958 000,00  204.0㎡ 6h, k, rt, khh, 3*kph, 2*wc, s, kuntosali, takkah., askarteluh., 2 aulaa, autokatos

Nahkarinne 3, 02780 Espoo

Omalla 1354 m2 tontilla Kauklahdessa vuonna 2014 rakennettu todellinen helmi!

Myynnissä on näyttävä kolmikerroksinen kivitalo, joka on loistava esimerkki siitä, miten onnistuneella suunnitelulla saadaan upeat luksustason elementeillä varustetut käytännölliset tilat sekä erinomaiset puitteet suuremmallekin perheelle.

Kolmikerroksisen rakennuksen tilanjako on suunniteltu klassikoksi: Sisääntulokerroksen pääpaino on yhteisissä oleskelutiloissa, yläkerran rauhaan on sijoitettu makuuhuoneet ja kellarikerroksesta löytyy mm. ihanat harrastetilat. Mutta tämä helmi on enemmän.
Sisääntulokerroksessa sijaitseva perheen yhteinen, olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön käsittävä oleskelualue on kooltaan lähes 50 m2. Oleskelualueen olohuone on n. 5,6 m korkea, jossa ikkunapintaa on takapihan terassialueelle ja lisäksi rakennuksen muihin sisätiloihin. Olohuoneen tunnelmanluojana kotimainen Uuniseppien takka. Olohuoneen viereinen suuri ruokailuhuone soveltuu suuremmillekin illalliskutsuille ja lisäksi ruokailutilan terassille johtavista lasipariovista saa ulkotilat yhdistettyä osaksi oleskelualuetta. Keittiö on legendaarisen Puustellin kädenjälkeä ja tarjoaa upean ulkonäkönsä sekä tarkkaan suunnitellun toiminnallisuutensa lisäksi runsaasti tilaa perheen yhteisiin ruoanlaittohetkiin.

Sisääntulokerrokseen on sijoitettu myös päämakuuhuone, jonka yhteydessä on edustustason tyyliin oma kylpyhuone sekä käynti omalle lasitetulle terassille.
Rakennuksen sisäänkäynti on myös ihanasti suunniteltu; Vieraat toivottaa tervetulleeksi näyttävä, ikkunallinen pääsisäänkäynti, kun taas koirataloudet sekä lapsiperheet saattavat ilahtua pääsisäänkäynnin viereisestä arkisisäänkäynnistä, joka johdattaa kura-altaalla ja kurasuihkulla varustettuun kodinhoitohuoneeseen.

Yläkertaan on sijoitettu neljä tilavaa makuuhuonetta liukuovikaapistoineen ja tammiparkettilattioineen. Makuuhuoneiden yhteydestä löytyy lisäksi täysin varusteltu kylpyhuone.

Ylä- ja sisäänkäyntikerrokset tarjoavat jo kerrassaan loistavat tilat suurellekin perheelle, mutta tässä rakennuksessa on vielä n. 114m2 kellarikerros! Suuresta kellarikerroksesta löytyy saunaosasto ja kuntosalihuone, takkahuone sekä monikäyttöinen askarteluhuone (hemmabio). Kellarikerroksen tekninen tila on kooltaan niin suuri, että se sopii loistavasti myös esim. pyörähuoltoon tai muuten nikkarointipajaksi. Teknisen tilan oma uloskäynti johtaa terassin alapuoliseen tilaan, josta on tehty erillinen ulkovarasto.

Tämä Passiivi-kivitalo on suunniteltu erittäin energiatehokkaaksi ja hyödyntämällä aurinkopaneelivalmiuden, se on mahdollista muuttaa energian osalta jopa omavaraiseksi. Vesikiertoinen lattialämmitys sekä käyttövesi voidaan lämmittää puulla ja huoneilman lämmitykseen on lisäksi 2 varaavaa takkaa. Tai voit valita helpon sähkölämmityksen, jota energiapihi rakennus kuluttaa erittäin maltillisesti.

