747 000,00  174.0㎡ 6h, k, rt, 2khh, vh, kph, ph, s, 2wc, 4 var., autokatos

Laaksotie 1 E, 00760 Helsinki

Omalla 772m2 tontilla, vuonna 2005 valmistunut omakotitalo Puistolan rauhallisella pientaloalueella.
Tämä kolmeen tasoon rakennettu, maalämmöllä lämpenevä kivitalo on kerrassaan upea ja tarjoaa valtavasti tilaa asumiseen. Edustustasoisessa rakennuksessa sisustus on erittäin tyylikäs, jossa pienetkin yksityiskohdat ovat tarkasti suunniteltuja. Näyttäviä uniikkeja detaljeja on kaikkialla ja kokonaisuutena rakennuksen toteutus on tavanomaisesta poikkeava, tarjoten raikkaan tuulahduksen kansainvälisyyttä.

Sisääntulokerroksen sydän on todella näyttävä olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön käsittävä oleskelualue. Oleskelualueen katseenvangitsija on ihana olohuonealue, jossa huonekorkeus on paikoin jopa 5,5 metriä, ulkoseinä lähes kokonaan ikkunapintaa ja takka varustettu suurella lasiluukulla, jotta takkatulesta voi todella nauttia. Avokeittiö on valtavan kokoinen, todellinen ruoanlaittajan unelma, joka on olohuoneeseen ja ruokailutilaan avoin ja sijoitettu olohuoneen suuntaan näyttävän puolipyöreän seinäsaarekkeen suojaan. Oleskelualueessa on tilantuntua kerrakseen, mutta lisää oleskelutilaa saa myös tarvittaessa käyttöön yhdestä rakennuksen makuuhuoneesta.

Toiseen kerrokseen on makuuhuoneiden lisäksi sijoitettu rakennuksen saunaosasto, joka on uskomattomine sisustusyksityiskohtineen, pyöreine suihkunurkkauksineen ja kylpyammeineen kuin pieni kylpylä!

Tämä rakennus tarjoaa kerrassaan upeat puitteet suurellekin perheelle. Rakennuksessa on 5 makuuhuonetta sijoitettuna mukavasti rakennuksen eri kerroksiin, kodinhoitohuoneita kaksi -yksi kummassakin kerroksessa, saniteettitiloja runsaasti molemmissa kerroksissa, joista yksi suuren maailman tyyliin päämakuuhuoneen yhteydessä sekä tietenkin vaatehuone ja hyviä säilytystiloja. Näiden 174m2 lisäksi rakennuksessa on erittäin siisti, normaalilla huonekorkeudella (n. 2,5m) varustettu 123m2 kellarikerros, joka tarjoaa runsaasti monikäyttöistä lisätilaa. Sisäpuolen tilojen lisäksi rakennuksessa on 2 lasitettua parveketta ja lasitettu terassi. Lisäksi rakennuksen ulkopuolella on aurinkoterassi, autokatos sekä tyylikäs ja viimeistelty piha-alue. Tämä on kerrassaan ihana!

