545 000,00  150.0㎡ 5h, avok., 2 aulaa, vh, khh, ph, s, 2 wc, var., ak

Lankkukatu 1 , 08100 Lohja

Lohjan Asuntomessujen upea Idyll nyt myynnissä!

Lohjanjärven läheisyydessä nyt myynnissä upea Designtalon messutalo -laatua, tyyliä ja ekologisuutta arvostavan suosikkikoti. Idyll on kahteen tasoon rakennettu kartanomaista maalaistalon tunnelmaa huokuva Villa, josta löytyvät loistavat puitteet suuremmankin perheen tarpeisiin.

Idyllin pohjaratkaisu on lapsiperheiden suosikki, jossa kodin yhteiset tilat sijaitsevat sisääntulokerroksessa ja yksityiset tilat, kuten makuuhuoneet on sijoitettu yläkerran rauhaan. Idyllin yläkerran keskiössä on yli 15m2 aulatila, joka tarjoaa moninaiset mahdollisuudet toisena olohuoneena, pelihuoneena, työhuoneena tai vaikkapa perheen kuntosalina ja aulan yhteydestä löytyy myös tilava wc sekä käynti katetulle parvekkeelle. Aulan molemmin puolin on sijoitettu neljä ihanan tilavaa makuuhuonetta, joissa on kauniita sisustuksellisia yksityiskohtia sekä mm. päämakuuhuoneeseen on toteutettu luksustason liukuovellinen vaatehuonesyvennys.

Alakerrassa on saunaosaston ja wc:n lisäksi lähes 50 m2 yhteistä tilaa, jossa on mm. leveät oviaukot, suuret ikkunapinnat sekä ihana 2,7 metrin huonekorkeus. Eteisen, aulan, olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön muodostava oleskelualue on Idyllin sydän, jossa koko perheen lisäksi viihtyvät varmasti myös sisustusta ihastelevat vieraat. Pintamateriaalit ovat sisutussuunnittelija Mikko Toppalan suunnittelemat ja ne luovat Idyllistä näyttävän, harmonisen kokonaisuuden. Rauhallinen ja Etelä-Euroopan maalaisromantiikkaa edustava sisustus on pintaa syvemmältä kuitenkin huippuluokan koneilla ja tekniikalla varustettu älykoti, jossa saumaton käytännöllisyys on huomioitu kaikkialla.

A-energialuokan Villa Idyll on paitsi Asuntomessujen ainoa täysin hiilineutraali rakennus ja rakennettu ekologisista materiaaleista, se valittiin myös Rakennusmestarien ja -insinöörien liiton RKL:n toimesta Asuntomessujen mallitaloksi mm. laadun ansiosta. ”Idyll-talossa toteutuu kokonaisvaltainen laatuajattelu, jossa perinteiseen kartanomalliin yhdistyvät viimeistelty laatu, käytännölliset ratkaisut ja projektinhallinnan taidokkuus.” Etenkin ekologisuutta arvostavalle mainittakoon vielä, että rakenteissa muovinkäyttö on minimoitu, lämmöneriste on valmistettu uusiutuvasta puukuidusta, kiinteät valaisimet ovat energiatehokkaita led-valaisimia ja rakennuksessa on oma aurinkosähköjärjestelmä.

Rakennuksen ulkopuolta kiertää kerrassaan ihana katettu terassialue, josta aukeaa näkymä monimuotoiselle piha-alueelle. Idyllin edustustasoisen piha-alueen on suunnitellut Loistava Design Oy.
”Pihassa on yhdistetty kauneutta ja hyödyllisyyttä. Idyllin maalaisromanttisen tyylin mukaan pihan lähtökohtana on ranskalaistyylinen potager eli vihannespuutarha. Olohuoneen ikkunasta näkyy yrttitarha ja kasvihuone, koristekasvillisuutta taas näkyy taloon sisään tullessa. On viljelypuutarha pientä lähiviljelyä varten, kesäkeittiöterassi, nuotiopaikka sekä pieni hedelmä- ja marjapuutarha.”

Lohjan Hiidensalmi ihanine rantapuistoineen ja hyvine kulkuyhteyksine kasvaa ja kehittyy. Alueelle on nykyisten hyvien palveluiden lisäksi suunnitteilla myös paljon uutta.

Kohde on vapaa ja valmis, joten muuttamaan pääsee vaikka heti!

