430 000,00  86.0㎡ 4h, kt, 2 x kph, s, varasto, autokatos

Nummitie 33 B, 00760 Helsinki

Puistoon rajoittuvalla omalla tontilla arkkitehti Juhani Harjun suunnittelema paritalo Heikinlaaksossa! Yhden huoneiston kokonaisala 106m2.

Tehokkaaksi suunniteltu selkeä ja kahdentason pohjaratkaisu, olohuone-ruokailutila-keittiö yhdistelmästä muodostuva näyttävä oleskelutila kodin sydämenä, 3 makuuhuonetta, hyvät saniteettitilat, kaksi wc:tä, etelään avautuva iso terassi olohuoneen jatkeena, todella rauhallinen piha-alue ja katettu sisäänkäynti. Sisääntulopihalla autokatospaikka yhdelle autolle, toiselle pihapaikka ja ulkovarasto.

Asunnot rakennetaan täysin valmiiksi, rakentamiskustannukset sisältävät suunnittelun, toteutuksen ja rakennustapaselosteen
mukaiset varusteet. Ajotie asfaltoidaan ja piha nurmetetaan. Koko kiinteistön pinta-ala on 780m2, josta nyt myytävä hallinnanjakosopimuksen mukainen määräosa on 390 m2.

Yhden rakennuspaikan tonttiosuuden hinta on 160 000 euroa, mistä maksetaan 4 % varainsiirtovero. Kauppojen yhteydessä tehdään talon rakentamisesta urakkasopimus JWR-Remontit Oy:n kanssa hintaan 270 000 euroa. Tästä summasta ei makseta varainsiirtoveroa. Urakkasopimukseen liittyy maksupostitaulukko, minkä perusteella talon rakentamista maksetaan aina taulukossa mainitun rakennusvaiheen valmistuttua. Arvioitu valmistuminen 08/2020

Vielä tässä kohtaa pääset vaikuttamaan materiaalivalintoihin ja tekemään kodista juuri teille sopivan!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy / Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, minulta saat hinta-arvion ja myyntisuunnitelman täysin veloituksetta.

Perustiedot

Sijainti Helsinki Heikinlaakso
Nummitie 33 B, 00760 Helsinki
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 4h, kt, 2 x kph, s, varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 86.0 ㎡
Kokonaisala 106.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Huoneistoala on 86m2 , kerrosala 106 m2. Lisäksi varasto ja autokatos on n. 24 m2.
Myyntihinta 430 000,00 
Vapautuu

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2020
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Saumapelti
Lämmitys Sähkölämmitys ,vesi-ilmalämpöpumppu (VILP), vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, kolme makuuhuonetta, olohuone-keittiö-ruokailutila, 2 x kylpyhuonetta ja sauna, huoneistoala 86 m2. Varasto 2,5 m2 sekä autokatos, osittain katettu terassialue ja katettu kuisti.
Keittiön kuvaus Kaunis vaaleasävyinen keittiö, jossa työtasot ovat laminaattipintaisia, tasoon upotettu allas on komposiittia tai rosteria. Varusteet: induktioliesitaso, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappipakastin sekä liesituuletin. Kodinkoneet ovat merkkiä Gram. Sisämateriaaliluettelon mukaan.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinh.huoneen / saunan kuvaus Saunan katto ja saunan seinät toteutetaan leppä- tai kuusipaneelilla. Sauna lauteet toteutetaan lepällä. Pesuhuoneen seinät ja lattiat laatoitetaan. Saunan lattia laatoitetaan. Pesuhuoneeseen asennetaan wc-istuin ja allas. Yläkerran kph-tilaan asennetaan wc-istuin, allas, peili led-valolla ja suihku. Sisämateriaaliluettelon mukaan.
Pintamateriaalit Lattiat: eteisessä, yläkerran kylpyhuoneessa, alakerran kodinhoito / kylpyhuoneessa ja saunassa laatta, muissa huoneissa vinyyli. Seinät: molemmissa kylpyhuoneissa laatta, saunassa paneeli ja muissa tiloissa maali. Sisämateriaaliluettelon mukaan.
Korjaukset Uudiskohde
Lisätietoja Asunnot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 91-41-137-2
Kaupunki / kunta Helsinki
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 780 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Loiva rinne viettää koilliseen
Tiivis moreeni
Rakennusoikeus e=0,25
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin Kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 500.00 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 100 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut K-Market Heikinlaakso n. 500m, Neste K-Market Heikinlaakso n. 900m, Prisma Malmi n. 4km, Koulut: Puistolanraitin ala-aste n. 1,3km, Puistolan peruskoulu n. 750m, päiväkoti Suurmetsä n. 1,2km, päiväkoti Naava n. 1,2 km
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 500m, josta suora yhteys Helsingin keskustaan. Puistola juna-asemalle n. 2,4 km
Back to top