275 000,00  110.0㎡ 5h, k, kph, khh, wc, s, autokatos, varasto

Pinomäentie 3, 01900 Nurmijärvi

Vielä yksi jäljellä!

Kesällä valmistunut upea omakotitalo Nurmijärven keskustan tuntumassa, vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Kehältä.

Pinomäentie 3:ssa sijaitseva yksitasoinen omakotitalo on kotimaisen rakennusliikkeen taidokasta kädenjälkeä ja yhdessä tarkkaan suunniteltujen materiaalivalintojen kanssa kokonaisuus on kuin sisustuslehdestä!

Tilanjako on suunniteltu erityisen onnistuneesti ja saa 3 metrin huonekorkeuden kanssa kodin tuntumaan neliöitään reilusti suuremmalta. Pohjaratkaisu on toteutettu tämän päivän trendien mukaisesti; suuri eteistila, 4 makuuhuonetta, näyttävä keittiö-ruokailutila-olohuonealue, erilliset saniteettitilat, erillinen kodinhoitohuone sekä kylpylätason saunaosasto.

Laadukkaat materiaalit on valittu tarkasti ja kokonaisuus on todella näyttävä. Pergon vinyylilattiat, led-valaistus oleskelualueella, kalustepeitteiset tai kalusteisiin integroidut keittiön kodinkoneet, kotimaisen Linnatulen takka, joka on varustettu näyttävällä rosterihormilla ja eduslasilla, upeat tehosteseinä- ja kattoyksityiskohdat sekä paljon muuta.

Jotta tämä koti on viimeistä piirtoa myöten täydellinen, on takapiha ja sen suuri katettu terassialue luonnollisesti etelään, etukuisti katettu, erillinen varastohuone poikkeuksellisen tilava ja rakennuksen sivulla oma autokatospaikka.

Koti sijaitsee Nurmijärven kunnalta vuokratulla 702 m2 tontilla, jonka voit halutessasi myös ostaa omaksi. Valinta on sinun. Tontin lunastushinta on 120 euroa / m2.

Perusasteen koulut ja päiväkoti löytyvät n. 600 metrin säteeltä ja Nurmijärven keskusta n. 1 kilometrin päässä, jossa sijaitsee kaupat, ravintolat, kirjastot, linja-autoasema jne. Kehä III:lle matkaa vain n. 15 minuutissa ja Kehä I:lle n. 20 minuutissa.

Jos olet etsinyt laadukkaasti toteutettua sisustuslehtitasoista omakotitaloa kohtuuhinnalla, palveluiden läheltä, toivotamme sinut tervetulleeksi kotiin!

Soita ja tule yksityisnäytölle: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen(at)ylinkerros.fi

Pihatyöt tehty ja lopputarkastus pidetty 06.05.2019.

Perustiedot

Sijainti Nurmijärvi Kirkonkylä
Pinomäentie 3, 01900 Nurmijärvi
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 5h, k, kph, khh, wc, s, autokatos, varasto
Asuinpinta-ala 110.0 ㎡
Kokonaisala 139.0 ㎡
Myyntihinta 275 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2019
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja / Saumapelti
Lämmitys Sähkölämmitys, vesi-ilmalämpöpumppu (VILP), vesikiertoinen lattialämmitys, takka
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, neljä makuuhuonetta, olohuone-keittiö-ruokailutila-alue, wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, huoneistoala 110 m2. Varasto 11 m2 sekä autokatos, katettu terassialue ja katettu kuisti.
Keittiön kuvaus Upea skandinaavista sisustustyyliä huokuva keittiö, jossa estetiikka ja käytännöllisyys ovat onnistuneessa sopusoinnussa. Keittiön erottaa muusta oleskelualueesta näyttävän suuri, lähes 2,5 metriä leveä saareke, joka tarjoaa liesitason lisäksi tilan esimerkiksi aamiaisruokailuun. Säilytystilaa on tässä keittiössä reilusti. Kodinkoneet ovat kalustepeitteiset/ kalusteisiin integroidut, merkkiä Gram ja Savo. Kodinkoneina keittiöön kuuluu: kalustepeitteinen astianpesukone, liesituuletin, induktioliesitaso, kalusteeseen integroidut erillisuuni ja mikroaaltouuni sekä kalustepeitteiset jää- ja pakastinkaapit.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinh.huoneen / saunan kuvaus Saunaosastolla sijaitseva todella näyttävä kylpyhuone on kokonaan laatoitettu ja varustettu kahdella sadesuihkulla, wc-istuimella, käsienpesualtaalla, allaskaapilla ja bideesuihkulla. Kokolasiseinäinen sauna on kerrassaan upea ja lämpiää Kota -sähkökiukaalla. Kodin vaatehuolto on keskitetty todella tilavaan kodinhoitohuoneeseen, jossa on käsienpesuallas, erinomaiset säilytystilat, paikka pesutornille sekä käynti terassille. Kodinhoitohuoneeseen on myös sijoitettu kodin lämminvesivaraaja. Erillinen wc on kokonaan laatoitettu. Varusteina wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaapisto, valaistu peili sekä bideesuihku.
Pintamateriaalit Lattiat: eteisessä, wc:ssä, kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa ja saunassa laatta, muissa huoneissa vinyyli. Seinät: kylpyhuoneessa, wc:ssä sekä keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilassa laatta, saunassa haapapaneeli, olohuoneen tehosteseinä Siparilan sisustuspaneelia, muissa tiloissa maali.
Korjaukset Uudiskohde

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 543-2-124-2
Kaupunki / kunta Nurmijärvi
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Nurmijärven kunta
Vuokra-aika (pvm. asti) 31.3.2078
Vuokra/vuosi 5054.40 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 702 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Tasainen tontti
Humus/savi/moreeni, tulossa nurmialue ja maltilliset istutukset.
Rakennusoikeus e=0,30
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Nurmijärven kunta
Lisätietoja Tontin vuokra maksetaan 2 kertaa vuodessa; toukokuussa ja marraskuussa. Vuokralaisella on oikeus ostaa vuokra-alue. Osto-oikeus on käytettävä viimeistään 31.03.2048 mennessä (30 vuoden kuluessa), muutoin oikeus raukeaa.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 0 EUR/v

Asuinaluetietoja

Palvelut Nurmijärven keskustaan n. 1km, jossa mm. ruokakaupat ja muut kattavat kaupalliset palvelut, ravintolat, apteekki ja kirjasto. Terveysasema n. 1km., Koulut: Alle kilometrin säteellä useita kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja. Lukkarin koulu (1.-6.lk) n. 600m, Kivenpuiston koulu (1.-9.lk ja erityisopetus) n. 700m, Nurmijärven yhteiskoulun lukio n. 700m.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 400m. Linja-autoasemalle n. 1km, josta bussiyhteydet mm. Kamppiin, Klaukkalaan ja Rajamäelle.
Back to top