Tutustu Idylliin videolla: https://youtube.com/embed/PBS3aKVIo0U sekä Asuntomessujen virtuaalikierroksella: https://my.matterport.com/show/?m=qRvceen7uFP

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on myymättä, varaa ilmainen arviokäynti osoitteesta: www.ylinkerros.fi/arviot

Voit tutustua kohteeseen myös:
Suomen Asuntomessut (vaatii kirjautumisen) https://www.asuntomessut.fi/kohteet/16-villa-idyll
Designtalot https://designtalo.fi/asuntomessut/2021/

Perustiedot

Sijainti Lohja Hiidensalmi
Lankkukatu 1, 08100 Lohja
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 5h, avok., 2 aulaa, vh, khh, ph, s, 2 wc, var., ak
Asuinpinta-ala 150.0 ㎡
Kokonaisala 179.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat peräisin kohteen rakennuslupa-asiakirjoista.
Myyntihinta 545 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2021
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Vesi-ilmalämpöpumppu, kevyttakka, aurinkosähkö
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: A2018. Energiatodistus laadittu 26.07.2021
Parveke Kyllä
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa eteinen, aula, keittiö, ruokailutila, olohuone, wc, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja tekninen tila. Huoneistoala yhteensä 73,67m2. Sisääntulokerroksessa lisäksi varasto 5,5m2. 2.kerroksessa aula, neljä makuuhuonetta, vaatehuone ja wc. Huoneistoala yhteensä 70,63 m2 Piha-alueella autokatos ja kasvihuone.
Ikkunoiden suunta/näkymät Rakennuksen ikkunat avautuvat kaikkiin pääilmansuuntiin
Keittiön kuvaus Ihana avokeittiö muodostaa ruokailutilan ja olohuoneen kanssa suuren, lähes 40m2 oleskelualueen. Rauhallinen ja modernin maalaishenkinen keittiö huijaa ulkoasullaan ja kätkee sisälleen itseasiassa huippumodernin keittiökokonaisuuden, jossa käytännöllisyys on huomioitu suurenkin perheen tarpeisiin. Sisustuksen suunnitellut Mika Toppala kertoo "Keittiön seinämateriaali on aika villikin, voimakaskuvioinen, mutta on harmoniassa muiden sävyjen kanssa eikä varasta huomiota. Nyt ei ole menty pelkästään säilytystilan ehdoilla, vaan on jätetty tilaa kauniille pinnoille." Varusteina keittiössä on Petra-keittiöiden kaapistot, AEG:n kalustepeitteiset jää- ja pakastinkaapit, AEG:n kalustepeitteinen astiapesukone, AEG:n huippuluokan monitoimiuuni, AEG:n liesituulettimella varustettu induktiotaso sekä Electroluxin mikro. Pintamateriaalit: Keittiön välitilassa Dekton Khalo -keraaminen teollinen kivi, tehosteseinässä 30x60 laatta ja muutoin seinät maalatut. Keittiön lattia on Karelian Tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus Saunaosastolla sijaitseva pesuhuone on laatoitettu näyttävillä 60x60 Eterna Arenan laatoilla ja varustettu kahdella näyttävällä Damixan mattamustalla sadesuihkuilla, huomaamattomilla Vieserin linjalattiakaivoilla sekä Airamin led-valoilla.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 444-4-203-4
Kaupunki / kunta Lohja
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Lohjan kaupunki
Vuokra-aika (pvm. asti) 31.12.2069
Vuokra/vuosi 2426.12 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 613 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rakennusoikeus e=0,35
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Lohjan kaupunki
Lisätietoja Tontti on vuokrattu Lohjan kaupungilta ja vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2069 asti. Vuokraoikeuden laitostunnus on 444-4-203-L1. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin (vuokranmaksuvuotta edeltävän kalenterivuoden keski-indeksi). Vuokra peritään kalenterivuosittain. Vuokralaisen tulee luovuttaa vuokranantajalle parhaalle etusijalle kiinnitetty 7.300 euron suuruinen panttikirja vuokranmaksun vakuudeksi. Ostajan tulee tutustua maanvuokrasopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 0 EUR/v

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n.2,1km, Kauppakeskukset Lohi ja Lohjantähti,Prisma ja apteekki n.2,3km, Hiidensalmen puistoalue n.450m,Tytyri Elämyskaivos n.900m, Sporttikeskus Tennari n.1,3km, Virkistysuimala n. 2,7km., Koulut: Alueella useita päiväkoteja mm. Pilke luontopäiväkoti Ulappa n. 100m. Routionmäen Yhtenäiskoulu 1-9 lk n. 1,6km, Laurentius-koulu 1,6km, Lohjan yhteislyseon lukio n. 1,5km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit n. 300m (yhteydet mm. Lohjan keskusta, Lohjan sairaala, Karkkila, Salo).
Back to top