328 783,25  137.0㎡ 4h, k, khh, 2 kph, s, askh, var.

Räävelintie 5 E, 02780 Espoo

Hyväkuntoinen kaksitasoinen rivitalon päätyhuoneisto, jossa runsaasti tilaa suuremmallekin perheelle, käyttötilaa 137 m2.
Muuntelukelpoinen pohjaratkaisu, jossa 1. kerroksessa suuri, valoisa, erkkeri-ikkunallinen oleskelualue keittiöineen, ruokailutiloineen ja olohuoneineen, kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, kylpyhuone sekä poikkeuksellisen tilava eteisaula. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii vaalea avotakka, jota voi ihailla ruokailutilasta asti. Olohuoneen katettu parveke avautuu avoimin näkymin ilta-aurinkoon.
Kellarikerrokseen on sijoitettu löylyhuoneen, pesuhuoneen ja puku-/kodinhoitohuoneen käsittävä saunaosasto, moneen käyttöön muuntautuva varastohuone, josta on myös oma uloskäynti, lasipariovellinen makuuhuone, joka on alun perin suunniteltu takkahuoneeksi sekä tilava askarteluhuone, josta on käynti takapihalle sekä hyvänkokoinen eteisaula ja erillinen wc. Kellarikerroksen tilat muuntautuvat moneksi.
Aidattu takapiha toivottaa tervetulleeksi myös pienten lasten perheet sekä koirataloudet. Takapihan suuri terassialue on kuin suunniteltu lämpimien kesäpäivien viettoon ja terassialueen lisäksi viherpeukaloille on pihalla oma suuri viheralue.
Loistava sijainti Kauklahden kainalossa, Urheilupuiston puoleisessa rinteessä, jossa koulut, päiväkodit, urheilukenttä, ulkoilualueet, kaupat ja julkinen liikenne ovat aivan kotiovella.
Mikäli etsinnässä on loistavien palveluiden läheisyydessä muuttovalmis ja juuri sinun tarpeisiin muokkautuvalla pohjaratkaisulla varustettu rivitaloasunto, tervetuloa ihastumaan!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti, Hansakallio
Räävelintie 5 E, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Rivitalo
Tilakuvaus 4h, k, khh, 2 kph, s, askh, var.
Asuinpinta-ala 137.0 ㎡
Kerros 1-2/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 328 783,25 
Velkaosuus 16 216,75 €
Velatonhinta 345 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Parveke länsi-luoteeseen, ilta-aurinkoon.
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat kolmeen ilmansuuntaan: kaakkoon, lounaaseen ja luoteeseen.
Keittiön kuvaus Ruokailutilaan avautuva avokeittiö, jossa hyvällä suunnittelulla käytännöllisyys ja tyylikäs ulkoasu kulkevat käsi kädessä. Tässä keittiössä kaapistotilaa on runsaasti ja työtasoilla on tilaa useammallekin kokille. Keittiössä varusteina on ergonomiselle korkeudelle sijoitettu kalusteuuni ja mikro, keraaminen liesitaso, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone, jääpakastinkaappi sekä tyylikkäästi ruokailutilan suuntaan sijoitettu viinikaappi. Keittiön lattia on laminaattia ja seinät ovat maalatut ja liesitason takana on siivousta helpottava seinälevy.
Kylpyhuoneen kuvaus Huoneistossa on ihanasti kaksi peseytymistilaa, yksi molemmissa kerroksissa. Kellarikerroksen kylpyhuone sijaitsee saunaosastolla, saunan ja kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kellarikerroksen kylpyhuone on kokonaan laatoitettu ja varusteena on design-sadesuihku sekä näyttävänä yksityiskohtana seinään upotettu lasihyllykkö. Huoneiston toinen kylpyhuone sijaitsee yläkerrassa ja tilaan on käynti klassisesti eteisestä. Yläkerran kylpyhuone on myös kokonaan laatoitettu ja varusteina on suihku, wc-istuin sekä käsienpesuallas ja allaslaatikosto. Tilassa on myös avattava ikkuna.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 4630.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Räävelintie 5
Rakennusvuosi 1992
Rakennusaine Betoni/tiili/puu
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2013. Energiatodistus on laadittu 17.2.2013 ja on ollut voimassa 16.2.2023 saakka.
