263 863,86  93.0㎡ 4h, k, kph, s, vh, wc/khh, lasitettu parveke, autotalli

Maarinkunnaantie 2 F, 01370 Vantaa

Ihastuttava kaksitasoinen perhekoti Maarinkunnaassa, lyhyen matkan päässä Tikkurilasta, Keravanjoen vehreissä maisemissa.
Rauhallisella pientaloalueella uusia asukkaita odottaa tämä valloittava rivitalohuoneisto, jonka tilat on suunniteltu laadukkaaseen perhearkeen.

Tämä koti saa sukat pyörimään jo heti sisäänkäynnillä, kun vieraat toivottaa tervetulleeksi pitkän eteiskäytävän sijaan keskieurooppalaisittain upea avoin oleskelualue ja vuonna 2022 remontoitu avokeittiö suurine saarekkeineen. Keittiötila jatkuu ruokailutilana ja olohuoneena, jossa päätyseinän suurien ikkunoiden takaa aukeaa aivan ihana suojaisa ja aidattu takapiha. Takapihalla sijaitsee puolestaan hieno piha-alue, joka on tehty kokonaan terassiksi vuonna 2021.

Ilmavat ja tyylikkäät valkoiset puuportaat johdattavat oleskelualueelta yläkerran aulatilaan, josta on käynti kolmeen tilavaan makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen sekä saunaosastolle. Takapihan puoleisesta makuuhuoneesta on käynti koko rakennuksen levyiselle lasitetulle parvekkeelle, ylelliselle asumiselle tyypilliseen tapaan. Yläkerran aulatilassa on kesähelteiden viilennykseen ilmalämpöpumpun yksikkö.

Tässä kodissa huoneet ovat ihanan tilavia, säilytystilojen määrä vastaa suuremmankin perheen tarpeisiin ja vuosien varrella suoritetut remontit on tehty hyvällä silmällä ja tarkalla suunnittelulla. Nyt se on valmis tarjoamaan muuttovalmiin, laadukkaan kodin seuraavalle perheelle.

