469 000,00  101.0㎡ 3h, k, askarteluhuone, 2 kph, tekn., var., aula, parveke, terassi-parveke

Pellaksenmäentie 21 B, 02940 Espoo

Heti vapaa, todella tyylikäs kivitalo rauhallisella pientaloalueella Pellaksenmäessä.

Uusia asukkaita odottaa 2020 valmistunut kaksikerroksinen omakotitalo, jonka tilat on suunniteltu uniikeiksi ja erittäin laadukkaiksi. Kahden-kolmen makuuhuoneen tasokas kokonaisuus tarjoaa erinomaiset puitteet perheelle tai ihanasti tilaa ja työhuoneita väljyyttä arvostavalle pariskunnalle. Täällä vaativakin silmä lepää.

Rakennuksen 101 m2 ovat tarkkaan suunniteltuja ja kun ikkunapintaa on lisäksi valtavat määrät, on kokonaisuus reilusti kokoistaan suuremman oloinen. Tilanjako on suunniteltu tämän päivän toiveiden mukaiseksi, jossa saunaosaston lisäksi suuret ja avarat oleskelualueet sijaitsevat sisääntulokerroksessa ja yläkerran rauhassa sijaitsevat monikäyttöiset makuu- ja työskentelytilat, toinen kylpyhuone sekä valtavat säilytystilat. Upeita valaistus- ja sisustusyksityiskohtia rakennus on tulvillaan ja yhdessä maltillisen sävymaailman sekä laadukkaiden materiaalien kanssa, ne tarjoavat ajatonta luksusta.

Toteutus on tarkkaan mietitty ja kauniiden pintojen alla on lisäksi mahtava toiminnallinen perhekoti, joka tuo hyvällä suunnittelulla arkeen luksusta.
Kivitalon lämmityksestä vastaa maalämpö, viilennykseen on ilmalämpöpumppu, sähköautojen latauksesta huolehtii 2 Teslan latauspistoketta ja valaistuksessa on hyödynnetty energiatehokkaita ledejä.

Rakennuksen molemmissa kerroksissa on suuret etelän suuntaiset terassit/parvekkeet kesän ihaniin hetkiin. Etupiha on asfaltoitu ja sitä ympäröi näyttävät kivimuuriset istutusaltaat. Helppohoitoisella takapihalla voi nauttia suihkulähteen pulputuksesta. Hoidettavaa piha-aluetta on mukavan kohtuullisesti ja ulkona liikkumiseen tilaa tarjoaa suoraan takapihalta alkava Kolamossen metsäinen lähivirkistysalue. Ja lisää ihasteltavaa tarjoavat tunnelmallinen Kuninkaantie sekä Glimsinjoki upeine luontopolkuineen.

Kiinteistöllä on hallinnanjakosopimus, josta nyt myytävään rakennukseen kuuluu hallinta-alue B, kooltaan 268 m2. Maapohja on vuokrattu Helsingin Diakonissalaitoksen säätilöltä, mutta sen voi myös lunastaa omaksi.

Tämä ihanuus täytyy nähdä itse!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Järvenperä, Myllykylä, Pellaksenmäki
Pellaksenmäentie 21 B, 02940 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 3h, k, askarteluhuone, 2 kph, tekn., var., aula, parveke, terassi-parveke
Asuinpinta-ala 101.0 ㎡
Kokonaisala 130.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat peräisin rakennuslupa-asiakirjoista sekä Espoon rakennusvalvonnan Rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta.
Myyntihinta 469 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2017
Kerrosluku 2
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Pelti/pulpetti
Lämmitys Maalämpö
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2013
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Katettu parveke 2. kerroksen päämakuuhuoneen yhteydessä.
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa eteinen, keittiö, ruokailutila-olohuone, kylpyhuone/kodinhoitohuone ja sauna. 2. kerroksessa aula, 2 makuuhuonetta, askarteluhuone/työhuone/varasto sekä kylpyhuone. Huoneistoala yhteensä 101 m2. Lisäksi tekninen tila ja pihavarasto.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat kaikkiin pääilmansuuntiin, terassi ja parveke etelään.
Keittiön kuvaus Näyttävä avokeittiökokonaisuus on legendaarisen Puustellin käsialaa. Skandinaavisessa värimaailmassa kylpevä keittiö on pieniä yksityiskohtia myöten tarkkaan suunniteltu ja kätkee harmonisen ulkokuorensa taakse erittäin käytännönläheisen ruoanlaittounelman sekä mm. erinomaiset säilytystilat. Varusteina on täyskorkeat jää- ja pakastinkaapit, kalusteeseen integroitu mikro, kalusteuuni, induktioliesitaso, kalustepeitteinen astianpesukone sekä yläkaappiin piilotettu, huomaamaton liesituuletin. Keittiön seinät ovat maalatut ja lattiat vinyyliä.
Kylpyhuoneen kuvaus Wc-tilat löytyvät rakennuksen molemmista kerroksista, kylpyhuoneiden yhteydestä. Lue lisää Kylpyhuoneet -osiosta.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49–63-130-2-L4
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
Vuokra-aika (pvm. asti) 25.2.2066
Vuokra/vuosi 4237.20 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 1351 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Kulkuoikeus sekä oikeus jätteiden kokoamispaikkaan. Ks. Kiinteistörekisteriote. Kiinteistölle on kirjattu hallinnanjakosopimus.
Rakennusoikeus e=0,35
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Epoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 1351 m2, josta nyt myytävän vuokraoikeuden hallinta-alueen suuruus on hallinnanjakosopimuksen mukaan 268 m2. Ilmoitettu vuosivuokra koskee tätä 1/4 määräosaa tontista.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 311.38 EUR/v
Puhtaanapito 360.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut K-Supermarket ja Lidl n. 2km, Jorvin Sairaala n. 2,4km. Kauniaisten Jäähalli ja laskettelumäki sekä kuplahalli ja kuntoportaat n.3,3 km. Espoon Ikea n. 3,2km. Kauppakeskus Entresse n. 5,5 km., Koulut: Järvenperän yläkoulu n. 1,9 km, Auroran alakoulu n. 3,0 km. Kasavuoren koulu luokat 7-9 ja lukio n. 3,8 km. Päiväkoti Pilke ja Satupuu n. 1,4 km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit n. 300 m (yhteydet mm. Leppävaaraan, Bemböleen, Jorviin ja Kauniaisiin. Jorvin pysäkiltä n. 700m. yhteydet mm. Helsinkiin ja Espoon keskukseen. Espoon keskuksen rautatieasema n. 5,5km.
Back to top