399 000,00  86.0㎡ 4h, k, 2*kph, s, varasto, autokatos

Nummitie 33 A, 00760 Helsinki

Heikinlaaksoon, päättyvän tien varrelle rakennetaan uusi upea paritalo.

Paritalo rakennetaan rauhalliselle pientaloalueelle. Kävelyetäisyydellä päiväkodeista, kouluista ja kaupallisista palveluista. Puistoon rajautuva 780m2 tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella näiden kahden rakennettavan asunnon kesken, joten tässä paritalossa asutaan kuin omakotitalossa.

Kahteen tasoon suunniteltu huoneisto on todellinen tilaihme, jossa tilanjako on mietitty todella tarkkaan. Alakerrassa pääpaino on suuressa ja korkeassa, keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen käsittävässä oleskelualueessa, josta avautuu suuret ikkunat osin katetulle terassille ja takapihalle. Eteinen on suunniteltu väljäksi ja valoisaksi, portaiden alaosa hyötykäyttöön ja alakerran tilavaan kylpyhuoneeseen on sijoitettu runsaat tilat kodin vaatehuoltoon. Yläkertaan johtavien portaiden suunnittelussa on huomioitu liikuntarajoitteisuus ja portaikkoon voidaan tarvittaessa lisätä myös kaidehissi. Huoneistoon on suunniteltu yhteensä 3 tilavaa makuuhuonetta ja 2 ylellistä kylpyhuonetta.

Suunnitellut sisustusmateriaalit ovat paneelia, laattaa, maalia ja vinyyliä. Koneet ja laitteet laadusta tunnettuja merkkejä: Oras, Gustafsberg, Harvia ja Gram. Sisustusmateriaalien tarkemman luettelon saat välittäjältä. Toimimalla ajoissa, voidaan sisustus myös räätälöidä juuri sinun makuusi sopivaksi.

Kohde on erinomainen myös kahdelle sukupolvelle, sillä se sopii esteettömyytensä ja mm. kaidehissivarauksensa ansiosta loistavasti myös senioreille.

Kohteesta myydään kaupanteon yhteydessä tontin hallinta-alueen mukainen määräosa (n. 390m2) hintaan 110.000 EUR ja loput maksetaan turvallisesti maksuerätaulukon mukaan rakennuksen valmistuessa. Kaupan kokonaishinta muodostuu hallinnanjakosopimuksen mukaisesta tontin määräosasta (110.000EUR) sekä urakkasopimuksesta (289.000EUR), jolla rakennushanke toteutetaan.

Rakennushanke käynnistetään, kun ensimmäinen asunnoista on saanut tulevan omistajansa. Kohteen urakoitsija huolehtii projektista kokonaisvaltaisesti: nykyisten rakennelmien purusta, suunnittelusta, töistä, vakuutuksista, materiaalihankinnoista, työnjohdosta, rakennusvalvonta-asioista, vesi- ja sähköliittymäasioista jne. Saat siis aivan uuden kodin ns. Avaimet käteen ratkaisuna, jossa jopa piha-alue asfaltteineen ja nurmialueineen tulee valmiina.

Olemme löytäneet sinulle loistavan tontin ja valinneet toteutukseen hyvämaineisen kotimaisen urakoitsijan. Suunnitelmat on tehty, sopimukset laadittu ja rakennuslupa haettu valmiiksi. Nyt on sinun vuorosi.

Loistava tilaisuus sinulle, joka haluat omannäköisen uuden kodin loistavalta sijainnilta. Toimi nopeasti, voit vielä vaikuttaa toteutukseen!

Katso kohteen video: https://www.youtube.com/embed/TCrPq4muvrA

Koronavirustilanteen vuoksi emme toistaiseksi järjestä kohteissa yleisesittelyjä. Kohdetta pääset katsomaan sopimalla yksityis- tai virtuaaliesittelyn välittäjän kanssa.

