515 000,00  111.0㎡ 4h, avokeittiö, khh, psh, s, wc, varasto, autokatos, lasitettu terassi

Rengasuunintie 1 B, 02780 Espoo

Juuri valmistunut ihana yksitasoinen perhekoti Kurttilassa, jonne muuttamaan pääsee vaikka heti!

Ensimmäisiä asukkaitaan odottaa arkkitehti Satu Ratisen suunnittelema neliöitään suuremman oloinen paritalokoti, jossa tilankäyttö on tehokasta, huonekorkeus upeat 2,9 metriä ja materiaalit todella laadukkaita.

Trendien mukaisesti perhekodin tilanjaossa pääpaino on suurella yli 40 m2 oleskelualueella, jossa ikkunapintaa on arvoasuntojen tyyliin uskomaton määrä; lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunapintaa on lähes koko oleskelualueen ulkoseinien mitalla. Luonnonvalossa kylpevälle oleskelualueelle on sijoitettu ihanasti perheen yhteiset tilat; olohuone, kaunis saarekkeellinen avokeittiö sekä ruokailutila. Erinomaisen tilasuunnittelun ansiosta tarjolla on lisäksi kolme hyvän kokoista makuuhuonetta näyttävine tummine liukuovikaapistoineen, kerrassaan upea saunaosasto lasiseinineen ja luonnonkivihenkisine laattoineen, erillinen wc, sekä suuri ja tyylikäs kodinhoitohuone, jonka tiloissa säilyvät niin harrastustarvikkeet kuin kodin vaatehuoltokin. Rakennus ja sen pintamateriaalit on toteutettu erittäin laadukkaasti, aikaa, trendejä ja arkea kestäväksi kokonaisuudeksi. Vaativaankin makuun sopivat materiaalit ovat tarkkaan valittuja, ajattoman tyylikkäitä ja värimaailmaltaan upean harmonisia.
Rakennuksen ulkopuolella on kaksi katettua terassia, joista olohuoneen yhteydessä lasitettu terassikokonaisuus. Oma autokatos on puolestaan sijoitettu loistavasti sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen ja katoksen alla pääsee kulkemaan kuivin jaloin autolta kotiin. Ulkopuolella sijaitsee lisäksi tilava ulkovarasto.

Tämä paritalokoti sijaitsee omalla hallinta-alueella, joten asut kuin omakotitalossa. Koko kiinteistön pinta-ala on 864 m2, josta tämä huoneisto B:n hallinta-alue on 427m2. Lisäksi hallinta-alueilla on yhteisalue, kooltaan 103m2.

Tämä on loistava tilaisuus kahdelle sukupolvelle tai vaikka ystäväperheille!

Maapohja on vuokrattu Espoon kaupungilta, mutta sen voi myös halutessaan ostaa omaksi! Tästä saat lisätietoja välittäjältä.

Merelliset ulkoilumaastot sekä hyvät koulut ja päiväkodit odottavat sinua.

Tämä aivan ihana koti täytyy nähdä itse!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Kurttila
Rengasuunintie 1 B, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 4h, avokeittiö, khh, psh, s, wc, varasto, autokatos, lasitettu terassi
Asuinpinta-ala 111.0 ㎡
Kokonaisala 133.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat rakennuslupapiirustuksista. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Myyntihinta 515 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2021
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja erillinen wc, huoneistoala 111 m2. Ulkopuolella ulkovarasto ja autokatos.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunoiden suuntana koillinen-kaakko-lounas.
Keittiön kuvaus Avokeittiö on osa suurta oleskelualuetta ja valtavan kokoisten ikkunoiden ansiosta tulvillaan luonnonvaloa. Kaunis ja pelkistetty keittiö kätkee sisäänsä loistavan toiminnallisen keittiökokonaisuuden, jossa yksityiskohdat ovat tarkkaan mietitty. Keittiössä on huomaamattomin vetimin varustetut tilavat kaapistot, vaaleat kivitasot sekä kalustepeitteiset kodinkoneet. Varusteina on täyskorkeat, kalustepeitteiset jää- ja pakastinkaappi, kalustepeitteinen astianpesukone, kalusteuuni, kalusteeseen integroitu mikro sekä liesituulettimella varustettu liesitaso. Keittiön lattiat ovat kalanruotokuvioista vinyylilankkua ja seinät ovat maalatut. Keittiö avautuu oleskelualueeseen ihanan suuren saarekkeen kautta, josta löytyy liesitason ja kalusteuunin lisäksi runsaasti taso- ja säilytystilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Huoneiston kylpyhuone sijaitsee saunaosastolla, saunan ja pukuhuoneena toimivan kodinhoitohuoneen yhteydessä. Tunnelmallisen kylpyhuoneen seinä- ja lattiapinnat ovat näyttävää kivikuvioista ja mattapintaista 60x60 laattaa ja katto vaaleasävyistä lämpöhaapaa. Kylpyhuoneessa on varusteina valaistu peili, suuri käsienpesuallas ja allaslaatikosto, wc-istuin, kirkas suihkulasiseinä sekä Gustavsbergin krominen sadesuihku.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-45-144-8
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Espoon kaupunki
Vuokra-aika (pvm. asti) 31.12.2080
Vuokra/vuosi 4597.68 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 864 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Kiinteistöön tullaan kirjaamaan hallinnanjakosopimus huoneistojen A ja B välille. Naapurikiinteistön kanssa on tehty rasitesopimus hulevesikaivojen sijoittamisesta Rengasuunintie 3:n alueelle.
Rakennusoikeus 0,3
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 864 m2, josta tämän kaupan kohteena on hallinta-alue B, eli n. 427 m2 suuruinen alue. Kiinteistöllä on lisäksi yhteisalue hallinta-alue A:n kanssa, jonka koko on n. 103m2. Koko kiinteistön vuosivuokra on maanvuokrasopimuksen mukaan 9013EUR (perusvuokra)ja indeksi korotuksen myötä 2022 vuokra on 9195,36EUR, josta hallinta-alueen B osuus on 50%. Ostajan tulee tutustua maanvuokrasopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Tontin voi myös ostaa omaksi (hallinta-alueet yhdessä), lisätietoja välittäjältä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 0 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 120 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n.1,6km, leikki- ja lähiliikuntapaikka n.150m, Kauklahden palvelut n. 3,5km, Pikkulaiva n.4,5km. Kävelyetäisyydellä mm. koirapuistot, pallo- ja yleisurheilukentät ja hyvät ulkoilumaastot., Koulut: Kunggårdsskola (1.-6.lk), daghem & förskola n. 1,7km, Vanttilan koulu (1.-9.lk) n. 2,3km, päiväkoti Lintukoto n. 1,8km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit n. 700m (yhteydet mm. Saunalahti, Kamppi, Tapiola (M), Espoonlahti).
Back to top