Lisätiedot ja esittelyt: Tomi Sarlin, Osakas, Kiinteistönvälittäjä (LKV), p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Helsinki Puistola, Suurmetsä
Laaksotie 1 E, 00760 Helsinki
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 6h, k, rt, 2khh, vh, kph, ph, s, 2wc, 4 var., autokatos
Asuinpinta-ala 174.0 ㎡
Kokonaisala 338.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot on saatu vuoden 2006 rakennuslupapiirustuksista.
Myyntihinta 747 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2005
Kerrosluku 2+kellari
Rakennusaine Siporex-harkko
Kattotyyppi ja kate Harja/ tiili
Lämmitys Maalämpö, takka.
Energiatodistus Ei ole
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Kaksi lasitettua parveketta länteen.
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat 1. kerroksessa eteinen, kodinhoitohuone, wc, keittiö, ruokailutila, olohuone, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja terassi. Huoneistoala 101m2, kokonaisala 123m2. 2. kerroksessa 2 makuuhuonetta, työhuone, vaatehuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja wc. Huoneistoala 73m2, kokonaisala 92 m2. Kellarissa 4 varastoa ja tekninen tila. Ei huoneistoalaa, kokonaisala 123m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat avautuvat kaikkiin ilmansuuntiin.
Keittiön kuvaus Tyylikäs ja kerrassaan upean kokoinen avokeittiö, joka on sijoitettu suojaisalle, mutta keskeiselle sijainnille sisääntulokerroksessa. Keittiö on suunniteltu pieniä yksityiskohtia myöten erityisen tehokkaaksi, jossa mm. säilytys- ja tasotilaa on vaativankin ruoanlaittajan tarpeisiin. Käytännöllisyys on verhottu huolitellun ulkoasun taakse ja toteutusyksityiskohdat ovat hienot. Varusteina on: Festivon suuri jääkaappi-pakastin, ergonomiselle korkeudelle sijoitettu kalustepeitteinen astianpesukone, Mielen keraaminen liesi sekä näyttävä kattomallinen liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus Tässä rakennuksessa on ihanan runsaasti saniteettitiloja, joista jokainen on suunniteltu ja toteutettu erittäin näyttäväksi pieniä yksityiskohtia myöten. Sisääntulokerroksessa eteisen yhteydessä on wc-tila, jossa on varusteina wc-istuin, käsienpesuallas, suuri allaskaapisto, peili, bideesuihku sekä allashana. Alakerran päämakuuhuoneen yhteydessä on edustustasoon oma kylpyhuone, jossa on varusteina näyttävä puolipyöreä suihkunurkkaus, seinämallinen wc-istuin, käsienpesuallas, suuri allaskaapisto, peili, bideesuihku sekä allashana. Sisääntulokerroksessa sijaitsee myös rakennuksen toinen kodinhoitohuone. 2. kerrokseen on sijoitettu rakennuksen todella hieno saunaosasto, jonne johtaa edustustasoinen pukuhuone/kodinhoitohuone. Huoneen yhteydessä on erillinen wc-tila sekä käynti parvekkeelle. Kylpylätunnelmallinen pesuhuone on varustettu todella hienolla, mosaiikkilaatoin laatoitetulla pyöreällä suihkunurkkauksella sekä suurella kylpyammeella.
Korjaukset Huoltotoimenpiteitä, mm. autokatoksen katto pesty 2020, maalämpölaitteisto huollettu 2020, alakerran makuuhuoneen liukuovi uusittu, julkisivun eteläpuolen puuosat maalattu, takkahormin nuohous 06/2019, ilmastointikanavien puhdistus 12/2017.
Lisätietoja Kohteelle on myönnetty rakennuslupa 18.5.2004. Osittainen loppukatselmus on pidetty 06/2005 ja loppukatselmus 26.11.2007.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 91-41-71-29
Kaupunki / kunta Helsinki
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 772 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Kiinteistölle on kirjattu kulkuyhteyttä sekä johtojen sijoittamista ja käyttämistä koskevia rasitteita. Ostajan tulee tutustua em. rasitesopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä.
Rakennusoikeus E= 0,25 +25m2/asunto autosuoja/-katos ja varastotilaa
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1225.87 EUR/v
Puhtaanapito 264.00 EUR/v
Vesimaksu 50 €/kk
Muut ostajan maksut Kadun kunnossapito 79,21 EUR/vuosi

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 450m, Puistolan keskustan palvelut n. 1,2km, Porttipuisto n. 1,7km. Lähellä myös useita leikkipuistoja sekä urheilu- ja pallokenttiä, kirjasto, Puistolan liikuntapuisto yms., Koulut: Alueella useita päiväkoteja mm. Nurkka(kunnallinen) n. 400m, Touhula(yksityinen) n. 800m. Puistolanraitin ala-aste n. 500m, Puistolan peruskoulu (1.-9.lk) n. 900m, Helsingin Medialukio n. 2,2km.
Liikenneyhteydet Noin 600 metrin päästä mm. bussiyhteydet 74 (Hakaniemi-Heikinlaakso) ja 75 (Rautatientori-Puistolan asema). Puistolan juna-asemalle n. 1,2km.
Back to top