1 440 000,00  169.0㎡ 5h, rt, k, 2kph, s, khh, vhh, var, 2wc, autotalli, kellaritilat

Lindstedtintie 13 B, 02700 Kauniainen

Seuraava esittely: 14.08.2022 16:00 - 17:00

Hurmaava juuri valmistunut omakotitalo hienolla paikalla Kauniaisissa.

Kahteen tasoon rakennetun talon pohjaratkaisu on huolellisesti suunniteltu ja erittäin toimiva.
Varsinaisessa asuinkerroksessa keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat saumattoman kokonaisuuden, jossa huomio kiinnittyy huonekorkeuteen, upeaan kattoon, isoihin ikkunoihin, luonnonvalon määrään ja kahteen terassiin. Suurempi terasseista on katettu ja sinne kulku on olohuoneesta. Pienemmälle terassille pääsee taas näppärästi suoraan keittiöstä.
Suuremmankin perheen tarpeet on otettu hienosti huomioon sillä 4 makuuhuoneen lisäksi tästä kerroksesta löytyvät vielä kodinhoitohuone, sauna, 2 kylpyhuonetta, joista toinen saunan ja toinen kodinhoitohuoneen yhteydessä, 2 erillis wc:tä, vaatehuone ja varasto.
Järkevästi sijoitetut portaat johdattavat alakertaan, jossa kahden auton tallin lisäksi löytyy hulppeat varastotilat. Jos vähempikin varastotila riittää, antavat alakerran tilat mahdollisuuden, vaikka mihin. On tarve sitten kotitoimistolle, kotiteatterille tai vaikkapa kuntosalille.
Tilojen sisustus on toteutettu hyvällä maulla ja materiaaleilla rauhallista värimaailmaa käyttäen ja yleisilme onkin lämminhenkinen ja kodikas ja samaan aikaan raikas ja moderni.
Suojaisalle pihamaalle on istutukset tehty pihasuunnitelman mukaisesti ja löytyypä pihalta jopa oma kaivo.
Rakennus on osa kolmen asunnon asunto-osakeyhtiötä, jossa kaikki vastaavat omista kustannuksistaan. Koko kiinteistön pinta-ala on 3998 m2, joka on jaettu yhtiöjärjestyksessä kolmeen hallinta-alueeseen. Nyt myytävän hallinta-alueen pinta-ala on yhtiöjärjestyksen liitekartan mukaan 885 m2.

Kohteen isot plussat:
+maalämpö
+sijainti
+lopputarkastettu
+juuri valmistunut
+toimiva pohja
+terassilla takka
+harvinaisen iso autotalli
+varastojen käyttömahdollisuudet

Soita ja varaa yksityisesittely. Tämä kohde on nähtävä paikan päällä!

Lisätiedot: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen(at)ylinkerros.fi