Lisätiedot: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Heikinlaakso
Nummitie 33 A, 00760 Helsinki
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 4h, k, 2*kph, s, varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 86.0 ㎡
Kokonaisala 106.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Rakennusluvan ja siihen liittyvien piirustusten mukaan huoneiston kerrosala on 106 m2. Ilmoitettu asuinpinta-ala on arvio.
Myyntihinta 399 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2020
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Saumapelti
Lämmitys Sähkölämmitys, vesi-ilmalämpöpumppu (VILP), vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, kolme makuuhuonetta, olohuone-keittiö-ruokailutila, 2 kylpyhuonetta, sauna ja varasto, kerrosala 106 m2. Lisäksi autokatos, osittain katettu terassialue ja katettu kuisti.
Keittiön kuvaus Huoneiston avokeittiö on sijoitettu osaksi suurta oleskelualuetta ja avautuu ruokailutilan kautta olohuoneeseen. Varusteina keittiöön tulee jääpakastinkaappi, astianpesukone, liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, allas sekä allashana. Kodinkoneet ovat merkkiä Gram. Tilavat kaapistot ovat mdf- tai laminaattipintaisia ja sijoitus pohjapiirustuksen mukaan. Keittiön lattiapinta on materiaaliluettelon mukaan vinyyliä, välitila laattaa tai välitilalevyä ja muut seinäpinnat maalia.
Kylpyhuoneen kuvaus Rakennukseen on tulossa kaksi tilavaa kylpyhuonetta: yksi alakertaan ja toinen yläkertaan. Alakerrassa sijaitseva kylpyhuone on sijoitettu saunan yhteyteen ja tarjoaa myös loistavat tilat kodin vaatehuoltoon. Materiaaliluettelon mukaan alakerran kylpyhuoneen seinät ovat valkoista suurehkoa (25x40) laattaa ja suihkunurkkaukseen on suunniteltu erillinen koristelaatoitus. Lattia on suunniteltu laatoitettavaksi tummanharmaalla 10x10 laatalla. Varusteina on: wc-istuin, käsienpesuallas, suihku, kirkas suihkuseinä, pesukoneliitäntä sekä pohjakuvan mukaiset kaapistot. Yläkerran kylpyhuoneen seinät ovat materiaaliluettelon mukaan valkoista 25x40 laattaa ja lattiat tumman harmaata 10x10 laattaa. Varusteina yläkerran kylpyhuoneeseen on tulossa: wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, suihku sekä kirkas suihkuseinä.
Korjaukset Uudiskohde

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 91-41-137-2
Kaupunki / kunta Helsinki
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 780 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Loiva rinne, joka viettää kevyesti koilliseen
Täyttökerros, tiivis hiekkakerros, tiivis moreeni.
Rakennusoikeus e=0,25
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin Kaupunki
Lisätietoja 780 m2 tontti jaetaan erillisellä hallinnanjakosopimuksella huoneistoille A ja B, yhtäsuurin osuuksin. Hallinnanjakosopimusluonnoksessa kumpikin osapuoli vastaa oman hallinta-alueen ja sillä sijaitsevien rakennusten ja rakennelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitokuluista. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Ostajan tulee maksaa 4% varainsiirtovero ainoastaan tonttiosuuden hinnasta. Urakkasopimuksen osuudesta varainsiirtoveroa ei makseta. Urakkasopimukseen ei voi soveltaa kotitalousvähennystä. Ilmoitetut asuinkustannukset ovat arvioita. Asuntoihin tulee sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet sekä kaapeli-tv -kaapelointi.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 500.00 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 100 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut K-Market Heikinlaakso n. 500m, Neste K-Market Heikinlaakso n. 900m, Prisma Malmi n. 4km, Koulut: Puistolanraitin ala-aste n. 1,3km, Puistolan peruskoulu n. 750m, päiväkoti Suurmetsä n. 1,2km, päiväkoti Naava n. 1,2 km
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 500m, josta suora yhteys Helsingin keskustaan. Puistola juna-asemalle n. 2,4 km
Back to top