Mikäli omalta toivelistalta löytyy: oma tontti, 5 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, 2 erillis-wc:tä, kaksion kokoinen oleskelualue, 2 takkaa, kuntosalihuone, monikäyttöiset askartelu- ja varastohuoneet, tammiparkettilattiat, Puustellin kalusteet, pyykkikuilu, yli 50 m2 terassialue, autokatos kahdelle autolle, energiatehokas koti, jossa on mahdollisuus energia-omavaraisuuteen ja erinomaisesti suunniteltu sekä näyttävä kivitalokokonaisuus, niin tervetuloa uuteen kotiin.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti www.ylinkerros.fi/arviokäynti

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti
Nahkarinne 3, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 6h, k, rt, khh, 3*kph, 2*wc, s, kuntosali, takkah., askarteluh., 2 aulaa, autokatos
Asuinpinta-ala 204.0 ㎡
Kokonaisala 363.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat peräisin rakennuslupa-asiakirjoista sekä Espoon kaupungin Rakennusvalvontakeskuksen Rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta.
Myyntihinta 958 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2014
Kerrosluku 3
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Puu & sähkö, 2 takkaa, aurinkopaneelivaraus
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: A2007
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa eteinen, keittiö, ruokailuhuone, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone, erillis-wc sekä kodinhoitohuone, huoneistoala yhteensä 96m2. Sisääntulokerroksesta on käynti lasitetulle terassi-parvekkeelle sekä terassialueelle. 2. kerroksessa 4 makuuhuonetta, aula ja kylpyhuone, huoneistoala yhteensä 70 m2. Kellarikerroksessa on aula, takkahuone, pesuhuone, sauna, askarteluhuone, kuntoiluhuone sekä varasto/tekninen tila. Kellarikerrosta ei lasketa huoneistoalaan.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin.
Keittiön kuvaus Edustustason avokeittiö on legendaarisen Puustellin kädenjälkeä ja kätkee tyylikkään ulkokuoren taakse ihanan toiminnallisen keittiökokonaisuuden. Mustat alakaapistot ovat pääosin ihania säilytystilan maksimoivia vetolaatikoita, joihin on yhdistetty tummat kivitasot ja puhtaan valkoiset yläkaapit. Harmonisen ulkonäön salaisuutena on tyylikkään maltillisen sävymaailman lisäksi kalustepeitteiset kodinkoneet sekä kalusteeseen integroidut vetimet. Varusteina keittiössä on korkeat kalustepeitteiset jääkaappi ja pakastin, kalustepeitteinen astianpesukone, induktioliesitaso, kalusteuuni, kalusteeseen integroitu mikro sekä liesituuletin. Keittiö avautuu näyttävän niemekkeen kautta suureen ruokailuhuoneeseen, jossa todella on tilaa suurellekin seurueelle. Ruokailuhuoneen lasipariovista on käynti terassille. Keittiön seinät ovat maalatut, välitila lasia ja lattia 60x60 laattaa. Ruokailuhuoneessa seinät ovat maalatut ja lattia tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus Päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitsevassa kylpyhuoneessa on suihkunurkkaus liukulasiseinällä, pyyhekuivain, käsienpesuallas sekä suuri allaslaatikosto sekä wc-istuin. Yläkerran kylpyhuone sijaitsee makuuhuoneiden keskiössä ja sisäänkäynti on aulasta. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu ja varusteina on: liukulasiseinäinen suihkunurkkaus, wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto sekä peilikaappi. Kolmas kylpyhuone sijaitsee saunaosastolla. Saunaosaston pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua, upeasti suunniteltu piilovalaistus sekä näyttävät koristelaatat. Pesuhuoneen seinät ja lattia on laatoitettu.
Korjaukset 2021 Iv-kanavien puhdistus ja säätö
Lisätietoja Rakennuksessa on lisäksi keskuspölynimuri.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-44-24-8
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1354 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Ei
Rakennusoikeus e=0,2
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1715.53 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 50 €/kk
Muut ostajan maksut Telian valokuitu 39EUR/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kauklahden keskustaan n. 600m, jossa mm. lähikaupat, apteekki, leipomo ym. Golf-kenttä n. 1,2km, Palttinan asukaspuisto n. 600m. Lähistöllä useita pallokenttiä, ulkoilualueita ja puistoja., Koulut: Päiväkodit mm. Palttiinan päiväkoti n.450m, Ryhmäperhepäiväkoti Jolla n.850m. Koulut: Hansakallion koulu (1.-6.lk) n.1km, Kauklahden koulu (7.-10.lk) n.1,2km. Kungsgårdsskolan (1.-6.lk ruots.) n.2,6km
Liikenneyhteydet Noin 100 metrin päästä bussi 168 (Valhalla-Espoon keskus), Kauklahden juna-asemalle n. 1km.
Back to top