225 000,00  58.0㎡ 3h, k, kph, lasitettu parveke

Magneettikatu 9 B, 02330 Espoo

Hissitalon kolmio merellisessä Saunalahdessa, jossa paikalliset palvelut, koulut ja julkinen liikenne ovat aivan vieressä.

Uusia asukkaita odottaa 2019 rakennettu läpitalon huoneisto, rakennuksen 3/6 kerroksessa.

Huoneiston todellisia neliöitä ei ole täällä uskoa todeksi, sillä kaikki huoneiston tilat ovat mukavan väljiä ja valoisia. Tilavuuden tuntuun pääsee jo heti eteisessä, jossa vaatesäilytystilaa on mukavasti ja pukeutumaan mahtuu samanaikaisesti useampikin. Lisäksi eteisessä on tilaa harrastusvälineille tai vaikka lastenvaunuille.
Huoneiston oleskelualue on kodin sydän ja kokonaan avoin tila, joka toimii perheen yhteisenä oleskelupaikkana. Tilan yksi seinälinjoista on omistettu rauhalliselle ja tyylikkäälle keittiökokonaisuudelle, muutoin oleskelualueen eri osiot voi sijoittaa kalusteilla juuri itselle sopivasti.
Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta. Olohuoneen vieressä päämakuuhuone ja eteisen läheisyyteen sijoitettu lastenhuone/työhuone. Lisäksi huoneistossa vielä uutuuttaan hohtava kylpyhuone.
Lasitettu parveke on harvinaisen tilava ja kuin lisähuone, tarjoten monet mahdollisuudet esimerkiksi parvekepuutarhalle tai vaikka kotikuntosalille.

Tässä vielä verraten uudesta taloyhtiöstä todella kiva kolmio, jonka mukana saa lisäksi oman autohallipaikan velattomaan hintaan 15.000 EUR.

Taloyhtiössä on yhteiskäytössä mm. useita säilytystiloja, kerhohuone sekä saunaosasto.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti osoitteessa www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti
Magneettikatu 9 B, 02330 Espoo
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 3h, k, kph, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 58.0 ㎡
Kerros 3/6
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 225 000,00 
Velatonhinta 225 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Suuri lasitettu parveke länteen.
Sauna Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Läpitalon huoneisto, ikkunat itään ja länteen.
Keittiön kuvaus Raikas ja moderni keittiö on avokeittiötä parhaimmillaan. Ruoanlaiton tilat ovat todella osa muuta oleskelualuetta ja kokkikin saa olla oleskeluhuoneen tilanteissa läsnä. Keittiön yhtenäinen valkoinen sävy tekee kokonaisuudesta kauniin rauhallisen ja sovittaa sen loistavasti osaksi muuta oleskelualuetta. Varusteina keittiössä on jääpakastinkaappi, astianpesukone, kalusteuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, käsienpesuallas sekä allashana. Keittiön lattia on laminaattia ja seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneen laattavalinnat on tehty tyylillä, aikaa ja arkea kestäväksi. varusteina tilassa on suihkunurkkaus lasisella suihkuseinällä, wc-istuin, käsienpesuallas ja allaslaatikosto, valaistu peilikaappi sekä pesukoneliitäntä ja pyykinpesukone. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattaa.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Vuokra
Kiinteistön pinta-ala 3079.00 ㎡
Vuokranantaja Ålandsbanken Tonttirahasto
Vuokra-aika (pvm. asti) 22.11.2047
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Saunalahden Hyrrä, Espoo
Rakennusvuosi 2019
Rakennusaine Betonielementti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Elisa taloyhtiölaajakaista 10 M
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2018
Asuinhuoneistojen määrä 47
Autopaikat 38 kpl, joista 36 kpl osakkeina
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarastoja, kerhotila, jätekatos, kuivaushuone ja väestönsuoja.
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Tuotot 1.440,00 EUR/v
Lisätietoja Tontti on vuokrattu Ålandsbankenin Tonttirahastolta. Yhtiöllä on oikeus lunastaa kerran vuodessa ilmoittamansa määräosa vuokra-alueesta. Kullakin osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta yhtiölle. Tiedustelu osakkeenomistajille tehdään yhtiökokouskutsussa ja lunastushalukkuudesta on ilmoitettava yhtiökokoukseen mennessä. Osakkeenomistaja, joka on maksanut osuutensa tontin lunastushinnasta, on vapaa tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Ks. lisätiedot isännöitsijäntodistuksesta. Tilinpäätöstietojen (2022) mukaan yhtiö omistaa tontista 7315/24660 osuuden. Huoneistoissa on käytössä huoneistokohtaiset vesimittarit, joiden perusteella laskutetaan käytetystä vedestä. Yhtiö on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 12.6.2023. Yhtiössä on päätetty, että taloyhtiö sallii ilmalämpöpumppujen asentamisen huoneistojen parvekkeille (edellyttää ilmoituksen ja kunnossapitovastuusopimuksen). Yhtiössä on lisäksi päätetty, että yhtiö sallii sähkö- ja hybridiautojen lataamisen ja latausaseman asentamisen osakasmuutostyönä.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Katri Korander Kirkkonummen Huolto Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Loppukatselmus pidetty 22.1.2019. VSS tiiveyskoe suoritettu 2022. Leikkipaikan määräaikaistarkastus 2023.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023: Pihan vihertyöt, hoitosopimus, Pelastussuunnitelman päivitys 2023-2024: Autohallin paloilmoitinjärjestelmä ja hätäseis -painike, 2024: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, 2024-: Lukituksen digitalisointi, 2026-: Lämmityksen tasapainotus, 2028: Vesimittareiden uusinta, VSS tiiveyskoe, huoneistojen palovaroittimien uusinta, yleinen kuntoarvio (katto, julkisivut, yleiset tilat, märkätilat).

Asumiskustannukset

Hoitovastike 295.80 €/kk
Kokonaisvastike 295,80 €/kk
Vesimaksu 18.00 €/kk
Muut maksut Sauna 20EUR/kk, kerhohuone 30EUR/kerta.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Parin sadan metrin säteellä paikalliset palvelut, mm. S-market, ruokaravintolat, kirjasto, hyvinvointipalvelut ja leikkipuistot. Kivenlahden venesatama n. 1,7km, Kallvikin uimarannalle n.2km., Koulut: Saunalahden koulu (esi-9.lk) alle 100m. Kungsgårdsskolanin päiväkoti, esikoulu ja alakoulu n. 2km. Noin 700 metrin säteellä mm. Touhula, Paapuurin ja Saunarannan päiväkodit.
Liikenneyhteydet Noin 200 metrin päästä Saunalahdenkadulta bussit 162 (Valhalla - Espoonlahti M) ja 163 (Alustalaisentie - Espoonlahti M). Kompassikadulta bussi 165 (Valhalla-Espoonlahti M).
Back to top