149 550,00  98.5㎡ 5h+kt+ranskalainen parveke+terassi

Kukonharja 1 C 51, 01300 Vantaa

Vantaan Kukonaskeleen upea uudiskohde tarjoaa huoletonta ja turvallista asumista perheystävällisessä ympäristössä.

Kolmen makuuhuoneen lisäksi tähän kotiin kuuluu neljäs, omalla sisäänkäynnillä, ranskalaisella parvekkeella ja kylpyhuoneella varustettu huone. Tämän tilan voi sisustaa vaikka itsenäistyvän nuoren omaksi tilaksi tai yrittäjän tarpeisiin sopivaksi.

Kodin sydämenä on keittotila, joka yhdistyy erilliseen ruokailutilaan, johon mahtuu isompikin ruokapöytä. Puustellin valkoiset kalusteet ja Boschin kodinkoneet täydentävät modernia ilmettä.

Käytännölliset säilytystilat ja laadukkaat sisustusmateriaalit kruunaavat asumisviihtyvyyden. Kodin oleskelutilat jatkuvat suurelle laudoitetulle terassille, joka avautuu etelään korttelipihan puolelle.

Koivuhaan kotikorttelin sydämeksi muotoutuu suojaisa sisäpiha, jossa on pihasauna.

Autopaikat sijoitetaan pääosin pysäköintihalliin pihakannen alle ja paikoilla on myös huomioitu sähköauton käyttäjät hidaslatauksella.

Huoneiston yhteydessä on mahdollisuus ostaa pihapaikka hintaan 6500EUR ja/tai autohallissa oleva autopaikka hintaan 10 000EUR.

Ole yhteydessä ja kerron lisää tästä maaliskuussa 2023 valmistuvasta hienosta kohteesta!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi. p. 050 365 9200

Onko vanha asuntosi vielä myymättä? Varaa sinulle sopiva aika maksuttomaan arviokäyntiin osoitteesta www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Vantaa Koivuhaka
Kukonharja 1 C 51, 01300 Vantaa
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 5h+kt+ranskalainen parveke+terassi
Asuinpinta-ala 98.5 ㎡
Kerros 2/4/4
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 149 550,00 
Velkaosuus 179 200,00 €
Velatonhinta 328 750,00 €
Vapautuu

Huoneiston tiedot

Parvekkeen kuvaus Ranskalainen parveke pohjoiseen
Sauna Ei
Ranta ER
Ikkunoiden suunta/näkymät Läpitalon huoneisto
Keittiön kuvaus Ajattoman ja modernin Puustellin vaalean keittotilan varusteina Boschin jääkaappi sekä pakastin, integroitu astianpesukone, keraaminen keittotaso ja uuni sekä liesikupu. Pöytätasot mustaa kestävää laminaattia. Keittotilasta avautuu ruokailutila, johon saa suuremmankin ruokapöydän viihtyisästi aivan ikkunan ääreen.
Kylpyhuoneen kuvaus Moderneissa kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys, suihkunurkka kirkkain taitelasiovin. Suuremmassa kylpyhuoneessa on korkea pyykkikaappi ja molempiin kylpyhuoneisiin on asennettu valaistu peilikaappi ja mattavalkoinen allaslaatikosto, jossa kaksi vedettävää laatikkoa. Pesutornille on paikkavaraus. Lattialaatat ovat tummat ja vaakaan asetetut seinälaatat valkoiset.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Vuokra
Kiinteistön pinta-ala 4046.00 ㎡
Vuokranantaja Ålandsbanken Tomtfond Specialplaceringsfond
Vuokra-aika (pvm. asti) 08.10.2048
Vuokra/vuosi 102.393,40 EUR/v
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Vantaan kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Kukonaskel
Rakennusvuosi 2023
Rakennusaine Betoni
Lämmitys Kaukolämpöön liitetty vesipatterilämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Kiinteistöliittymän laajakaistaverkko
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Asuinhuoneistojen määrä 61
Autopaikat 43
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Suojaisalla pihalla sijaitsevat oleskelu- ja leikkialueet. Pihakannelle rakennetaan myös tonttien 3 ja 5 yhteiskäyttöön tuleva pihasauna, jossa ovat kerhotilat. Rakennuksessa on myös väestönsuoja, irtaimistovarastot sekä varastot lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille.
Lisätietoja Arvioitu valmistuminen 03/2023 Yhtiöön kuuluu yksi kolmiportainen 4-kerroksinen asuinkerrostalo. Talossa on hissi. Rakennuksen pohjakerrokseen sijoittuvat ulkoiluväline-, irtaimisto- ja lastenvaunuvarastot, väestönsuoja, johon sisältyy irtaimistovarastoja. Lisäksi yhtiössä on pesula, kuivaushuone sekä teknisiä tiloja ja siivouskomero. Yhtiön jätehuone sijaitsee viereisen yhtiön Jänönloikan tiloissa. Talon katolla on ilmanvaihdon konehuone. Yhtiön tontilla sijaitseva piharakennus, joka käsittää saunan ja kerhohuoneen on yhteiskäytössä tontin 5 kanssa yhteisjärjestelysopimuksen perusteella. Yhtiöllä on 43 autopaikkaa, joista 36 sijaitsee pihakannen alla olevassa lämmittämättömässä pysäköintihallissa ja kolme ulkona. Yhtiöllä on neljä vieraspaikkaa. Autopaikat AP01-AP03 sijaitsevat yhtiön omalla piha-aluella. Autopaikkojen huoneistoselitelmän mukaiset pinta-alat eivät ole tarkkoja, joten niiden todelliset pinta-alat voivat poiketa huoneistoselitelmän mukaisista pinta-aloista. Kaikki autopaikat ja autohallipaikat on varustettu lämpöpistokkeilla. Autohallipaikoilla AHP28-AHP29, AHP31-AHP32 sekä AHP44-AHP73 on sähköauton latauspisteet, jotka on varustettu autopaikkakohtaisella sähkönkulutusmittarilla. Autopaikka- ja autohallipaikoista saa lisätietoja yhtiöjärjestyksestä koko yhtiötä koskevista lisätiedoista. Yhtiöjärjestyksessä on myös eritelty mitkä ovat osakkeenomistajan velvollisuudet koskien parvekkeita ja terasseja. Joustava vuokratontti Kukonaskel rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä tarkoittaa, että asunnon velaton hinta ei sisällä siihen kohdistuvaa tontin osuutta. Voit halutessasi maksaa huoneistokohtaisen osuutesi tontista heti valmistumisen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit tehdä asuntokaupan pienemmällä pääomalla ja maksaa tontin osuudesta kuukausittaista vuokravastiketta.

Isännöitsijä

Korjaukset

Asumiskustannukset

Hoitovastike 403.85 €/kk
Rahoitusvastike 136.64 €/kk
Kokonaisvastike 540,49 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppaan n.800 m. Tikkurilan palvelut n. 2 km. Kauppakeskus Jumbo n.2,8 km. Viihdekeskus Flamingo n.2,9 km. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta., Koulut: Kansainvälinen Päiväkoti Pohjantähti n. 450m, Sinirikon Päiväkoti ja esikoulu n.1.6 km, Jokirannan koulu, luokat 3-6 n. 1,1 km, Viertolan alakoulu n. 1,3 km.
Liikenneyhteydet Bussiyhteydet Puutarhatieltä Jumboon ja Lentoasemalle sekä Apilapuiston pysäkiltä Tikkurilan asemalle lähtevät aivan asunnon vierestä. Tikkurilan rautatieasemalle n. 2,7 km.
Back to top