Onko vanha asuntosi vielä myymättä? Varaa sinulle sopiva aika maksuttomaan arviokäyntiin osoitteesta www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Kauniainen
Lindstedtintie 13 B, 02700 Kauniainen
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 5h, rt, k, 2kph, s, khh, vhh, var, 2wc, autotalli, kellaritilat
Asuinpinta-ala 169.0 ㎡
Kokonaisala 378.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupa-asiakirjasta (kerrosala 189m2, kokonaisala 378m2). Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 183m2. Isännöitsijäntodistuksen mukaan kerrosala on 189 m2, huoneala 169m2 ja kokonaisala 378m2.
Myyntihinta 1 440 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2022
Kerrosluku 2
Rakennusaine Kivi / puu (Lammi valuharkko, ontelolaatta, puurunko)
Kattotyyppi ja kate Harja / pelti
Lämmitys maalämpö + vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018. Laskelman laatimispäivä 27.11.2019
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Yläkerrassa eteinen, 1 erillinen wc, 4 makuuhuonetta, vaatehuone, keittiö, ruokailutila, olohuone, kodinhoitohuone, varasto, 2 kylpyhuonetta, sauna + pukuhuone. Kellarikerroksessa kahden auton autotalli, 2 isoa varastohuonetta, tekninen tila ja sisääntulo eteinen. Kokonaisala 378 m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Olohuone, keittiö, 2makuuhuonetta etelään etupihalla. Katettu terassi länteen ja muut makuuhuoneet / tilat pohjoiseen.
Keittiön kuvaus Tyylikäs lämminhenkinen Noblessan saarekekeittiö, jossa kaappi- ja tasotilaa on runsaasti. Ihanan suuren saarekkeen suojassa on harmonisen ulkoasun lisäksi tarkkaan suunniteltu ja erittäin käytännönläheinen keittiökokonaisuus, joka tarjoaa loistavat ruoanlaittopuitteet suuremmankin perheen tarpeisiin. Ruoanlaittajan iloksi on keittiössä 2 kpl astianpesukoneita, joten isommatkin tiskit hoituvat kätevästi. Varusteina: 2 kpl jää-viileäkaappeja, iso pakastin, 2 kpl astianpesukoneita, erillisuuni, induktioliesi, 2 kpl tiskialtaita sekä liesituuletin. Keittiön lattiat ovat laattaa ja seinät maalia/laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Rakennuksessa on kaksi kylpyhuonetta, joista toinen kodinhoitohuoneen / takauloskäynnin vieressä. Toinen kylpyhuone on päämakuuhuoneen vieressä ja sieltä on suora käynti ylös katetulle terassille. Varusteina pienemmässä kylpyhuoneessa on suihku, käsienpesuallas, wc-istuin ja allaskaapisto. Isommassa kylpyhuoneessa on 2 kpl suihkuja.
Korjaukset Uudiskohde. Ei tiedossa olevia korjauksia, normaalit vuosikorjaukset 2023
Lisätietoja Talossa on älykäs Nibe-maalämpöjärjestelmä. Lämmönjako on toteutettu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Rakennuksessa on lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunto-osakeyhtiön sekä rakennuksen vesimittari on 13 C-rakennuksen autotallissa. Rakennus on liitetty sähköverkkoon. Rakennuksessa on verkkoon liitetyt palovaroittimet. Talossa on valmiina putkitus keskuspölynimurijärjestelmää varten.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 235-6-82-9
Kaupunki / kunta Kauniainen
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 3998 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Rinne.
Rasitteet ja oikeudet Yhtiöjärjestyksen mukaan: A-alueelle johtava pihatie kulkee B-alueen läpi. A-alueen haltijalla on oikeus käyttää em. pihatietä veloituksetta.
Rakennusoikeus Ks. yhtiöjärjestys
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Kauniaisten kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 3998m2. Nyt myytävään osakesarjaan kohdistuu yhtiöjärjestyksen mukaan 885m2 suuruinen hallinta-alue. Ks. yhtiöjärjestys sekä karttaliite.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1642.58 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 40 €/kk
Lämmityskustannukset 166.67 €/kk
Sähkölämmitys Kulutuksen mukaan. EUR/v €/v
Muut ostajan maksut Vuonna 2021: Kiinteistövakuutus 685,34 EUR, katujen puhtaanapito 37,20 EUR.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kauppakeskus Grani n. 1,8km, Gallträskin uimapaikka n. 300m, Grani DiscGolfPark n. 1km, Kauniaisten uimahalli n. 1,4 km, terveysasema n. 1,3km, Kauppakeskus Sello n. 6 km, Jorvin sairaala n. 3,4 km., Koulut: Kasavuoren koulu n. 3,4km, Mäntymäen koulu n. 1,4km, päiväkoti Pikku Akatemia n. 1,5km, Metsämajan päiväkoti n. 1,4km, Kasavuoren päiväkoti n. 2km.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 210 m ja autolla Kehä 2 n. 2km. Juna-asemalle n. 1,6 km.
Back to top