375 000,00  120.0㎡ 5h, k, ask., vh, allashuone, s-osasto, kph, wc, khh, at, lasitettu parveke

Nummikuja 1 B, 00760 Helsinki

Omalla uima-allasosastolla varustettu todella tilava paritalohuoneisto loistavalla sijainnilla Heikinlaaksossa.

Tämä koti sijaitsee ihanalla pientaloalueella, omalla tontilla, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu naapurihuoneiston kanssa. On siis kuin omakotitalo. Neliöitä on reilusti suurellekin perheelle ja tilanjako hyvin suunniteltu. Joko mainitsin oman uima-allasosaston?
Sisääntulokerros on jo itsessään kuin yksi suuri huoneisto. Sen keskipisteenä on näyttävän kokoinen oleskelualue keittiöineen, ruokailutila/kirjastoineen sekä olohuoneineen -josta käynti myös lasitetulle parvekkeelle. Kerroksessa sijaitsevat myös saniteettitilat, kolme hyvänkokoista makuuhuonetta ja valtavan kokoinen vaatehuone, jonka saa helposti muutettua vaikkapa työhuoneeksi.
Perinteiseksi paritalohuoneistoksi olisi jo tässäkin, mutta täällä on lisäksi kellarikerros. Alakerran lähes normaalin huonekorkeuden tarjoavat tilat tekevät tästä kodista ainutlaatuisen; kivipintaisella avotakalla varustettu aulatila, lähes 20 m2 askarteluhuone, 2008 remontoitu kylpyhuone sekä näyttävät, osin tiilipintaiset tekniset- ja varastotilat, jossa mm. valmius kylmähuoneelle ja ehdottomasti puitteet vaikkapa viinikellarille. Kellarikerroksesta lähes puolet on varattu saunaosastolle, joka tarjoaa saunan ja pesuhuoneen lisäksi oleskelualueella, kivipintaisella avotakalla ja altaalla varustetun uima-allashuoneen!
Kellarikerroksesta on uloskäynti pääosin kivipäällysteiselle piha-alueelle, josta löytyvät myös vehreä nurmialue sekä 2008 valmistunut, 29 m2 autotalli.
Tällaisia huoneistoja on harvoin tarjolla näin hyvältä sijainnilta. Täällä Puistolan koulu ja useat päiväkodit ovat n. 500 metrin päässä ja lähikauppa tien toisella puolella. Viereiseltä bussipysäkiltä pääsee suorilla yhteyksillä mm. Malmille, keskustaan ja Leppävaaraan. Autolla liikkuville Nummikujalta pääsee nopeasti mm. Kehä III:lle ja Lahden moottoritielle.

Huoneistoa on viime vuosina remontoitu ja vuonna 2006 on tehty kuntotarkastus. Kuntotarkastusraportin mukaan huoneisto on ollut tuolloin ikäisekseen suhteellisen hyvässä kunnossa. Ylinkerros Oy suosittelee kuitenkin aina kuntotarkastuksen teettämistä ennen pientalokauppoja.

