238 000,00  73.5㎡ 3h, k, s, piha

Ramsaynkuja 3 B B 9, 02780 Espoo

Omalla tontilla sijaitsevan pienkerrostalon päätyhuoneistossa asut kuin rivitalossa. Kaksikerroksisen talon ensimmäisen kerroksen kodilla on oma länteen avautuva terassi ja piha-alue.

Sisätiloissa ihastuttavat tehokkaasti hyödynnetyt neliöt ja viihtyisät sisustusratkaisut. Vuonna 2018 pintaremontoidussa keittiössä on tilaa isommallekin ruokaryhmälle ja U-muotoon suunnitellut kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa.
Makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja ikkunallisessa saunassa on ihana heitellä löylyt vaikka Kauklahden mahtavilta ulkoilureiteiltä palatessa.

Hienojen ulkoilumahdollisuuksien lisäksi kylämäisen Kauklahden kattaviin palveluihin lukeutuvat mm. kirjasto, asukaspuisto, apteekki, laadukas supermarket, Emil Halmeen leipomo ja löytyypä sieltä myös mm. lihaan, kalaan ja italiaisiin päivittäisruokatarvikkeisiin erikoistuneet liikkeetkin.
Hyvät liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua ja junalla matka-aika Helsingin rautatieasemalle on vain 29 min.

Kohde, johon kannattaa tulla tutustumaan! Soita heti ja sovitaan sinulle sopiva esittelyaika.

Kohteessa järjestetään vain yksityisesittelyjä. Me käytämme maskeja, käytäthän sinäkin.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti, Kuninkaankartano
Ramsaynkuja 3 B, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Rivitalo
Tilakuvaus 3h, k, s, piha
Asuinpinta-ala 73.5 ㎡
Kerros 1/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 238 000,00 
Velatonhinta 238 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Päätyhuoneisto. Ikkunat kolmeen ilmansuuntaan
Keittiön kuvaus 2018 pintaremontoidun viihtyisän keittiön varusteina jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin(2018)ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus 2018 remontoidun kylpyhuoneen varusteina suihku, suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pyyhekuivain ja pesukoneliitäntä.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 6844.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Akustinmäki
Rakennusvuosi 1992
Rakennusaine Betoni
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2007. Energiatodistuksen uusiminen on yhtiön hallituksen käsittelyssä.
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 27
Autopaikat 32
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Askartelu-/kerhohuone.
Kiinteistönhoito Omatoiminen
Lisätietoja YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 10.5.2021 KOKOUKSESSA ESITETÄÄN JA PÄÄTETÄÄN SEURAAVISTA ASIOISTA: Castek Oy:n Jouni Tyrväinen ja Teemu Lensu A-Insinöörit Oy:stä esittelevät vesikattojen nykytilannetta ja korjaus-/ uusimisvaihtoehtoja. Lisäksi vastataan osakkaiden kysymyksiin. Päätetään vesikattojen uusimisesta Päätettiin uusia kaikkien talojen vesikatot hallituksen esityksen mukaisesti. Valtuutettiin hallitus valitsemaan urakoitsija ja allekirjoittamaan urakkasopimus. Päätetään 270 000,00 EUR:n lainan nostosta Päätettiin, että yhtiö nostaa 270 000,00 EUR:n lainan vesikattojen uusimista varten hallituksen esityksen mukaisesti. Laina-aika olisi 15 vuotta. Arvioitu lainakustannus /osake on 0,16191 EUR/os./kk 270 000,00 EUR:n lainalle, kun laina-aika on 15 vuotta. Lainaosuuden voi maksaa myös kerralla pois. OSAKKAAN MUUTOSTYÖT Osakkaan pitää ilmoittaa muutostöistä silloin, kun remontissa tehdään muutoksia taloyhtiön kunnossapitovastuulla oleviin rakenteisiin, vesikalusteisiin, vesi-, viemäri-, lämpö-, puhelin-, sähkö- tai ilmanvaihtokanaviin sekä -hormeihin, sähköjohdotuksiin tai lämmitys-, vesijohto-, tai viemärijärjestelmään.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Saija Heinilä Isännöintipalvelu Isarvo Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Kunnossapitotarveselvityksen mukaan; 2019 A- ja B-taloissa parvekekatosten vedenohjauksen korjaukset, vesikattojen ylimmän harjan tiivistyskorjaukset, terassiovien maalaukset C- ja D-taloissa 2018 piha-alueiden istutusten kunnostus, pysäköintialueen ja kadun välisen viherkaistan siistiminen sekä kulmaparkkipaikan levitys ja viivamaalaus, leikkialueen turvatarkastus ja sen edellyttämät toimenpiteet, ikkunoiden ja ulko-ovien tiivistykset 2017 pihaväliaitojen uusiminen, kiinteistön kuntoarvion teettäminen 2016 kylpyhuoneiden kuntotutkimus, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö. Tätä vanhemmat katso kunnossapitotarveselvitys.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan; ulkovalaistuksen uusiminen 2020, parvekekaiteiden A- ja B-taloissa korjaukset ja maalaukset 2021. Kuntoarvion esittämiä muita toimenpiteitä, osakkaan teettämien märkätilaremonttien vesieristetyöt niiden osalta, joita ei vielä tehty. Vesikattojen uusiminen katso lisätietoja yhtiöstä kohta ja isännöitsijäntodistus. Kunnossapitotarpeet voivat toteutusvaiheessa edellyttää lisärahoitustarpeita.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 328.70 €/kk
Kokonaisvastike 328,70 €/kk
Muut maksut autopaikka 15EUR/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 700m, Palttiina asukaspuisto n. 700, Lihakauppa Ordén n. 800m, Hansavalkaman kenttä n. 950m, Espoon Jalkapallohalli n. 800m., Koulut: Alueella useita päiväkoteja mm. Kylätalo Palttinan päiväkoti n. 650m. Hansakallion koulu n. 800m.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit n. 200m (yhteydet mm. Vanttila, Kauklahden asema, Järvikylä), Kauklahden asema n. 1,1 km.
Back to top