Soita ja sovi esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin@ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Vantaa Tikkurila, Hakkila, Maarinkunnas
Maarinkunnaantie 2 F, 01370 Vantaa
Kohdetyyppi Rivitalo
Tilakuvaus 4h, k, kph, s, vh, wc/khh, lasitettu parveke, autotalli
Asuinpinta-ala 93.0 ㎡
Kerros 1-2/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 263 863,86 
Velkaosuus 21 136,14 €
Velatonhinta 285 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Koko huoneiston levyinen lasitettu parveke länteen.
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Läpitalon huoneisto, ikkunat aukeavat pohjoiseen, itään ja länteen.
Keittiön kuvaus Kaunis avokeittiö on yhdessä ruokailutilan ja olohuoneen kanssa tämän kodin sydän ja kuin luotu perheen yhteisiin hetkiin sekä illanviettoon. Suuren ja kutsuvan saarekkeen ympärillä viihdytään niin aamiaisella, vieraiden kanssa kuin kotiläksyjenkin parissa. Keittiö on remontoitu vuonna 2022 ja suunniteltu nyt todelliseksi kotikokin unelmakeittiöksi tilavine kaapistoineen, runsaine työtasoineen ja uusittuine kodinkoneineen. Varusteina keittiössä on täysikorkea jääkaappi (vm. 2015), täysikorkea pakastinkaappi (vm. 2015), induktioliesitaso (vm. 2019) sekä kalusteuuni ja liesituuletin. Keittiön lattia on 2022 uusittua vinyyliä, kaapistojen välitila on laatoitettu ja muutoin seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone sijaitsee yläkerrassa, saunan yhteydessä. Kylpyhuone on kooltaan suuri ja palveleekin niin pukuhuoneena, wc-tilana kuin kylpyhuoneenakin mukavan väljästi. Kylpyhuoneessa varusteina on 2019 uusittu suihkukaappi, seinämallinen wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi sekä pyykkikaappi. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattaa. Alakatossa on paneeli.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 6818.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Vantaan kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Kuninkaalan Salpa Bostads Ab
Rakennusvuosi 1981
Rakennusaine Puu/betoni/tiili
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Dna kaista
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 21
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Urheiluvälinevarasto (2kpl).
Kiinteistönhoito Huoltoyhtiö
Tuotot 2.425,23 EUR/v
Lisätietoja Osakkaiden lainaosuuksia on isännöitsijäntodistuksen mukaan mahdollista maksaa touko- ja marraskuussa.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Mikko Julkunen OIva Isännöinti Vantaa Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2022 Autotallien kuntokartoitus, kuntoarvion toteuttaminen, vesikaton uusimisen suunnittelu ja kilpailutus, 2021 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, piha-aitojen uusiminen, sähköautolataus kartoitus 2020-2021 Märkätilojen (3kpl) saneeraus, lämmitysverkoston ja käyttövesiputkien saneerauksen saneeraus, 2020 Käyttövesiputkien saneerauksen suunnittelu, kattojen kunnon tarkastus, 2019 Märkätilojen kuntokartoitus, 2018 Taloyhtiön postilaatikot uusittu, lämminkäyttövesipatterien sulkuventtiilien ja linjaventtiilien uusiminen asunnoissa, 2016: Pihan kunnostus, parvekkeiden kunnostus, 2015 Taloyhtiön huoneistoikkunat uusittu (Tiivi-ikkunat), 2014 Jätekatoksen korjaus yhdessä As Oy Kunnaan-Salpan kanssa, yleisten tilojen ja huoneisto-ovien lukkojen uusinta (Abloy Sento -järjestelmä), 2013 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus, 2012 Liittyminen kaapeli-tv ja laajakaistajärjestelmään, antenniverkon korjaus, 2011 Lumiesteiden asennus, vesikourujen uusinta, 2010 Julkisivujen puuosien ja ikkunoiden maalaus, 2009 Autotallien maalaus, 2008 Taloyhtiön kuntoarvio 2007 Antenniverkon digitalisoinnin korjaustoimet ja antennin uusinta, 2004 Liittyminen kaukolämpöön, 1999 F-talon salaojitus ja sadevesijärjestelmän saneeraus. Ks. lisätiedot isännöitsijäntodistus ja yhtiön kunnossapitotarveselvitys.
Tulevat korjaukset Yhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023 Vesikaton huoltotarkastus ja sen tuomat mahdolliset toimenpiteet, ullakoilta rakennusjätteen poistaminen, salaojien kuvaus ja huuhtelu, 2024 Sorapintaisten kulkualueiden kunnostaminen ja pintavesikourujen kunnostaminen, lämpöverkoston kuntotutkimus, käyttövesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimukset, 2025 Autotallien peruskorjaaminen ja uusi asfalttipohja tai autotallien purkaminen, poisvienti ja uusien autotallien rakentaminen sekä uusi asfalttipohja, 2026: Normaalia taloyhtiön huolto- ja kunnossapitotöitä, 2027 Märkätilakartoitus 5 vuoden välein jotta vesieristeen toimivuudesta voidaan varmistua, tarkastusluukkujen tekeminen alapohjaan sekä alapohjatilojen tarkastaminen, 2028 julkisivun puupintojen huoltomaalaus.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 409.20 €/kk
Rahoitusvastike 130.20 €/kk
Kokonaisvastike 539,40 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk
Muut maksut Autopaikkavuokra 5EUR/kk, autotallipaikka 10EUR/kk, sähkömaksut autolataus.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kattavat kaupalliset palvelut kauppakeskus Dixissä n.1,5km, Porttipuiston liikekeskus ja Helsinki Outlet n.2km, Prisma Tikkurila n.2,3km. Maarinojan koirapuisto, ulkoilualue ja ulkokuntoilu n.200m, Koulut: Lähistöllä useita päiväkoteja mm. Jokiniemen päiväkoti n. 600m. Dickursby skola (1.-6.lk) n. 600m, Jokiniemen koulu (1.-9.lk).
Liikenneyhteydet Noin 200 metrin päästä bussit 711 (Tikkurila-Hakaniemi) ja 717 (Tikkurila-Rautatientori) Tikkurilan juna-asemalle n. 1,5km.
Back to top