varusteina on suihkuseinällinen suihkunurkkaus, wc-istuin, käsienpesuallas ja allaslaatikosto, peilikaappi sekä pesukoneliitäntä.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 18747.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Saunalahti
Rakennusvuosi 2016
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Elisa taloyhtiölaajakaista 10M
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013. Energiatodistus on laadittu 28.11.2016.
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 55
Autopaikat 55 huoneistoihin kuuluvia (1 per hnsto), 11 autokatospaikkaa osakkeina ja yhtiön omistuksessa on 20 avo-autopaikkaa.
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Kerhohuone, väestönsuoja, ulkoiluvälinevarastoja.
Kiinteistönhoito Huoltoyhtiö
Tuotot 6.105,00 EUR/v
Lisätietoja Huoneistojen hallintaan kuuluvat piha-alueet on määritelty yhtiöjärjestyksen karttaliitteessä. Suurin osa yhtiölainoista johtuu tontin lunastuksesta. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit, joiden perusteella laskutetaan vedenkulutus 2 kertaa vuodessa. Kylmästä ja lämpimästä vedestä suoritetaan eri korvaus, ks. yhtiöjärjestys. Isännöitsijäntodistuksen mukaan osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle kaikista huoneremonteistaan kirjallisesti ennen töiden aloittamista. Ilmoitusvelvollisuuden ulkopuolelle jää käytännössä ainoastaan maalaus- ja tapetointityöt. Ks. lisätiedot isännöitsijäntodistuksesta. Vuoden 2021 yhtiökokous päätti, että taloyhtiön osakkaat saavat asentaa sähköauton lataustolpan, ks. isännöitsijäntodistuksen liite. Ylimääräinen yhtiökokous vuonna 2022 on päättänyt myöntää hallitukselle valtuuden määrittää yhtiön rahoitusvastikkeen määrän ilman yhtiökokouksen päätöstä esim. merkittävien korkomuutosten myötä. Vuoden 2022 yhtiökokouksessa hallitukselle Vuoden 2022 yhtiökokouksessa on keskusteltu maalämmöstä ja yhtiön hallitus jatkaa aiheen käsittelyä ennen kuin asiasta päätetään yhtiökokouksessa.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Henrikki Tahvanainen MTR-Isännöinti Espoo Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2021: Vuositarkastustöiden loppuun saattaminen (Ilmanvaihdon säätö), 2020: Perustajaurakoitsijan suorittamat asuntokauppalain mukaiset vuositakuisiin liittyvät loppukorjaukset, 2018: Perustajaurakoitsijan vuositarkastukseen liittyvät korjaustyöt aloitettu, 2018: Vuositarkastus, 2016: Rakennuksen käyttöönotto
Tulevat korjaukset 2021-2024: Taloyhtiön teettämät normaalit huolto- ja kunnossapitotyöt huoltokirjan mukaisesti, 2024-2025: Kiinteistökuntoarvio 10 vuotisvastuut, 2026: Talojen huoltomaalaus

Asumiskustannukset

Hoitovastike 240.00 €/kk
Rahoitusvastike 6.23 €/kk
Kokonaisvastike 246,23 €/kk
Muut maksut Vuokrattava autopaikka 30 EUR/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut S-market Saunalahti sekä useat ruokaravintolat n. 900m, K-Supermarket Lasihytti n. 1,8 km, kirjasto n. 750m., Koulut: Saunalahden koulu (esi- 9.lk) n. 750m, Vanttilan koulu n. 1,7km, Saunarannan ja Paapuurin päiväkoti n. 1,3km. Kungårdsskolanin päiväkoti, esikoulu ja alakoulu n. 1,2km.
Liikenneyhteydet Bussipysäkille n. 250m, josta yhteydet 164 (Hans Westerlundintie - Kamppi) ja 165 (Espoonlahti (M) - Vanttila). Kauklahdenväylän pysäkille n. 350m, josta bussi 162 (Valhalla-Espoonlahti (M)).
Back to top