259 000,00  46.5㎡ 2h, kk, kph, s, vh ja lasitettu parveke.

Porarinkatu 2 G, 02650 Espoo

Hyväkuntoinen kaksio omalla saunalla ja lasitetulla parvekkeella. Tästä kodista on pidetty hyvää huolta, joka näkyy huoneiston kunnossa. Olohuone on yhdistetty keittiöön ja sieltä on käynti myös hyvänkokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuone on valoisa ja siellä on myös erillinen vaatehuone. Kylpyhuone on tilava ja säilytystilaakin on mukavasti. Saunassa on sähkökiuas ja ikkuna, joka tuo valoa tilaan ja mahdollistaa hyvän tuuletuksen saunomisen jälkeen.

Yhtiö on omalla tontilla ja sijaitsee rauhallisella ja hyvin pidetyllä Vallikallion alueella. Leppävaaran palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja lähin bussipysäkki on noin 120 metrin päässä.

Asunnon mukana myydään autopaikka hallista 15.000 EUR.

Kohteen isot plussat
+ylinkerros
+hyvä sijainti
+oma tontti
+edulliset asumiskustannukset
+huoneiston kunto

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen(at)ylinkerros.fi tai Tomi Sarlin p. 050 365 9200 tomi.sarlin@ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, minulta saat hinta-arvion ja myyntisuunnitelman täysin veloituksetta.

Onko vanha asuntosi vielä myymättä? Varaa sinulle sopiva aika maksuttomaan arviokäyntiin osoitteesta www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Vallikallio, Leppävaara
Porarinkatu 2 G, 02650 Espoo
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 2h, kk, kph, s, vh ja lasitettu parveke.
Asuinpinta-ala 46.5 ㎡
Kerros 6/6
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 259 000,00 
Velatonhinta 259 000,00 €
Vapautuu Heti vapaa

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Lasitettu parveke
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Länteen.
Keittiön kuvaus Tämän kodin hyväkuntoinen keittiö on todella siistissä kunnossa ja siinä on hyvin kaappi- ja laskutilaa. Varusteet: keraaminen liesi, allas, astianpesukone, erillisuuni, mikro, jääkaappi / pakastin ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus Todella hyvässä kunnossa oleva saunallinen kylpyhuone harmaalla lattialaatalla. Varusteet: käsienpesuallas, peili, hana, bideesuihku, kylpyhuonekaapistot, oskarinoksa, suihku, suihkuseinä ja wc-istuin.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1141.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon Kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Vallikallion Rubiini
Rakennusvuosi 2010
Rakennusaine Teräsbetoni
Kattotyyppi ja kate Tasa / kumibitummi
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poisto
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Kaapeli / Elisa 25M
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013. Todistuksen antamispäivä 31.5.2013
Lunastusoikeus, asunnot Varasto.
Asuinhuoneistojen määrä 43
Autopaikat 31 autopaikkaa hallissa
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja ja tekniset tilat.
Kiinteistönhoito Huoltoyhtiö
Lisätietoja Yhtiökokous 17.5.2022 valtuutti hallituksen perimään/olemaan perimättä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen mennessä. Yhtiöjärjestyksen 15§ lunastusoikeus koskee varastoja ja autohallipaikkoja Huoneistoissa huoneistokohtainen vedenkulutuksen mittaus. Osakashallintaan jäävät asuinhuoneistokohtaiset terassit tai parvekkeet. Asuinhuoneistoon välittömästi liittyvän terassin tai parvekkeen hoitovastuu kuuluu ko. asuinhuoneistolle. Yhtiön asuinhuoneistojen tai osakashailinnasSa olevien muiden tilOjen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennesuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen asuinhuoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Kari Pihlatie Tapiolan Lämpö Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan: yhtiö on valmistunut vuonna 2010 eikä siinä ole vielä tehty huomattavia kunnossapito- ja muutostöitä. Isännöitsijäntodistuksen mukaan 2011 autohallin kameravalvontajärjestelmä 2016 pyörävaraston kameravalvontajärjestelmä 2020 Rakennusten rakenteiden kuntoarvio.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan 0-5 vuotta: 2022 palovaroittimien toiminnan testaaminen ja mahdollinen uusiminen, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, sähköautojen latausvalmiusjärjestelmän asennus, väestönsuojan varusteiden tarkastus ja suojan tiiviyskoe. 6-10 vuotta: yhtiön Abloy-lukkojen uusiminen iLoq-lukoiksi.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 186.00 €/kk
Kokonaisvastike 186,00 €/kk
Vesimaksu 21.00 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n.700m, terveysasema n.600m, kuntosali n.600m, Leppävaaran liikuntahalli ja jäähalli n.750m, urheilupuisto, Angry Birds-puisto, uimahalli ja maauimala n. 1km, Kauppakeskus Sello n.1,2km., Koulut: Alueella useita päiväkoteja mm. Ajurinmäen päiväkoti n. 210m, Postipuun koulu n. 450m, Leppävaaran koulu n. 600 m, Laurea-ammattikorkeakoulu n. 1,2 km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit n. 120 m (yhteydet mm. Pitäjänmäki, Pajamäki, Leppävaara), Leppävaaran asema n. 750m. Autolla kehä 1 n. 600m.
Back to top