215 000,00  81.0㎡ 4h, k, kph, s, wc

Maarinkunnaantie 11 E, 01370 Vantaa

Rauhallisella Maarinkunnaan pientaloalueella kiva kaksitasoinen rivitalokoti.

Täällä ihanalla sijainnilla Keravanjoen vehreät lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta ja Tikkurilan kattavien palveluiden äärelle on lyhyt matka.

Uusia asukkaita odottaa putkiremontoidun yhtiön kolmen makuuhuoneen koti, jonka pohjaratkaisu on klassikko. Sisääntulokerros käsittää keittiön, olohuone-ruokailutilan sekä erillisen wc:n, kun taas yläkerran rauhasta löytyvät kolme makuuhuonetta sekä saunaosasto. Huoneiston 81 m2 ovat hyvin hyödynnetty, jolloin kahteen tasoon on saatu hyvät tilat perheelle. Mikäli tilaa kaipaa tätäkin enemmän, voi huoneistoa laajentaa käyttöullakolle, jollaisia yhtiön joissakin huoneistoissa onkin jo rakennettu.
Aidattu takapiha on kokonaan aurinkoista terassialuetta, kalustamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tilavalle etupihalle mahtuu loistavasti perheen polkupyörät ym.

Koti on muuttovalmis jo ihan sellaisenaan, mutta jo pienillä pintapäivityksillä tästä saa todella upean kodin suuremmallekin perheelle. Sijainti on todella hyvä!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarli(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, ilmaisen arviokäynnin saat varattua: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Vantaa Tikkurila, Hakkila, Maarinkunnas
Maarinkunnaantie 11 E, 01370 Vantaa
Kohdetyyppi Rivitalo
Tilakuvaus 4h, k, kph, s, wc
Asuinpinta-ala 81.0 ㎡
Kerros 1-2/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 215 000,00 
Velatonhinta 215 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Tyydyttävä
Sauna Kyllä
Keittiön kuvaus Vuonna 2011-2012 uusittu erilliskeittiö. Varusteina rosterinvärinen jääpakastinkaappi, kulmaan sijoitettu kalusteuuni, rosterinen liesituuletin sekä astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone sijaitsee yläkerran saunaosastolla, makuuhuoneiden keskiössä. Kylpyhuone on remontoitu putkiremontin aikoihin ja on vielä hyvässä ja siistissä kunnossa. Varusteina kylpyhuoneessa on suihku, wc-istuin, käsienpesuallas, allashana, bideesuihku, allaskaappi, peilikaappi sekä seinämallinen pyyhekuivain. Seinät ja lattia ovat laatoitetut.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 14400.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Vantaan kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Maarin-Salpa
Rakennusvuosi 1973
Rakennusaine Puuelementti
Kattotyyppi ja kate Harjakatto
Lämmitys Kaukolämmitys
Ilmanvaihto Painovoimainen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2013
Asuinhuoneistojen määrä 57
Autopaikat 69
Yhtiössä sauna Ei
Kiinteistönhoito Huoltoyhtiö
Lisätietoja Yhtiökokouksessa 18.4.2023 valtuutettiin hallitukselle valtuudet periä tai olla perimättä tarvittaessa 1-2 kuukauden ylimääräiset hoito- ja rahoitusvastikkeet. Yhtiökokouksessa 2022 on päätetty sallia osakkaille sähköauton latauslaitteiden hankinta omalla kustannuksellaan. Lisätietoja tilinpäätöksen 2022 toimintakertomuksesta. Yhtiössä on kunnossapitovastuun osalta tehtyjä poikkeuksia, ks. yhtiöjärjestys.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Petteri Holli Isännöintipalvelu Holli Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2022: Yhtiön kylmätilan purku, 2018: Huoneistojen etu ulko-ovien vaihto + lukituksen uusinta, 2016: Talojen F ja H alapohjien salaojitus, Ulkoseinien lisäeristys putkien jäätymisen estämiseksi, 2015: F ja H talojen alapohjien rakennusjätetyhjennys, Huoltorakennuksen ulkoverhouksen ja ulko-ovien kunnostus, 2014: Julkisivujen päätyseinien pienkorjaustyöt, Lukitusjärjestelmän uusiminen (Abloy Sento), Huoltorakennuksen katon korjaus, 2013: Sähköpääkeskukset ja huoneistokohtaiset sähkötaulut sekä tietoliikennekaapelointi uusittu, Kaikki wc- ja kph-tilat uusittu täydellisesti (seinälevytyksineen, vedeneristyksineen, laatoituksineen ja vesikalusteineen, lukuun ottamatta paria kolmea vähän aikaisemmin kunnostettua ja asianmukaisesti dokumentoitua pesuhuonetta), Linjasaneeraus ja vedenohjausurakka päätetty, Julkisivulaudoituksen pienkorjaustyöt, 2012: Linjasaneeraus ja salaojitus ja vesikourujen uusimisurakka, 2011 Linjasaneeraus aloitettu, Suoritettu huoneistojen lattiarakenteiden kosteusmittauksia, Linjasaneeraussuunnitelmat esitetty osakkaille keväällä, 2010 Linjasaneeraus hankesuunnittelu valmistunut syksyllä, 2009 Patteriventtiilit uusittu, Kuntoarvio + putkiston kuntotutkimus, 2004: Kaukolämpöön liittyminen, Uusittu ulkopuolista putki- ja viemärikanaalia, 2001: Katon katelevyjen vaihto (takuutyönä), 1993 Autopaikkojen kunnostaminen (pohjatyöt, asfaltointi, sähkötolpat), 1990: Vesikaton uusiminen (kattorakenteet muutettu tasakatosta harjakatoksi)
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavan viiden vuoden aikana: Sisäänkäyntikatosten kunnostaminen/maalaaminen/uusiminen. Salaojituksen parantaminen, Julkisivujen korjausmaalaaminen. Yhtiön vastuulle kuuluvien kattoikkunoiden korjaus/uusiminen vaiheittain. Ikkunoiden kuntokartoitus. Viemärien painehuuhtelua + sadevesikaivojen imupuhdistus. Iv-kanavien nuohous.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 275.40 €/kk
Kokonaisvastike 275,40 €/kk
Muut maksut Autopaikka 10EUR/kk, tietoliikennevastike 8,50EUR/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kattavat kaupalliset palvelut kauppakeskus Dixissä n.1,5km, Porttipuiston liikekeskus ja Helsinki Outlet n.2km, Prisma Tikkurila n.2,3km. Maarinojan koirapuisto, ulkoilualue ja ulkokuntoilu n.200m., Koulut: Lähistöllä useita päiväkoteja mm. Jokiniemen päiväkoti n. 600m. Dickursby skola (1.-6.lk) n. 600m, Jokiniemen koulu (1.-9.lk).
Liikenneyhteydet Noin 200 metrin päästä bussit 711 (Tikkurila-Hakaniemi) ja 717 (Tikkurila-Rautatientori) Tikkurilan juna-asemalle n. 1,5km.
Back to top