1 059 700,00  101.0㎡ 4h, k, kph, wc, s, terassi

Porvoonkatu 5-7, 00510 Helsinki

Uutta vastaava edustustason ullakkohuoneisto.

v. 2020 valmistunut asunto, jossa perinteisistä ullakkoasunnoista poiketen on kauttaaltaan korkeaa huonetilaa ja isot ikkunat. Tehokas tilankäyttö ja toiminnallisuus sekä laadukkaat materiaalit vastaavat tämän päivän vaatimustasoa.

Avara ja hyvin toimiva pohjaratkaisu, jossa oleskelutilojen ja 3 makuuhuoneen lisäksi löytyy harvinaisen komea ikkunallinen saunaosasto avarin näkymin sekä aivan mahtavan hieno n. 36 m2:n etelään ja länteen avautuva osittain katettu terassi. Terassilta voit tarkkailla Brahen kentän urheilutapahtumia ja ihailla Linnanmäen iltavaloja auringon laskun kera.

Upeisiin yksityiskohtiin sisältyy myös 2 sisäänkäyntiä eri rappukäytävästä.

As Oy Satakallio sijaitsee lyhyen matkan päässä keskustasta, vehreässä kaupunkimiljöössä Brahen kentän kupeessa, Alppiharjun, Kallion ja Vallilan risteyskohdassa.

Urbaanilta asuinalueelta löytyvät mm. erilaiset ruokakulttuurit, ihanat puistoalueet, kattavat kaupalliset palvelut sekä aito puulämmitteinen korttelisauna. Alppiharju on kaiken ikäisten trendikäs ja eläväinen kaupunginosa.

As Oy Satakallio on yksi Suomen suurimmista taloyhtiöistä, jossa on mm. pesutupa, vuokrattavia varastoja sekä vuokrattavia auto- ja autohallipaikkoja. Isot remontit on tehty ja meneillään on talon arvoa nostava piharemontti.
Uutta vastaava huoneisto vapautuu joustavasti.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Helsinki Alppiharju, Vallila, Kallio
Porvoonkatu 5-7, 00510 Helsinki
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 4h, k, kph, wc, s, terassi
Asuinpinta-ala 101.0 ㎡
Kerros 10/10
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 1 059 700,00 
Velatonhinta 1 059 700,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat koilliseen, itään ja länteen. Terassi avautuu lounaaseen ja länteen.
Keittiön kuvaus Olohuoneeseen avautuva suuri ja näyttävä saarekekeittiö. Keittiössä on ilmeikkäät seinälinjat, upeat mattamustat HTH-keittiön kaapistot sekä massiiviset täystammitasot. Välitila on tyylikästä valkoista lasia. Harmonisen ja viimeistellyn ulkoasun aikaansaamiseksi kodinkoneet ovat kalustepeitteiset ja kaapistot vetimettömät tai varustettu minimaalisilla vetimillä. Keittiö avautuu oleskelualueelle valtavan kokoisen saarekkeen kautta, johon on sijoitettu kalusteuuni, induktioliesitaso sekä tasoon integroitu tyylikkään huomaamaton DownDraftAir-saarekeliesituuletin. Kodinkoneina: Siemensin täyskorkeat jääkaappi ja pakastinkaappi, astianpesukone, induktioliesitaso, kalusteuuni sekä kalusteisiin integroitu mikro.
Kylpyhuoneen kuvaus Tyylikäs kylpyhuone on suuri ja skandinaaviseen sisustustyyliin harmoninen ja huoliteltu. Tilassa on valkoiset suuret seinälaatat ja eläväiset harmaansävyiset lattialaatat, joihin lämpöhaapakatto upotettuine valaisimineen luo kylpylätason tunnelmaa. Kylpyhuoneessa on varusteina kaksi suurta käsienpesuallasta allaslaatikostoineen, valaistu peili, valaistu peilikaappi, seinämallinen wc-istuin, bideesuihku, tyylikkäät Damixan mustat allashanat, Raindance -sadesuihku, pesukoneliitäntä ja tilaa rumpukuivaajalle. Kylpyhuone sijaitsee huoneiston pohjoispäädyssä, saunan yhteydessä.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 13835.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Satakallio
Rakennusvuosi 1961
Rakennusaine Betonielementti
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Telian laajakaista, asuntokoht.nopeus 50 mt
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: G2013. Energiatodistuksen laatimispäivä 31.10.2014
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 788
Liikehuoneistojen määrä 19
Autopaikat Yhteensä 138 kpl, joista autohallipaikkoja 99 kpl ja muita paikkoja 39 kpl.
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Kerhohuone, talopesula, ulkoiluvälinevarasto, mankelihuone, useita saunoja, irtaimistovarasto (vuokrattavissa).
Kiinteistönhoito Kiinteistöhuolto Varonen Oy
Tuotot 536.673,25 EUR/v
Lisätietoja Yhtiö käsittää yhteensä 7 rakennusta, joista 4 on asuinrakennuksia ja 3 myymälärakennuksia. Porrashuoneita yhtiössä on 20 kpl ja hissejä 20 kpl. Hissit menevät 9. kerrokseen. Pihakansiurakan velkaosuus huoneistoon E 833 tulee olemaan arviolta n. 35377,71 euroa, valmistuminen arviolta vuoden 2024 lopussa.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Eero Vesterinen Ainoa&Co Oy/Emännöintitoimisto Aamu

