507 000,00  111.0㎡ 4h, k, rt, khh, psh, s, wc, autokatos, varasto

Rengasuunintie 1 B, 02780 Espoo

2021 rakennettu ihana yksitasoinen perhekoti Kurttilassa.

Uudella pientaloalueella neliöitään suuremman oloinen paritalokoti, jossa tilankäyttö on tehokasta, huonekorkeus upeat 2,9 metriä ja materiaalit todella laadukkaita.

Trendien mukaisesti perhekodin tilanjaossa pääpaino on suurella yli 40 m2 oleskelualueella, jossa ikkunapintaa on arvoasuntojen tyyliin uskomaton määrä; lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunapintaa on lähes koko oleskelualueen ulkoseinien mitalla. Luonnonvalossa kylpevälle oleskelualueelle on sijoitettu ihanasti perheen yhteiset tilat; olohuone, kaunis saarekkeellinen avokeittiö sekä ruokailutila.

Erinomaisen tilasuunnittelun ansiosta tarjolla on lisäksi kolme hyvän kokoista makuuhuonetta näyttävine tummine liukuovikaapistoineen, kerrassaan upea saunaosasto lasiseinineen ja luonnonkivihenkisine laattoineen, erillinen wc, sekä suuri ja tyylikäs kodinhoitohuone, jonka tiloissa säilyvät niin harrastustarvikkeet kuin kodin vaatehuoltokin.

Rakennus ja sen pintamateriaalit on toteutettu erittäin laadukkaasti, aikaa, trendejä ja arkea kestäväksi kokonaisuudeksi. Vaativaankin makuun sopivat materiaalit ovat tarkkaan valittuja, ajattoman tyylikkäitä ja värimaailmaltaan upean harmonisia.
Rakennuksen ulkopuolella on kaksi katettua terassia, joista olohuoneen yhteydessä lasitettu terassikokonaisuus. Oma autokatos on puolestaan sijoitettu loistavasti sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen ja katoksen alla pääsee kulkemaan kuivin jaloin autolta kotiin. Ulkopuolella sijaitsee lisäksi tilava ulkovarasto.

Tämä paritalokoti sijaitsee omalla hallinta-alueella, joten asut kuin omakotitalossa. Koko kiinteistön pinta-ala on 864 m2, josta tämä huoneisto B:n hallinta-alue on 427m2. Lisäksi hallinta-alueilla on yhteisalue, kooltaan 103m2.

Maapohja on vuokrattu Espoon kaupungilta, mutta sen voi myös halutessaan ostaa omaksi! Tästä saat lisätietoja välittäjältä.

Merelliset ulkoilumaastot sekä hyvät koulut ja päiväkodit odottavat sinua.

Tämä aivan ihana koti täytyy nähdä itse!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Kurttila
Rengasuunintie 1 B, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 4h, k, rt, khh, psh, s, wc, autokatos, varasto
Asuinpinta-ala 111.0 ㎡
Kokonaisala 133.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat rakennuslupapiirustuksista. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Myyntihinta 507 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2021
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja erillinen wc, huoneistoala 111 m2. Ulkopuolella ulkovarasto ja autokatos.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunoiden suuntana itä-etelä-länsi.
Keittiön kuvaus Avokeittiö on osa suurta oleskelualuetta ja valtavan kokoisten ikkunoiden ansiosta tulvillaan luonnonvaloa. Kaunis ja pelkistetty keittiö kätkee sisäänsä loistavan toiminnallisen keittiökokonaisuuden, jossa yksityiskohdat ovat tarkkaan mietitty. Keittiössä on huomaamattomin vetimin varustetut tilavat kaapistot, vaaleat kivitasot sekä kalustepeitteiset kodinkoneet. Varusteina on täyskorkeat, kalustepeitteiset jää- ja pakastinkaappi, kalustepeitteinen astianpesukone, kalusteuuni, kalusteeseen integroitu mikro sekä liesituulettimella varustettu liesitaso. Keittiön lattiat ovat kalanruotokuvioista vinyylilankkua ja seinät ovat maalatut. Keittiö avautuu oleskelualueeseen ihanan suuren saarekkeen kautta, josta löytyy liesitason ja kalusteuunin lisäksi runsaasti taso- ja säilytystilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Huoneistossa on kaksi wc-tilaa, joista erilliswc on sijoitettu klassisesti eteisen yhteyteen ja toinen wc-tila löytyy saunaosaston pesuhuoneesta. Erillis-wc:ssä on varusteina wc-istuin, bideesuihku sekä suuri säilytyskalustekokonaisuus käsienpesualtaalla ja tilavalla laskutasolla.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-45-144-8
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Espoon kaupunki
Vuokra-aika (pvm. asti) 31.12.2080
Vuokra/vuosi 4925.92 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 864 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Kiinteistöön on kirjattu hallinnanjakosopimus huoneistojen A ja B välille. Naapurikiinteistön kanssa on tehty rasitesopimus hulevesikaivojen sijoittamisesta Rengasuunintie 3:n alueelle.
Rakennusoikeus 0,3
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 864 m2, josta tämän kaupan kohteena on hallinta-alue B, eli n. 427 m2 suuruinen alue. Kiinteistöllä on lisäksi yhteisalue hallinta-alue A:n kanssa, jonka koko on n. 103m2. Koko kiinteistön vuosivuokra on maanvuokrasopimuksen mukaan 9013EUR (perusvuokra)ja indeksi korotuksen myötä 2023 vuokra on 9851,8427EUR, josta hallinta-alueen B osuus on 50%. Ostajan tulee tutustua maanvuokrasopimukseen sekä hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Tontin voi myös ostaa omaksi (hallinta-alueet yhdessä), lisätietoja välittäjältä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 416.73 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 120 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n.1,6km, leikki- ja lähiliikuntapaikka n.150m, Kauklahden palvelut n. 3,5km, Pikkulaiva n.4,5km. Kävelyetäisyydellä mm. koirapuistot, pallo- ja yleisurheilukentät ja hyvät ulkoilumaastot., Koulut: Kunggårdsskola (1.-6.lk), daghem & förskola n. 1,7km, Vanttilan koulu (1.-9.lk) n. 2,3km, päiväkoti Lintukoto n. 1,8km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit n. 700m, josta yhteys mm. Saunalahteen ja Espoonlahteen (M).
Back to top