Lisätiedot ja esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Heikinlaakso, Suurmetsä, Puistola
Nummikuja 1 B, 00760 Helsinki
Kohdetyyppi PT
Tilakuvaus 5h, k, ask., vh, allashuone, s-osasto, kph, wc, khh, at, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 120.0 ㎡
Kokonaisala 259.3 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Koko rakennuksen asuntopinta-ala on alkuperäisen, vuoden 1973 rakennuslupahakemuksen mukaan n. 174 m2 + kellaritilat n. 88m2. Alkuperäisistä piirustuksista saatujen mittojen mukaan tämän huoneiston asuinpinta-ala (1.krs) on n. 119,8 m2, kellarikerroksen n. 139,3 m2 ja autotallin 29 m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu ja ne voivat poiketa ilmoitetusta. Ostaja voi teettää kohteeseen pinta-alan tarkistusmittauksen.
Myyntihinta 375 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 1975
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu ja betoni
Kattotyyppi ja kate Loiva harja / tiili
Lämmitys Maakaasu, 2 ilmalämpöpumppua, 2 avotakkaa. Lämminvesivaraaja ja alakerran kph:n lattialämmitys sähköllä.
Energiatodistus Ei ole
Kunto Hyvä
Parveke K
Sauna K
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa on tuulikaappi, eteinen, 3 makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila/kirjasto, olohuone, vaatehuone, kodinhoitohuone, wc ja lasitettu parveke. Kellarikerroksessa on aula, askarteluhuone, uima-allashuone, pesuhuone, sauna, kylpyhuone sekä teknisiä- ja varastotiloja. Pihalla autotalli.
Keittiön kuvaus Todella siistikuntoinen ja tilava keittiö, jossa varusteina: kaapistot, jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin sekä astianpesukone. Keittiöstä on käynti erilliseen ruokailutilaan.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinh.huoneen / saunan kuvaus Rakennuksessa on runsaasti saniteettitiloja; sisääntulokerroksessa on wc ja wc-kodinhoitohuone, kellarikerroksessa on kylpyhuone sekä saunaosasto pesuhuoneineen. Sisääntulokerroksen wc:ssä on varusteina wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaapisto ja valaistu peilikaappi. Kodinhoitohuoneesta löytyvät tilavat kaapistot, käsienpesuallas, wc-istuin, pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Kellarikerroksessa sijaitsevassa kylpyhuone sekä saunaosasto uima-allastiloineen. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa varusteina on; suihkuseinällinen suihkunurkkaus, wc-istuin, bideesuihku, käsienpesuallas, allaskaappi sekä peilikaappi. Alakerran pesuhuoneessa on suihku, uima-allastilassa on uima-altaan lisäksi avotakka ja kaapistot.
Pintamateriaalit Lattiat, yläkerta: tuulikaapissa, wc:ssä ja kodinhoitohuoneessa laatta, 1 makuuhuoneessa laminaatti ja muissa huoneissa korkki. Lattiat, alakerta: Aulassa korkki/laatta, askarteluhuoneessa korkki, kylpyhuoneessa, uima-allashuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa laatta. Seinät, yläkerta: Yläkerran wc:ssä, kodinhoitohuoneessa ja keittiössä laatta, muissa huoneissa maali tai maali/paneeli. Seinät, alakerta: kylpyhuoneessa, pesuhuoneessa ja uima-allastilassa laatta, saunassa paneeli, muissa huoneissa maali/paneeli. Teknisissä tiloissa osa seinistä pinnoittamatta.
Korjaukset Myyjän ilmoituksen mukaan: 1996 tasakaton muuttaminen harjakatoksi, 2006-2008 ilmalämpöpumppu, ulkopuolen puuosien maalaus, parvekkeen ja kellarin ulko-oven uusiminen sekä huoneiston remontti ja rakennettu autotalli, 2013-2013 maakaasujärjestelmä, 2014 ikkunat uusittu, 2015 maakaasukattila uusittu, 2017 pääsisäänkäynnin portaat uusittu. Lisäksi 2006-2018 on tehty: uima-allastilan korvausilmaventtiilejä lisätty, vesijohtojen pintavetoja uusittu, sadevesien ohjausta tehostettu, savupiipun sadehattu asennettu, ullakon tuuletusputket lämpöeristetty, väliovien tuuletusrakoja lisätty, alakatto ja lattiat uusittu.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 91-41-125-5
Kaupunki / kunta Helsinki
Kiinteistön omistus O
Kiinteistön pinta-ala 880 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Loivahko rinnetontti.
Rasitteet ja oikeudet Hallinnanjakosopimus.
Rakennusoikeus 0,25
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Lisätietoja Myynnin kohteena on 6/10 määräosa 880 m2 kiinteistöstä, hallinnanjakosopimuksessa merkittyyn hallinta-alueeseen B ja sillä sijaitseviin rakennuksiin. Hallinta-alueiden pinta-aloja ei ole mitattu.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 578.61 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Lämmityskustannukset 204.17 €/kk
Sähkölämmitys 1218 EUR/v €/v
Muut ostajan maksut Tiemaksu n. 80 EUR/vuosi.

Asuinaluetietoja

Palvelut Lähikauppa n. 70m. Puistolan monitoimitalo (mm. kirjasto ja leikkipaikat) ja kultturitalo Huvikumpu n. 500m. Porttipuiston liikekeskukset n. 1,7km., Koulut: Noin 500 metrin alueella useita päiväkoteja ja esiopetuspaikkoja. Puistolan peruskoulu (1.-9.lk) n. 500 m. Helsingin Medialukio n. 2,6km.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 160m, josta yhteydet mm. Puistolan asemalle, Malmille, Rautatientorille, Kamppiin ja Leppävaaraan.
Back to top