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2022 varastokomeroiden rakentaminen Porvoonkatu 3, ilmanvaihdon puhdistus, akustiikkalevyjen asennus porraskäytäviin, 2021 lämmöntalteenotto: uusittu kaukolämpökeskukset, ilmanvaihtohuoneet sekä rakennettu lämmöntalteenottojärjestelmä ilmanvaihdon yhteyteen, 2020 yhden väestönsuojan kunnostus ja pakolliset tarvikehankinnat, 2019 jätevesiviemäreiden ja sedevesi- sekä salaojajärjestelmien huuhtelu ja kuvaus, 2016: Patteriverkoston tasapainotus/säätö, valvontakameroiden ja järjestelmän uusinta, lämmön talteenoton hankesuunnittelu ja toteutussuunnittelu, Porvoonkatu 1D oviryhmän uusiminen, 2015-2016: Julkisivujen, ikkunoiden ja parvekkeiden kunnostustyöt, 2012: Kevyen rakennusautomaation hankinta, 2006-2009: Putkiremontti, Porvoonkatu 1, 3, 5-7 ja 9, Katso muut suoritetut korjaukset Kiinteistön korjausohjelmasta.
Tulevat korjaukset 2023-2025 Pihakannen saneeraus ja kolmen pihalla olevan liikerakennuksen julkisivukorjaus, autohallissa kunnostus-/maalaushanke, 2023 kellarivarastojen uusiminen Porvoonkatu 9, 2024 sähköjärjestelmä (hankesuunnittelu): sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien peruskunnostus, väestönsuojat; yhden suojan kunnostus ja pakolliset tarvikehankinnat, 2025 lukituksen uusinta, 2026 lämmitysverkoston tasapainotus pihaurakan jälkeen, sähköjärjestelmän (toteutussuunnittelu): sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien peruskunnostus, 2027-2028 sähköjärjestelmän toteutus: sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien peruskunnostus, mahdollisten sähköautojen latauspisteiden rakentaminen, 2029 porraskäytävien saneeraus ja huoneisto-ovien uusiminen, porrasaskelmien hionta.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 555.50 €/kk
Kokonaisvastike 555,50 €/kk
Muut maksut Sauna 18,50EUR, autohallipaikka 90EUR, autopaikka 38EUR, moottoripyöräpaikka 45EUR, varastokomero 5EUR, lisävarasto 20EUR.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 100m, leikkipuisto Brahe n. 200m, Brahenkenttä n. 300m, Helsingin Urheilutalo n. 450m, Kulttuuritalo n. 650m, Linnanmäki n. 800m, Kauppakeskus REDI ja Tripla n. 1,6 km., Koulut: Kävelyetäisyydellä useita päiväkoteja, Aleksis Kiven peruskoulu kadun toisella puolella, Aleksis Kiven peruskoulun Sturenkadun toimipiste n. 700m, Åshöjdens grundskola n. 450m, Opistotalo Työväenopisto n. 350m.
Liikenneyhteydet Todella kattavat yhteydet niin raitiovaunuilla kuin busseillakin. Lähin raitiovaunupysäkki talon edessä. Sörnäisten metroasema n. 600m, Pasilan asema n. 1,6km.
Back to top