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 15
Autopaikat 10 autotallia osakkeina, yhtiön omistuksessa 13 piha-autopaikkaa
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto. Isännöitsijäntodistuksesta poiketen taloyhtiön mukaan yhtiössä ei ole kylmäsäilytystiloja.
Kiinteistönhoito Osakkaat
Tuotot 1.794,00 EUR/v
Lisätietoja Yhtiössä on sekä rivi- että paritaloja. Yhtiökokouksessa 23.5.2022 on annettu hallitukselle valtuudet yhden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen yhtiön rahatilanteen mukaan. Yhtiökokouksessa vahvistettiin uudet järjestyssäännöt ja taloyhtiön strategia sekä lisäksi päätettiin rahastoida osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset ja tulouttaa osakkaiden maksamat pääomavastikkeet. Ostajan tulee tutustua yhtiön asiakirjoihin ennen ostopäätöksen tekemistä. Yhtiö on vuokrannut Espoon kaupungilta kaksi maa-aluetta; vieraspysäköintipaikoiksi sekä Molok-jätekeräystä varten. Ko. alueiden tämän hetken vuosivuokra on 1.300EUR.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Niclas Forsström Kirkkonummen Huolto Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2022: Viallisten sähköpatterien uusiminen, Ilmalämpöpumppujen keskitetty huolto (tehdään 4 vuoden välein) 2021: IV-kanavien nuohous, Autohallin oven näppäinkoodilukon uusiminen, autohallin lämmönilmaisimien uusiminen, pysäköintiruutujen merkitseminen pihalle ja autohalliin, asuinrakennusten keskikäytävien seinien puuosien huoltomaalaus ja vintin huoltoluukkujen helat, ylävaraston huoltomaalaus ja puuosien korjaus, autohallin valaistuksen parantaminen, 2020 ja 2000: Molok-järjestelmä, päivitetty vuonna 2020, 2019 ja 2010: Parveke-, ulko- ja pihaovet uusittu, 2019: Tuloilmaventtiilejä päivitetty, 2016: Vesikattojen uusiminen, räystäskourut ja otsalaudat, 2016: Autohallin ovet uusittu, 2015: Lisäpysäköintipaikkojen rakentaminen, yhteiset piha-alueet, aidat sekä pihavalaistus uusittu, 2015 ja 2013: Sokkeli/salaojaurakka -perustukset ja patolevyt korjattu, 2014: Teräväpiirtolähetysten vaatimat päivitykset ja korjaukset, 2013: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, 2012: Kylpyhuoneremontti koko yhtiö (alakerran märkätilat), 1998: Parkkipaikan asfaltointi. Rakennustekninen kuntoarvio 2006.
Tulevat korjaukset Hallituksen tulevien kunnossapitotarpeiden selvityksen mukaan: 2022-20224 Julkisivujen puuverhousten huoltomaalaus ja puuosien korjaus, teräksisten tukirakenteiden huoltomaalaus, 2025: Ikkunoiden kuntoarvio ja vaadittavat toimenpiteet, roska-astioiden maanvuokrasopimusten uusiminen, poistoilmaputkien puhdistus ja säätö (10 vuoden välein), takkojen nuohous vuosittain syksyllä.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 324.69 €/kk
Rahoitusvastike 280.85 €/kk
Kokonaisvastike 605,54 €/kk
Muut maksut Autopaikka 13EUR/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lidl ja huoltoasema n. 200m, K-Supermarket Lasihytti ja Maxin Kala n. 1km. Kauklahden urheilupuisto ja Hansavalkaman pallokenttä n. 700m. Mankinjoenvarren ulkoilupolut n. 350m., Koulut: Lähistöllä useita päiväkoteja, mm. Riiantien päiväkoti 600m ja Kauklahden päiväkoti n. 850m. Hansakallion koulu (1.-6.lk) n. 1km, Kauklahden koulu (7.-9.lk) n. 900m.
Liikenneyhteydet Noin 100 metrin päästä bussiyhteydet 162 (Espoonlahti-Kauklahti), 166K (Bassenkylä-Lasilaakso), 213 (Hansavalkamanaukio-Kamppi) ja 911 (Kirkkonummi-Kauklahti). Kauklahden juna-asemalle n. 1km.
Back to top